Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κάπως έτσι, μετά το χτύπημα του Ισραήλ στη Τεχεράνη, να πούμε καλό καλοκαίρι και μιλάμε για πρόωρες συντάξεις, διακόπτες στη Μύκονο και καυτές βραδιές με top models από Οκτώβριο πάλι....

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ακουτε ειπαμε 2-3 χρόνια γύρο στα δυο δολαρια, για τον α' ή β' λόγο που καμια σχεση δεν εχει με τρίγωνα και οικονομικα μεγέθη, αλλα με την πολιτική, οπως χρόνια τώρα.

Ολα είμαι πολιτική 

Δημοσ.
On 13/06/2025 at 11:28, NikosKallithea said:

Δεν ακουτε ειπαμε 2-3 χρόνια γύρο στα δυο δολαρια, για τον α' ή β' λόγο που καμια σχεση δεν εχει με τρίγωνα και οικονομικα μεγέθη, αλλα με την πολιτική, οπως χρόνια τώρα.

Ολα είμαι πολιτική 

• Like 2
Δημοσ.
On 05/06/2025 at 11:04, FromMyAshesRRR said:

Δεν πρέπει να αργεί να παρει μπρος. Τον μήνα δεν βλέπω να τον βγάζουμε.  

Από ότι φαίνεται,  θέλει να σιγουρεψει ένα δεύτερο πάτο,  και έτσι και οι ταλαντωτές κάνουν higher high,  τότε έχουμε bullish divergence.  

Οπότε σε

Spoiler

1 εβδομάδα από τώρα, ως το τέλος του μήνα θα δείξει.

Έχουνε πάντως άλλους 4-5 μήνες μπούλραν.

Δεν ξέρω αν πάλι θα έχουμε "supercycle " όπως την προηγούμενη 4ετια,  αλλά δεν το αποκλείω.  

Αυτός ο κύκλος ειναι πολύ αργός....σέρνεται λένε....

Σε περίπτωση σούπερ κύκλου,  τότε μας βλέπω να τελειώνουμε τον Μάρτιο 2026. 

Βλεπουμε.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 05/06/2025 at 11:04, FromMyAshesRRR said:

Δεν πρέπει να αργεί να παρει μπρος. Τον μήνα δεν βλέπω να τον βγάζουμε.  

Από ότι φαίνεται,  θέλει να σιγουρεψει ένα δεύτερο πάτο,  και έτσι και οι ταλαντωτές κάνουν higher high,  τότε έχουμε bullish divergence.  

Οπότε σε 1 εβδομάδα από τώρα, ως το τέλος του μήνα θα δείξει. Έχουνε πάντως άλλους 4-5 μήνες μπούλραν.

Δεν ξέρω αν πάλι θα έχουμε "supercycle " όπως την προηγούμενη 4ετια,  αλλά δεν το αποκλείω.  

Αυτός ο κύκλος ειναι πολύ αργός....σέρνεται λένε....

Σε περίπτωση σούπερ κύκλου,  τότε μας βλέπω να τελειώνουμε τον Μάρτιο 2026. 

Βλεπουμε.

Ξαναλέμε...καλά πάμε.....

6 minutes ago, miklas said:

Πάλι μέσα επεσες…🤣Γιατί όμως σήμερα αυτή η άνοδος?

image.png.d51321ee845b9ebb78e1b46ee8557e52.png

Εδώ είχαν μπεί εντολές πωλήσεις και σόρτ. 

και νομίζαν πως θα πάει στο 2.08 για δεύτερο πάτο

image.png.26cebee5db912c192a2dad5f789b5c90.png

κάνοντας έτσι ένα Μ 

image.png.a38a4b2347ae3f163da66b4f8cbe6393.png

και μετά για να πάει προς τα πάνω . 

Λίγο έλειψε να το ρισκάρω και γώ. Όμως αν κάνεις στο ημερίσιο και εβδομαδιαίο θα δείς πως έχει πάει στο + το ΜFI/VWAP και έχει κάνει μπούλις divergence κάποιοι ταλαντωτές. 

10 minutes ago, verylife78 said:

χωρις πολυ ογκο παντως επιασε τα 2€ εστω και για λιγο !!!

δέν μπερδεύεσαι με τα ευρώ ; 

• Thanks 1
Δημοσ.

οχι βρε...γιατι να μπερδευομαι... τα εχω ολα και μου αλλαζει αμεσως σε ευρω απο δολλαρ.
Περιμενω αν σε 5 μερες πιασει η μαλακια τα 100.000€ τα ξαναλλαζω σε XRP εχοντας βγαλει λιγο πανω απο 5% κερδος.
και μετα θα περιμενω το XRP και παλι 😊 να πιασει τουλαχιστον 13.33€

• Haha 1
Δημοσ.

και όχι μόνο οτι κάψαν τους σορτάκιδες....ακόμα δέν τελειώσαν....το κόβω να το τραβάνε ώς το 2.38 ή στην ελεϊνή περίπτωση τα 2.45 έτσι και να σιφιλιαστούν τα σόρτ ...

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, verylife78 είπε

οχι βρε...γιατι να μπερδευομαι... τα εχω ολα και μου αλλαζει αμεσως σε ευρω απο δολλαρ.
Περιμενω αν σε 5 μερες πιασει η μαλακια τα 100.000€ τα ξαναλλαζω σε XRP εχοντας βγαλει λιγο πανω απο 5% κερδος.
και μετα θα περιμενω το XRP και παλι 😊 να πιασει τουλαχιστον 13.33€

Εγώ υποστηρίζω ότι μόνο στα ευρώ είναι η σωστή αποτίμηση. Ειδικά τώρα που έχει πέσει 10% το δολάριο. Τώρα αν πας για 3Χ το 10% δεν είναι τίποτα, αλλά αν πας για 25% είναι πολύ μεγάλη η διαφορά. 

Δημοσ.
2 hours ago, damosp said:

Εγώ υποστηρίζω ότι μόνο στα ευρώ είναι η σωστή αποτίμηση. Ειδικά τώρα που έχει πέσει 10% το δολάριο. Τώρα αν πας για 3Χ το 10% δεν είναι τίποτα, αλλά αν πας για 25% είναι πολύ μεγάλη η διαφορά. 

Είναι καθαρά θέμα ότι όλοι που ασχολούνται στο Twitter (μόνο εκεί υπάρχει σοβαρή ενημέρωση) μιλάνε πάντα για την ισοτιμία με δολάριο. Κανείς δεν ασχολείται με το ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό. Και εμείς μπορούμε να παρακολουθούμε τα του δολαρίου αλλά πάντα όταν πουλάμε να κοιτάμε το ευρώ. πχ λένε για ATH για το BTC, αλλά κάτι τέτοιο ισχύει μόνο σε όρους δολαρίου. Σε όρους ευρώ (που ενδιαφέρουν εμένα) δεν έχει πλησιάσει ακόμα το ATH. 

Δημοσ.
34 minutes ago, damosp said:

Λογικό. Και εμείς μπορούμε να παρακολουθούμε τα του δολαρίου αλλά πάντα όταν πουλάμε να κοιτάμε το ευρώ. πχ λένε για ATH για το BTC, αλλά κάτι τέτοιο ισχύει μόνο σε όρους δολαρίου. Σε όρους ευρώ (που ενδιαφέρουν εμένα) δεν έχει πλησιάσει ακόμα το ATH. 

Ισχύει αυτό, αλλά μιλάμε για πολύ μικρές διαφορές (του τύπου max 5% για 2-3 μήνες). Ευρώ δολάριο δεν είναι νομίσματα όπως κάποια Αφρικανικών χωρών ή Λατινικής Αμερικής που υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις.

• Δημιουργία νέου...