Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 03/08/2025 at 16:07, FromMyAshesRRR said:

Σύντομα πιστεύω θα έχουμε νέα απο το ΣΕΚ που θα πυροδοτήσει το επόμενο στάδιο της ανάβασης της αγοράς. 

On 03/08/2025 at 15:38, FromMyAshesRRR said:

Το μάρκετ είναι έτοιμο για ένα δεύτερο πάτο (πρίν της 7 αυγούστου) και μετά εντώς  7 ημέρες πρέπει να αρχίσει την άνοδο. 

Ώρες ώρες με τρομάζω με την ακρίβεια των προβλέψεών μου....

5 hours ago, verylife78 said:

Α γιαυτό από το βράδυ χτύπησε +10%!!!

Εγώ πάντως δεν κοιμήθηκα  ...είχα βάλει Λονγκ στα 3.05

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αυτό εδώ που είχε πεί τότε ο Dilip Rao είναι κάτι που ποτέ δέν χώνεψα και με εκνευρίζει κάθε φορά που το ακούω.  

image.png.4ce443caf010724b9bfe654f75c0a7de.png

ΤΟ ΟTC είναι κάτι που γίνετε παντού σε όλα τα κρύπτο, απλά σε εμάς είναι πολύ εμφανές γιατί η τιμή παραμένει καρφωμένη εδώ που είμαστε και δέν δίνει να πάει προς τα επάνω (εκεί που περιμένουμε) .  

ΤΟ ΟTC της Ριππλ είναι ότι και το ΟTC του Ακατανόμαστου και διαπλεκώμενου οπου οι πλούσιοι αγόρασαν με έκπτωση πολυ πολύ ΠΟΛΥ νωρίς. 

Το retail (εμείς δηλαδή) είναι απαρραίτητο γιατί αλλιώς η τιμή δέν θα ανεβεί(δέν θα την αφήσουν) . Οι πλούσιοι δέν αγοράζουν αν δέν ξέρουν πως η τιμή θα πάει ψηλά. Οπότε περιμένουμε να είναι έτοιμοι οι πλούσιοι και τότε θα δούμε μπουλραν. 

Δημοσ.

Στα δικά μου μάτια δεν μπορεί χωρίς κάποια σκοπιμότητα, ενώ το SEC σε κατηγορεί για μη εγγραφή χρεογράφων να σου ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για θεσμική υιοθέτηση και πώληση μετά από τόσα χρόνια λες και δεν συνέβη τίποτα. Λες ήταν προκαθορισμένο από πριν μοιάζει το έργο..δεν ξέρω σκόρπιες σκέψεις μοιράζομαι. Πρακτικώς μέσω OTC κι άλλων private συμβολαίων, άνετα funds, ινστιτούτα και τράπεζες μπορούν να αγοράζουν xrp χωρίς να κάνουν καν θόρυβο...

Δημοσ.

Νομίζω αυτό το σενάριο σε σχέση με την άνοδο του eth έχει αρκετές πιθανότητες να μας βγει.

"Analyst Miles Deutscher said these forced buybacks helped accelerate the rally. In an earlier post, he described an “on-chain wealth effect”: as ETH’s price rises, both large holders and retail investors see their positions turn profitable, prompting them to reallocate capital into smaller, higher-risk tokens in pursuit of bigger gains. This dynamic, he said, can amplify rallies beyond ETH itself.

Deutscher also mapped out a three-stage market rotation he expects could take months to unfold: an ETH-led mini altcoin season, a rotation into bitcoin that could lift BTC toward $120,000–$140,000 while altcoins lag, and finally a shift back into ETH and smaller tokens for a potential “blowoff” rally marking the cycle’s peak.

• Δημιουργία νέου...