Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακουγονται φημες. Αν ανακοινωθει επισημα ενα 5x το xrp το εχει ανετα πιστευω...

dfdfdf.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gbras είπε

Ακουγονται φημες. Αν ανακοινωθει επισημα ενα 5x το xrp το εχει ανετα πιστευω...

dfdfdf.jpg

Έπεσε εξω αυτός οπως και χιλιάδες άλλοι🤪

Δημοσ.
14 minutes ago, NikosKallithea said:

Έπεσε εξω αυτός οπως και χιλιάδες άλλοι🤪

Νομιζω οτι ακομα ισχυει ως φημη παντως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Καλα από φήμες έχουμε πήξει όλα αυτά τα χρόνια είναι η αλήθεια.

Aφου εγω διαβαζοντας για το xrp και οχι μονο εχω γινει αστροναύτης, παω και έρχομαι απο την Σελήνη καθε μέρα 😁

1 ώρα πριν, gbras είπε

Νομιζω οτι ακομα ισχυει ως φημη παντως..

Επίσης εδω και κατι χρόνια ισχύει και η φήμη $589 που δεν ξέρω και πως προέκυψε και το γραφουν ολοι.

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
6 minutes ago, NikosKallithea said:

Επίσης εδω και κατι χρόνια ισχύει και η φήμη $589 που δεν ξέρω και προέκυψε και το γραφουν ολοι.

Έχεις ακόμα πολύ διάβασμα 😂

Αν μάθεις πως βγήκε αυτό το νούμερο, θα κλάψεις από τα γέλια. Θα βάλω μια εικόνα μόνο:

Bearableguy123 Classic T-Shirt Greeting Card

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Justelene235 είπε

Πότε αγόρασες αν επιτρέπεται?

εχω ενα ευρος αγορων απο 0,5 μεχρι και οταν ειχε φτασει 2,6€ ναι εχω αγορασει και με 2,6€
Αμα το δεις μονο ποσοστιαια σου ακουγεται πολυ μεγαλο το ποσοστο, ομως το ποσο ειναι λιγο.
Ο λογος??? ο χρονος
Δεν μπορω να πω οτι καθομου ησυχος, εχω κανει πολλες αγοροπωλησιες και πολλες μεταφορες αναμεσα σε coin 
πχ ειχα αγορασει eth το 2021 με σχεδον 3700€ !!!
αλλα ειδικα στην revolut που ειναι πιο φιλικο στο χρηστη το στατιστικο εχω ενα πορτοφολιο με 
ΕΤΗ +17%
XRP +422% λεει σημερα
SUI -1%
pepe χαχααχα -35% 
και αλλα πολλα κατω απο 10€

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα τώρα το μόνο που νοιάζει είναι τα spot etf. Να εγκριθούν όσα περισσότερα γίνεται να πάει αρχικά στα 10-20$.  Εκεί πιστεύω θα ανοίξουν οι πύλες για το adoption και τον στοχο για 3ψηφιο έως το 2030. 

• Like 3
Δημοσ.

0

22 ώρες πριν, Justelene235 είπε

Αρχες Νοεμβριου 0,60 λογικα, λιγο προτου ανακοινωθει η παραιτηση του gensler. Και γω το προλαβα στο 1 δολλαρια μεσω revolut x, που μολις ειχε ανοιξει για Ελλαδα.

Εκτοτε το χω πουλησει στα 3,30 με τετοιο ποσοστο περιπου, αλλα οταν επεσε στα 2,70 ξαναγορασα.

Βεβαια εχω ριξει πολυ χρημα και στο hbar αλλα αντε να δουμε αυτο ποτε θα ξυπνησει, λογικα ερχεται η σειρα του.

• Like 1
Δημοσ.
23 hours ago, Justelene235 said:

0.30 ώς 1.96 ΧΡΠ και ελιά και γκένσλερ πίσω απο την συκιά το μπάσταρδο. Θα ήμασταν τώρα για τα 25-50$ αν δεν ηταν αυτός ....

• Like 1
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...