Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, ardi21 said:

Και μετά και μετά;; 😎

:P

Κάτι τέτοιο παίζει....ενδεχομένος.....

image.png.7326849af7565d72530ec6e5d11dc845.png

Επεξ/σία από FromMyAshesRRR
Edit : 11-7-2025 δεν ήμουν σαφής. 15 με 25 Αυγούστου. Εκείνο το δεκαήμερο εννοώ.
  • Like 3
  • Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Μας βλέπω όλους στην Τήνο 15Αύγουστο :D

• Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.

και η ερωτηση του εκατομμυριου !!!
πουλας λιγα τωρα για να αποκομισεις το κερδος περιμενωντας ενδεχομενη πτωση ξανα?
η τα αφηνεις στην ησυχια?
εγω πχ ειχα πει να φτασει το btc πανω απο 100.000€ και να πουλησω για να αγορασω XRP. με συμφερει αραγε? Η απλα να περιμενουμε να παρει μπρος και το δικο μας και να ξανακανω κινηση οταν θα ηρεμησει η αγορα?
ΥΓ δεν περιμενω απαντησεις αλλα ειναι καποιες σκεψεις-αποριες.

Δημοσ.

Προς το παρον οσο ανεβαινουν πουλαω κομματια. Δεν ξερω γιατι ξαφνικα τετοια ευφορια . Για pump and dump μου κανει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gbras είπε

Προς το παρον οσο ανεβαινουν πουλαω κομματια. Δεν ξερω γιατι ξαφνικα τετοια ευφορια . Για pump and dump μου κανει.

ειναι πολλοι οι λογοι για το pump αν παρακολουθεις την αγορα

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, verylife78 said:

ειναι πολλοι οι λογοι για το pump αν παρακολουθεις την αγορα

πιστευεις θα εχει αρκετη συνεχεια?

Δημοσ.

Εάν το Omni έκανε x5 τώρα στο ξεκίνημα,  γιατί να μην κάνει x10 το χρπ με τόση δημοσιότητα?

3 hours ago, verylife78 said:

και η ερωτηση του εκατομμυριου !!!
πουλας λιγα τωρα για να αποκομισεις το κερδος περιμενωντας ενδεχομενη πτωση ξανα?
η τα αφηνεις στην ησυχια?
εγω πχ ειχα πει να φτασει το btc πανω απο 100.000€ και να πουλησω για να αγορασω XRP. με συμφερει αραγε? Η απλα να περιμενουμε να παρει μπρος και το δικο μας και να ξανακανω κινηση οταν θα ηρεμησει η αγορα?
ΥΓ δεν περιμενω απαντησεις αλλα ειναι καποιες σκεψεις-αποριες.

Ακατανομαστο θα κάνει πιστεύω ένα διπλό τοπ και μετά διόρθωση για να ξανά ξεκινήσει για παλι προς τα παμω. Αν κάνει όμως ντιβερτζενς τότε τελείωσε το ραν του. 

Το μπούλραν δεν τελείωσε....έχει το μαρκετ ακόμα....το διαπλεκόμενο δεν έκανε ΑΤΗ. Όταν κάνει και εκείνο, τότε κοιτάμε για πτώση. 

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, FromMyAshesRRR said:

Εάν το Omni έκανε x5 τώρα στο ξεκίνημα,  γιατί να μην κάνει x10 το χρπ με τόση δημοσιότητα?

το αιωνιο ερωτημα των κατοχων xrp....

• Like 1
Δημοσ.

Το τραγούδι αυτο μου θυμιζει μια κοπελα που ημασταν μαζι, πριν πολλα πολλα χρόνια.......Με είχε πει με βαρια αρουμπανικη προφορά,  " Com with me to Aruba, i want you to be my exotic man, cooking your greek food for me and our kids".....

Ήταν η μόνη γυναίκα που τόλμησε να με ζητήσει να γίνω άντρας της....χαχαχα 

Ποιος ξέρει....ίσως τραβήξω πλώρη για Καραϊβική....

✈️🚀❤️

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
Στις 10/7/2025 στις 11:31 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε

5.89$ μην ξεφεύγεις από τους στόχους... 58.9$ --> 589$

• Haha 2
Δημοσ.

Παιδες ... πολυ ησυχια εχει πεσει? τι εγινε? εχουμε κατσει ολοι στα αυγα μας και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει?
Καλα κραταει παντως μεχρι τωρα και XRP και ETH εχουν μια χαρα ανοδο σχεδον 20% σε μια βδομαδα
ενω διαβαζω .... 
XRP price today is € 2.55 with a 24-hour trading volume of € 9.75B market cap of € 150.86B, and market dominance of 4.65%. XRP price increased 2.20% in the last 24 hours.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, verylife78 είπε

Παιδες ... πολυ ησυχια εχει πεσει? τι εγινε? εχουμε κατσει ολοι στα αυγα μας και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει?

Περιμένουμε το... 5.89$ --> €5.08 😂🤑🚀🌕

• Like 2
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...