Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Πάνος εδώ από Anodos Labs και long-time XRP community member. Χαίρομαι που βλέπω πως έχετε κρατήσει ενεργή την ελληνική XRP κοινότητα εδώ.

• Like 6
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Panosmek1 είπε

Καλησπέρα παιδιά! Πάνος εδώ από Anodos Labs και long-time XRP community member. Χαίρομαι που βλέπω πως έχετε κρατήσει ενεργή την ελληνική XRP κοινότητα εδώ.

Καλησπέρα Πάνο (αν είσαι όντως αυτός 🙃), χαιρόμαστε που είσαι εδώ! Ερώτηση... Τι συνέβη με το $XIO; Δεν ήσουν στα ιδρυτικά μέλη; Αν θυμάμαι καλά!

Επεξ/σία από Sakis_Spooky
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Panosmek1 said:

Καλησπέρα! Ευχαριστούμε και εμείς για τη συμβολή σου και της ομάδας σου στο XRPL οικοσύστημα. 

Η Anodos είναι από τα σοβαρότερα project στο χώρο. Συνεχίστε έτσι!

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε

Καλησπέρα Πάνο (αν είσαι όντως αυτός 🙃), χαιρόμαστε που είσαι εδώ! Ερώτηση... Τι συνέβη με το $XIO; Δεν ήσουν στα ιδρυτικά μέλη; Αν θυμάμαι καλά!

Εγώ είμαι χαχα, μπορώ να επιβεβαιώσω και από Χ. 

Για το ΧΙΟ / Blockzero δεν ήμουν στα ιδρυτικά μέλη, το προτζεκτ ξεκίνησε το 2019 και εγώ το έμαθα το 2021 όπου και μπήκα σαν επενδυτής αρχικά και αργότερα με προσέγκισε το core team και έκανα join ως community lead και advisor στο πρότζεκτ. Δυστυχώς, ενώ ήταν τρομερό πρότζεκτ με πολλές καινοτόμες ιδέες, δεν προχώρησε για αρκετούς λόγους, το οποίο θα μπορούσα να εξηγήσω άλλη στιγμή.

Ήταν κάποιος από εδώ στο XRPL meetup που διοργανώσαμε στη Θεσσαλονίκη πριν 1 εβδομάδα; 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Panosmek1 είπε

Καλώς ήρθες! Θα χαρούμε πολύ να μας μοιράζεις  τις γνώσεις σου εδώ μέσα!!

• Like 3
Δημοσ.
7 hours ago, Panosmek1 said:

Ήταν κάποιος από εδώ στο XRPL meetup που διοργανώσαμε στη Θεσσαλονίκη πριν 1 εβδομάδα; 

Ήμουν σχεδόν έτοιμος να έρθω να σου πω την αλήθεια, αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσα λόγω δουλειάς.

Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει και στην Αθήνα κάτι σε συνεργασία με το XRPL Commons. Μπορώ να βοηθήσω και εγώ στην οργάνωση, αν χρειαστεί.

Στα νέα της ημέρας, δείτε άλλο ένα δείγμα που δείχνει ότι όταν εγκριθούν τα κανονικά Spot ETFs θα είναι αρκετά πετυχημένα:

• Like 3

• Δημιουργία νέου...