Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostas808080 είπε

Ερώτηση…

η πλατφόρμα Nexo μου ζητάει το φορολογικό αριθμό μου για είναι λέει συμβατή με τους κανονισμούς…ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Ο Πιερρακάκης... θα μας κυνηγήσει! Τώρα που θα γίνουμε millionaires με τα $XRP... 😂🤑🚀🌕

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostas808080 είπε

Ερώτηση…

η πλατφόρμα Nexo μου ζητάει το φορολογικό αριθμό μου για είναι λέει συμβατή με τους κανονισμούς…ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

το θεμα δεν ειναι αυτο... λογικο να ζητανε ΑΦΜ αν πλεον θελουν να μας τυλιξουν απο παντου. Γιαυτο και λεω συνεχεια μην μασατε με το ψηφιακο ευρω θα ειναι η ταφοπλακα μας. Καθολικος ελεγχος σε οτι κάνεις.
Το θεμα ειναι το email που ηρθε σημερα

Here’s a limited-time opportunity to earn even more from your XRP with Nexo.

Buy or add XRP to your portfolio between July 22 and August 4, 2025, hold that balance until November 3, 2025, and receive 5% back on that amount. Plus, you’ll earn up to 12% annual interest on your XRP assets with Nexo’s high-yield solutions.

How to earn your XRP reward:

1. Transfer, buy with a card, or swap into at least 1,000 XRP in-kind between July 22 and August 4.
2. We’ll snapshot your net XRP balance when the deposit window ends on August 4, 2025, at 20:59 UTC.
3. You must maintain 100% of your XRP balance through November 3, 2025.
4.

By November 10, 2025, you will receive 5% back with no cap on the reward.

Τι περιμενουν??? Φοβουνται οτι θα πεσει? γιατι οι μεγαλοι θα πουλησουν για να αποκομισουν τα κερδη και σου λεει ας πιασουμε τους μικρους μπας και σωσουμε την κατασταση?
περιμενουν ανοδο, οποτε σου λεει θα στα εχω κλειδωσει μεχρι τον νοεμβριο του 2025 να εχω μαζεψει χρημα και μετα βλεπουμε?

Τι λετε?????

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, verylife78 είπε

το θεμα δεν ειναι αυτο... λογικο να ζητανε ΑΦΜ αν πλεον θελουν να μας τυλιξουν απο παντου. Γιαυτο και λεω συνεχεια μην μασατε με το ψηφιακο ευρω θα ειναι η ταφοπλακα μας. Καθολικος ελεγχος σε οτι κάνεις.

Buy or add XRP to your portfolio between July 22 and August 4, 2025, hold that balance until November 3, 2025, and receive 5% back on that amount. Plus, you’ll earn up to 12% annual interest on your XRP assets with Nexo’s high-yield solutions.

1. Transfer, buy with a card, or swap into at least 1,000 XRP in-kind between July 22 and August 4.

2. We’ll snapshot your net XRP balance when the deposit window ends on August 4, 2025, at 20:59 UTC.

4.

Τι περιμενουν??? Φοβουνται οτι θα πεσει? γιατι οι μεγαλοι θα πουλησουν για να αποκομισουν τα κερδη και σου λεει ας πιασουμε τους μικρους μπας και σωσουμε την κατασταση?
περιμενουν ανοδο, οποτε σου λεει θα στα εχω κλειδωσει μεχρι τον νοεμβριο του 2025 να εχω μαζεψει χρημα και μετα βλεπουμε?

Τι λετε?????

Το θέμα λοιπόν είναι πως το χειριζόμαστε από εδώ και πέρα…τα κρατάμε στην Nexo ή τα βάζουμε σε άλλη πλατφόρμα ή πορτοφόλι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.businessdaily.gr/oikonomia/144781_i-eforia-tha-anagnorisei-ta-cryptos-kai-tha-forologoyntai-me-15 

https://www.businessdaily.gr/oikonomia/118480_giati-i-eforia-arneitai-na-forologisei-ekatommyrioyhoys-apo-ta-crypto

Θα γίνουμε millionaires... και δε θα μπορούμε να τα ξοδέψουμε! 😂🤑🚀🌕

Επεξ/σία από Sakis_Spooky
  • Like 1
Δημοσ.

μια χαρα θα μπορουμε 
η nexo εχει δικη της καρτα...την ενεργοποιεις, πουλας αυτα που θες και αγοραζεις οτι θες με την καρτα αυτη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Kostas808080 said:

Ερώτηση…

και γώ νόμιζα πως είμαι εγώ ο μοναδικός επειδή λίγες μέρες πριν, έκανα την φορολογική μου δήλωση.... λέω όπα....με έβαλαν στο ματι..... Έχει να κάνει με τα νέα Ευρωπαϊκά στάνταρτ που θέλουν να βάλουν χέρι στα λεφτά μας. 

Εάν δέν κάνω λάθος, συμπληρώνουμε το ΑΦΜ μας εκεί. 

4 hours ago, verylife78 said:

4.

Τι λετε?????

Είχα πεί πέρισυ νομίζω(η πιό τελευταία πρόβλεψη ήταν) στην αρχή έβλεπα για οκτώμβριο νοέμβριο , μετά σεπτέμβριο με οκτώμβριο και κάπου εκεί βλέπω τώρα να συμφωνούνε οι μεγάλοι γιουτούμπερς. Πιστεύω πως ναί, περιμένουν να πέσει και το 5% θα είναι απο τους μαλάκες που θα panicsell και απο τους καμένους λόγκ . 

17 hours ago, Sakis_Spooky said:

image.png.f71467aa249864b86a60a03ada854abd.png

image.png.4e4e30d3a6380a8cb40c70dbcbbcf2e2.png

Συμφωνείς με τα παραπάνω ποσά @FromMyAshesRRR ?

Εδώ και χρόνια έχει αφρίσει το στόμα μου για το 20$-25$ και αυτό γιατί χάσαμε ένα μπούλραν που μας καθυστέρησε και περιμένουμε 7 χρόνια τώρα. Σύν την διαφήμηση σύν όλους που μας μισούν τώρα ξαφνικά γίνανε μπούλις για το ΧΡΠ (μπούληδες είναι αλλα τι να πεις....) 

Εδώ και χρόνια ξέρουμε το τί κρατάμε. Δέν είναι θεωρίες συνωμοσίας , είναι τεκμηριωμένες αποδείξεις για το τί σκοπό έχει η Ριπλ με το ΧΡΠ. Το να βλέπεις τέτοια μεγάλα κεφάλια σε υψηλές θέσεις , να βλέπεις μεγάλες εταιρίες  IMF BIS SBI κτλ κτλ κτλ άδικα μήν γράψω...τα ξέρουμε εδώ και χρόνια.... Ε λογικό είναι κάποια στιγμή ο σπόρος που φυτεύτηκε πρίν χρόνια, να αρχίσει να βγάζει καρπούς. 

Με εκνευρίζει που χάσαμε 1 μπούλραν. Έπρεπε να είχαμε πάει στα 9-10$ το προηγούμενο μπούλραν και σε αυτό θα έπρεπε να πάμε στα 20-25 που το βρίσκω νορμάλ. 

Τώρα, άν το Διαπλεκόμενο πάει απο τα 1000$ στα 10κ που ακούω, ε τότε κάτσε ρε φιλαράκι....γιατί να μήν πάμε εμείς στα 20$ αφού χάσαμε το προηγούμενο μπούλραν  ; 

Διαπλεκόμενο 2018  (7$) ......2025 (3000$).....αύξηση 63000%..... Σοβαρά μιλάμε ; να σημειώσουμε πως το διαπλεκόμενο ΔΕΝ εχει καπ....τυπώνουν αβέρτα με τον εκτυπωτη.... όπως το DOGE.  Ο λούμπεν γιατί δέν επιτρέπει audit ?

Το ΧΡΠ ξέρεις πού θα ήταν αν ειχαμε κάνει 63000% αύξηση ; .......μάντεψε...οχι μάντεψε....ρε μάντεψε λέμε.... οκ θα το πώ δεν γινετε....70$ θα ήμασταν......

να σημειώσω εδώ οτι το ΧΡΠ ΕΧΕΙ καπ, δέν τυπώνουν άντε αβέρτα ....και κάθε τρανσαξιον καίγονται κάποια ποσοστά....δηλαδή είμαστε και αντι-ινφλέησον....

Επεξ/σία από FromMyAshesRRR
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...