thomasG4 Δημοσ. Σάββατο στις 06:01 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 06:01 πμ There is no second best λέει το ναυτάκι και έχει δίκιο. Μόνο XRP ρε 😆 2 1
Gostros Δημοσ. Κυριακή στις 08:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:04 μμ Καλησπέρα σε ολους παιδια!! Ερωτηση .. Απο πια ξιοπιστη πλατφορμα μπορω να αγορασω FLR Ευχαριστώ πολύ!!!
FromMyAshesRRR Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ 3 hours ago, Gostros said: Καλησπέρα σε ολους παιδια!! Ερωτηση .. Απο πια ξιοπιστη πλατφορμα μπορω να αγορασω FLR Ευχαριστώ πολύ!!! απο τους μπασταρδους της Bitrue 1 1
Sakis_Spooky Δημοσ. χθες στις 01:30 πμ Δημοσ. χθες στις 01:30 πμ (επεξεργασμένο) Εγώ θα το έκανα... $193.89 🤑😂🚀🌕 Επεξ/σία χθες στις 01:35 πμ από Sakis_Spooky 1
miklas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 19 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε Εγώ θα το έκανα... $193.89 🤑😂🚀🌕 Και στα 30 να πάει συνταξιούχοι θα γίνουμε ..😜 1
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Εμένα μου αρέσει η πρόβλεψη $193.05 το 05 με σκοτώνει🤪
Sakis_Spooky Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) Συμφωνείς με τα παραπάνω ποσά @FromMyAshesRRR ? Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Sakis_Spooky
Kostas808080 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ερώτηση… η πλατφόρμα Nexo μου ζητάει το φορολογικό αριθμό μου για είναι λέει συμβατή με τους κανονισμούς…ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
Sakis_Spooky Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, Kostas808080 είπε Ερώτηση… η πλατφόρμα Nexo μου ζητάει το φορολογικό αριθμό μου για είναι λέει συμβατή με τους κανονισμούς…ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Ο Πιερρακάκης... θα μας κυνηγήσει! Τώρα που θα γίνουμε millionaires με τα $XRP... 😂🤑🚀🌕 2
verylife78 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 ώρες πριν, Kostas808080 είπε Ερώτηση… η πλατφόρμα Nexo μου ζητάει το φορολογικό αριθμό μου για είναι λέει συμβατή με τους κανονισμούς…ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; το θεμα δεν ειναι αυτο... λογικο να ζητανε ΑΦΜ αν πλεον θελουν να μας τυλιξουν απο παντου. Γιαυτο και λεω συνεχεια μην μασατε με το ψηφιακο ευρω θα ειναι η ταφοπλακα μας. Καθολικος ελεγχος σε οτι κάνεις. Το θεμα ειναι το email που ηρθε σημερα Here’s a limited-time opportunity to earn even more from your XRP with Nexo. Buy or add XRP to your portfolio between July 22 and August 4, 2025, hold that balance until November 3, 2025, and receive 5% back on that amount. Plus, you’ll earn up to 12% annual interest on your XRP assets with Nexo’s high-yield solutions. How to earn your XRP reward: 1. Transfer, buy with a card, or swap into at least 1,000 XRP in-kind between July 22 and August 4. 2. We’ll snapshot your net XRP balance when the deposit window ends on August 4, 2025, at 20:59 UTC. 3. You must maintain 100% of your XRP balance through November 3, 2025. 4. By November 10, 2025, you will receive 5% back with no cap on the reward. Τι περιμενουν??? Φοβουνται οτι θα πεσει? γιατι οι μεγαλοι θα πουλησουν για να αποκομισουν τα κερδη και σου λεει ας πιασουμε τους μικρους μπας και σωσουμε την κατασταση? περιμενουν ανοδο, οποτε σου λεει θα στα εχω κλειδωσει μεχρι τον νοεμβριο του 2025 να εχω μαζεψει χρημα και μετα βλεπουμε? Τι λετε?????
Kostas808080 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 52 λεπτά πριν, verylife78 είπε το θεμα δεν ειναι αυτο... λογικο να ζητανε ΑΦΜ αν πλεον θελουν να μας τυλιξουν απο παντου. Γιαυτο και λεω συνεχεια μην μασατε με το ψηφιακο ευρω θα ειναι η ταφοπλακα μας. Καθολικος ελεγχος σε οτι κάνεις. Το θεμα ειναι το email που ηρθε σημερα Here’s a limited-time opportunity to earn even more from your XRP with Nexo. Buy or add XRP to your portfolio between July 22 and August 4, 2025, hold that balance until November 3, 2025, and receive 5% back on that amount. Plus, you’ll earn up to 12% annual interest on your XRP assets with Nexo’s high-yield solutions. How to earn your XRP reward: 1. Transfer, buy with a card, or swap into at least 1,000 XRP in-kind between July 22 and August 4. 2. We’ll snapshot your net XRP balance when the deposit window ends on August 4, 2025, at 20:59 UTC. 3. You must maintain 100% of your XRP balance through November 3, 2025. 4. By November 10, 2025, you will receive 5% back with no cap on the reward. Τι περιμενουν??? Φοβουνται οτι θα πεσει? γιατι οι μεγαλοι θα πουλησουν για να αποκομισουν τα κερδη και σου λεει ας πιασουμε τους μικρους μπας και σωσουμε την κατασταση? περιμενουν ανοδο, οποτε σου λεει θα στα εχω κλειδωσει μεχρι τον νοεμβριο του 2025 να εχω μαζεψει χρημα και μετα βλεπουμε? Τι λετε????? Το θέμα λοιπόν είναι πως το χειριζόμαστε από εδώ και πέρα…τα κρατάμε στην Nexo ή τα βάζουμε σε άλλη πλατφόρμα ή πορτοφόλι;
Sakis_Spooky Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) https://www.businessdaily.gr/oikonomia/144781_i-eforia-tha-anagnorisei-ta-cryptos-kai-tha-forologoyntai-me-15 https://www.businessdaily.gr/oikonomia/118480_giati-i-eforia-arneitai-na-forologisei-ekatommyrioyhoys-apo-ta-crypto Θα γίνουμε millionaires... και δε θα μπορούμε να τα ξοδέψουμε! 😂🤑🚀🌕 Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Sakis_Spooky
verylife78 Δημοσ. πριν από 36 λεπτά Δημοσ. πριν από 36 λεπτά μια χαρα θα μπορουμε η nexo εχει δικη της καρτα...την ενεργοποιεις, πουλας αυτα που θες και αγοραζεις οτι θες με την καρτα αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις