Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περασε πανω απο 3 . Αν και λιγο ασχετο λεω το μοιραστω μαζι σας. Το ENA μου εχει δωσει καλες αποδοσεις να το εχετε υποψην ..

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, verylife78 είπε

να σας πω την αληθεια... απλε περιμενω, ουτε διαβαζω πλεον, ουτε κοιταω, ουτε αγορασα αλλα τωρα που επεσε.

Κανεις δεν ασχολείται πλεον με το ακατανόμαστο.

Στο δε Χ η μπαρουφα πιει σύννεφο😁

Δημοσ.
40 minutes ago, FromMyAshesRRR said:

https://x.com/stedas/status/1965594826851672545?t=gVcgx8_t1nJjaaoebnhBCQ&s=19

Screenshot_2025-09-11_104401.jpg

Τι πιο καλύτερο δώρο στα γενέθλιά μου.....🤣 αντε να δουμε που και πότε θα φτάσει το ΧΡΠ τον κύκλο αυτό. 

Αυτα αραγε αφορουν Spot η Futures ETF?

Δημοσ.
15 minutes ago, gbras said:

Αυτα αραγε αφορουν Spot η Futures ETF?

Spot ETF είναι και αν δούμε με την ιστορία του Ethereum Spot ETF, είχε εγκριθεί όταν έφτασε στο final deadline για να πάρει απόφαση η SEC.

Και τώρα έχουμε πιο φιλική SEC προς τα crypto, οπότε τον Οκτώβριο (18/10) είναι σιγουράκι η έγκριση κατά τη γνώμη μου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο BTC spot etf ειχαν μπει παραπανω απο 10δις και η τιμη του διπλασιαστηκε ( απο 30κ σε 60κ).
Αν μπουν 2τρις, οπως αναφερεται, σε XRP etf που θα παει η τιμη του δηλαδη?

Επεξ/σία από gbras
Δημοσ.
2 minutes ago, gbras said:

Στο BTC spot etf ειχαν μπει παραπανω απο 10δις και η τιμη του διπλασιαστηκε ( απο 30κ σε 60κ).
Αν μπουν 2τρις, οπως αναφερεται, σε XRP etf που θα παει η τιμη του δηλαδη?

Παίζουν πάρα πολλά ρόλο, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που μπορεί να προβλέψει πως θα κινηθεί η αγορά.

Το μόνο που μπορώ να προβλέψω είναι ότι το ETF του XRP θα έχει περισσότερα inflows από του Ethereum, γιατί του ETH δεν είχε και τόσο εντυπωσιακό run μέχρι τώρα.

Και αν κρίνουμε από το ρεκόρ (πρώτη φορά έφτασε 1 δις όγκο συναλλαγών crypto Futures ETF σε τόσο μικρό διάστημα) που έκανε το Futures ETF του XRP στο CME σε όγκο συναλλαγών, θα δούμε μάλλον αρκετή κίνηση και σε inflows.

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, FromMyAshesRRR said:

Αν έχω κάπου λάθος παρακαλώ διορθώστε με. 

Screenshot_2025-09-11_104401.jpg

Σωστός. Απλά όλοι για τα spot ενδιαφέρονται, γιατί δεν έχουμε κανένα που να κάνει trade αυτή τη στιγμή, σε αντίθεση με τα futures.

• Like 2

• Δημιουργία νέου...