papoys1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2018 στις 8:41 ΜΜ, ThanosR92 είπε Καμια σχέση. Όποιος είναι πρόβατο τσιμπάει. Όμως όταν κάποιος την έχει για καθημερινή χρήση κερδίζει από εκεί που δεν θα κέρδιζε. Π.χ όταν βάζω βενζίνη κερδίζω που είναι το κακό από εκεί που δεν κέρδιζα τίποτα? Πάω να βάλω βενζίνη χωρίς λόγο για να πάρω πόντους? Και επίσης γιατί να ελαττώσει η χρήση κάρτας? Κάρτα ακόμα και για τυρόπιτα... Αλλά ναι πονάει κάποιους... Σε αναγκάζει όμως να πας να βάλεις βενζίνη στη shell και όχι στη Silk π.χ. (άσχετο παράδειγμα το φέρνω) που την έχει 5-6 λεπτά φτηνότερη.Οπότε αν το σκεφτείς είσαι χαμένος ή κερδισμένος με τα yelows τα οποία πάλι σε αναγκάζει να ξοδέψεις σε συγκεκριμένα καταστήματα και σε συγκεκριμένα πολλές φορές προιόντα;;;;; EDIT.... Αν κάτσεις και υπολογίσεις 1000 ευρώ σε βενζίνη να πάρεις 10 ευρώ αγορά σε Σκλαβενίτη θα σου κοστίζουν 700 λίτρα Χ 5 λεπτά το λίτρο 35 ευρώ άρα είσαι χαμένος και πάλι 25 ευρώ. Επίσης τα ίδια ψώνια μπορείς να τα κάνεις στο lidl και να κερδίσεις άλλα 10 ευρώ από τις φτηνότερες τιμές οπότε τα 10 ευρώ δωροεπιταγή είναι απλά να σε κατευθύνουν στο κατάστημα που αυτοί γουστάρουν και δεν σε αφήνουν εσένα να επιλέξεις που γουστάρεις να πας. Οπότε για σκέψου λογικά.Μας θεωρούν πρόβατα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;;;;;;;;; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1 1
christopher0016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Οπότε για σκέψου λογικά.Μας θεωρούν πρόβατα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;;;;;;;;; Μπεε μπεε 😛
dazed Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Σε αναγκάζει όμως να πας να βάλεις βενζίνη στη shell και όχι στη Silk π.χ. (άσχετο παράδειγμα το φέρνω) που την έχει 5-6 λεπτά φτηνότερη.Οπότε αν το σκεφτείς είσαι χαμένος ή κερδισμένος με τα yelows τα οποία πάλι σε αναγκάζει να ξοδέψεις σε συγκεκριμένα καταστήματα και σε συγκεκριμένα πολλές φορές προιόντα;;;;; EDIT.... Αν κάτσεις και υπολογίσεις 1000 ευρώ σε βενζίνη να πάρεις 10 ευρώ αγορά σε Σκλαβενίτη θα σου κοστίζουν 700 λίτρα Χ 5 λεπτά το λίτρο 35 ευρώ άρα είσαι χαμένος και πάλι 25 ευρώ. Επίσης τα ίδια ψώνια μπορείς να τα κάνεις στο lidl και να κερδίσεις άλλα 10 ευρώ από τις φτηνότερες τιμές οπότε τα 10 ευρώ δωροεπιταγή είναι απλά να σε κατευθύνουν στο κατάστημα που αυτοί γουστάρουν και δεν σε αφήνουν εσένα να επιλέξεις που γουστάρεις να πας. Οπότε για σκέψου λογικά.Μας θεωρούν πρόβατα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;;;;;;;;; Θεωρεις οτι η βενζινη ειναι μια και κοινη παντου, και απλα αλλαζουν οι τιμες, κατι που προφανως δεν ισχυει. Οτι μας θεωρουν προβατα ειναι βεβαια σιγουρο. 1
dhmak Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί συνδέεται βενζίνη και υπεραγορά (σκλαβενίτη) Με την όποιαδήποτε αγορά μου, σε οποιοδήποτε κατάστημα, μου δίνει τα μισά ευρώ σε yellows (π.χ. 10€ μου δίνει 5 πόντους yellows) και στα συνεργαζόμενα καταστήματα οι πόντοι yellows πολλαπλασιάζονται και τους αφήνω να μαζεύονται και όποτε μαζευτούνε πάνω απο 2~3€ (1000 ~ 1500 yellows, σε κανα εξάμηνο τα μαζεύω) ζητάω απο την ταμία, να πληρώσω λιγότερα, εντάξει δεν είναι κάποια σοβαρή έκπτωση αλλα είναι κάτι. Εντάξει δεν περιμένω απο καπιταλιστικές (πλεονασμός) τράπεζες να μου κάνουνε και σπίτι δώρο. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από dhmak 1
rus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, gia_nnis είπε Αν δηλαδη τα εξαργυρωσουμε σε αλλο super market δεν θα ειναι ιδιο το ποσο??? Μπορεις να εξαργυρώσεις μόνο σε Σκλαβενιτη, Μασουτη και Χαλκιαδακη. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από rus 1
theo93 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Από αυτά που έχω δει, αυτό που συμφέρει πιο πολύ είναι της Eurobank νομίζω.
Nauths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, theo93 είπε Από αυτά που έχω δει, αυτό που συμφέρει πιο πολύ είναι της Eurobank νομίζω. Όλες περίπου στα ίδια κινούνται. Σαν την alpha bank που διαφημίζει ΔΩΡΟ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. Είχα πάει να ακυρώσω μία κάρτα AMEX στην τράπεζα και μου λέει γιατί να την ακυρώσετε και έχετε οφέλη κτλ. Της λέω δεν θέλω. Μου λέει μα να παίρνετε και τη βενζίνη και δεν πληρώνετε ΦΠΑ. Δηλαδή της λέω στα 124€ θα πληρώσω 100€; Όχι μου λέει αλλά μαζεύεις πόντους. Μην τα πολύ λέμε είναι γύρω στο 1,1%. Δεν αξίζει, απλά αν συνδυαστεί. Για εμένα είναι της Πειραιώς και της Εθνικής οι καλύτερες που δεν έχουν μεγάλο ελάχιστον ποσό εξαργύρωσης. Πχ στην eurobank είναι 10€ το ελάχιστο. Στην εθνική είναι 5€ ενώ Πειραιώς λιγότερα. Πάντως συμφέρει γενικότερα. Πήρα μία τηλεόραση από Γερμανό με 20% επιστροφή που έτρεχε με eurobank και η τηλεόραση μου βγήκε πιο φθηνή κι από το σκρουτζ. Από εκεί και πέρα fuelGR και ό,τι μπορεί ο καθένας να κάνει για να γλιτώσει. 1
gia_nnis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, rus είπε Μπορεις να εξαργυρώσεις μόνο σε Σκλαβενιτη, Μασουτη και Χαλκιαδακη. thanks
theo93 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, Nauths είπε Όλες περίπου στα ίδια κινούνται. Σαν την alpha bank που διαφημίζει ΔΩΡΟ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. Είχα πάει να ακυρώσω μία κάρτα AMEX στην τράπεζα και μου λέει γιατί να την ακυρώσετε και έχετε οφέλη κτλ. Της λέω δεν θέλω. Μου λέει μα να παίρνετε και τη βενζίνη και δεν πληρώνετε ΦΠΑ. Δηλαδή της λέω στα 124€ θα πληρώσω 100€; Όχι μου λέει αλλά μαζεύεις πόντους. Μην τα πολύ λέμε είναι γύρω στο 1,1%. Δεν αξίζει, απλά αν συνδυαστεί. Για εμένα είναι της Πειραιώς και της Εθνικής οι καλύτερες που δεν έχουν μεγάλο ελάχιστον ποσό εξαργύρωσης. Πχ στην eurobank είναι 10€ το ελάχιστο. Στην εθνική είναι 5€ ενώ Πειραιώς λιγότερα. Πάντως συμφέρει γενικότερα. Πήρα μία τηλεόραση από Γερμανό με 20% επιστροφή που έτρεχε με eurobank και η τηλεόραση μου βγήκε πιο φθηνή κι από το σκρουτζ. Από εκεί και πέρα fuelGR και ό,τι μπορεί ο καθένας να κάνει για να γλιτώσει. Και εγ΄χ πήρα την tv με 20% επιστροφή και όντωε είχε πέσει 100+ € κάτω απο skroutz. Όσο γι την eurobank, στον Μασούτη πχ νομίζω πως δεν έχει ελάχιστη.
Nauths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, theo93 είπε Και εγ΄χ πήρα την tv με 20% επιστροφή και όντωε είχε πέσει 100+ € κάτω απο skroutz. Όσο γι την eurobank, στον Μασούτη πχ νομίζω πως δεν έχει ελάχιστη. Εγώ όταν πήγα για βενζίνη μετά μου είπε ελάχιστη εξαργύρωση 10€. Δες το, έτσι είναι. Πρέπει να μαζέψεις 10€ για να εξαργυρώσεις. Αλλιώς δεν γίνεται.
theo93 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, Nauths είπε Εγώ όταν πήγα για βενζίνη μετά μου είπε ελάχιστη εξαργύρωση 10€. Δες το, έτσι είναι. Πρέπει να μαζέψεις 10€ για να εξαργυρώσεις. Αλλιώς δεν γίνεται. Μπορεί αυτό που λέω να ισχύει μόνο στα συνεργαζόμενα τότε, Μασούτη έχω κάνει αγορές <10€ και πέρασαν κανονικά.
Nauths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, theo93 είπε Μπορεί αυτό που λέω να ισχύει μόνο στα συνεργαζόμενα τότε, Μασούτη έχω κάνει αγορές <10€ και πέρασαν κανονικά. 10€ μιλάμε πάντα για εξαργύρωση, δεν είπα ότι αν κάνεις συναλλαγή στα 10€ δεν θα σου περάσει πόντους.
papoys1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, dazed είπε Θεωρεις οτι η βενζινη ειναι μια και κοινη παντου, και απλα αλλαζουν οι τιμες, κατι που προφανως δεν ισχυει. Οτι μας θεωρουν προβατα ειναι βεβαια σιγουρο. Εσύ θεωρείς ότι υπάρχει διαφορετική 95άρα π.χ. από πρατήριο σε πρατήριο;;;;;;; Το έχουμε συζητήσει και αλλού ότι όλες μα όλες οι εταιρείες όλα μα όλα τα βυτία ανεξαρτήτου μάρκας μπαίνουν σε μία ουρά και φορτώνουν από μία μάνικα το ίδιο ακριβώς καύσιμο που βγαίνει από αυτή.Κανένας μα κανένας δεν φορτώνει διαφορετικό καύσιμο.Όλοι φορτώνουν αμόλυβδη 95 οκτανίων,Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο. Τώρα κάποιοι γιατί πιστεύουν ότι η τάδε ή τάδε εταιρεία έχει διαφορετικό καύσιμο από τις υπόλοιπες και το πληρώνουν 4-5 και 10 λεπτά πολλές φορές περισσότερο στο λίτρο εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω.
theo93 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Nauths είπε 10€ μιλάμε πάντα για εξαργύρωση, δεν είπα ότι αν κάνεις συναλλαγή στα 10€ δεν θα σου περάσει πόντους. Οι εξαργυρώσεις πέρασαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα