Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σήμερα καλά πάει, μην το γρουσουζέψουμε.

Φαίνεται ξεκάθαρα που πάει το πράγμα:

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 13/09/2025 at 13:36, thomasG4 said:

Και σήμερα καλά πάει, μην το γρουσουζέψουμε.

ναι αλλα το γρουσουζεψες..

• Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο,τι πιο κοντά σε Spot ETF μέχρι στιγμής. Θα ξεκινήσει trading αυτή την εβδομάδα.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Περιμένουμε οκτωμβρη....τι αλλο να κάνουμε....

Περιμενε περίμενε στο τελος θα επέλθει και ο παράγων κόπωση και θα αρχίσει η εγκατάλειψη και τοτε τρέχατε ποδαράκια μου.

Αν τα επόμενα ενα διο χρόνια παει όπως φέτος ή εστω ακόμα και ενα διο δολάρια πιο πανω, έληξε το παραμυθακι.

...και δεν λαμβάνω καθόλου υπόψιν τον παράγοντας πτώσης σε αυτό το διάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Περιμενε περίμενε στο τελος θα επέλθει και ο παράγων κόπωση και θα αρχίσει η εγκατάλειψη και τοτε τρέχατε ποδαράκια μου.

Αν τα επόμενα ενα διο χρόνια παει όπως φέτος ή εστω ακόμα και ενα διο δολάρια πιο πανω, έληξε το παραμυθακι.

...και δεν λαμβάνω καθόλου υπόψιν τον παράγοντας πτώσης σε αυτό το διάστημα.

Ο καθένας έχει τις δικές του φιλοδοξίες και στόχους, καθώς και αντοχές.

Όμως, με μια πιο ήρεμη ματιά, μέσα σε 10 μήνες έχει έχει πάει 5Χ και έχει φτάσει και 6Χ.

Στη δε πενταετία είναι 12Χ.

Επεξ/σία από Peugeot208
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε

Ο καθένας έχει τις δικές του φιλοδοξίες και στόχους, καθώς και αντοχές.

Όμως, με μια πιο ήρεμη ματιά, μέσα σε 10 μήνες έχει έχει πάει 5Χ και έχει φτάσει και 6Χ.

Στη δε πενταετία είναι 12Χ.

Ή αλλιως ειναι στα ίδια μετα μια δεκαετία😁

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Δεν αγόρασες στο 0,5;

Εεε και τι με αυτο.

Δεν ειναι το θεμα μας τι εκανα εγω και τι εσύ για την εξέλιξη της τιμής του xrp συζητάμε

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
15 hours ago, NikosKallithea said:

Εεε και τι με αυτο.

Δεν ειναι το θεμα μας τι εκανα εγω και τι εσύ για την εξέλιξη της τιμής του xrp συζητάμε

Το πόσο καλά πάει το XRP (και το κάθε crypto) είναι καθαρά το πότε αγόρασε κάποιος, άρα και το starting point. Αν κάποιος αγόρασε πριν ένα χρόνο, το XRP έχει υπεραποδόσει σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά.

Δεν θα γκρίνιαζε σε καμία περίπτωση κάποιος αν είχε αγοράσει τότε. Αν κάποιος στο ακραίο σενάριο που αναφέρεις είχε αγοράσει ακριβώς πριν 7-8 χρόνια και δεν ξαναέκανε καθόλου DCA, τότε λογικό είναι να νιώθει ότι το XRP είναι "μούφα".

Πιστεύεις ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι που δεν θα τα πούλησαν όλα κατα τη διάρκεια της μήνυσης (2020-2024 χοντρικά μέχρι που βγήκε το summary judgement); Ούτε το 1% των investors δεν είναι αυτοί κατά τη γνώμη μου.

Οι περισσότεροι που παραπονιούνται είναι αυτοί που μπήκαν πρόσφατα. Σε όλα τα bullrun αυτό γίνεται. 

Ακριβώς αυτό ισχύει και για τα crypto:

image.png.7167a74d22b0f1f5f04ef1befe004f15.png

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, verylife78 said:

εγω παντως στην revolut που ειχα αγορασει τα πρωτα μου XRP εχω αποδοση 345% οποτε δεν ξερω τι λετε εσεις οτι δεν ειστε ευχαριστημενοι...

Δεν είναι ότι δεν  είμαστε ευχαριστημένοι,  ανυπόμονοι είμαστε.....#οικονομικηανεξαρτησίαΤΩΡΑ ....... 😭

Μουσακλα αϊ Βασίλη φέραμε και χρπ ακόμη μονοψήφιο είμαστε....και χαμηλό μονοψήφιο....😭

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, verylife78 είπε

εγω παντως στην revolut που ειχα αγορασει τα πρωτα μου XRP εχω αποδοση 345% οποτε δεν ξερω τι λετε εσεις οτι δεν ειστε ευχαριστημενοι...

Πότε αγόρασες αν επιτρέπεται?

• Δημιουργία νέου...