Panosmek1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά! Πάνος εδώ από Anodos Labs και long-time XRP community member. Χαίρομαι που βλέπω πως έχετε κρατήσει ενεργή την ελληνική XRP κοινότητα εδώ. 6
Sakis_Spooky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Panosmek1 είπε Καλησπέρα παιδιά! Πάνος εδώ από Anodos Labs και long-time XRP community member. Χαίρομαι που βλέπω πως έχετε κρατήσει ενεργή την ελληνική XRP κοινότητα εδώ. Καλησπέρα Πάνο (αν είσαι όντως αυτός 🙃), χαιρόμαστε που είσαι εδώ! Ερώτηση... Τι συνέβη με το $XIO; Δεν ήσουν στα ιδρυτικά μέλη; Αν θυμάμαι καλά! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Sakis_Spooky 1
thomasG4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Panosmek1 said: Καλησπέρα παιδιά! Πάνος εδώ από Anodos Labs και long-time XRP community member. Χαίρομαι που βλέπω πως έχετε κρατήσει ενεργή την ελληνική XRP κοινότητα εδώ. Καλησπέρα! Ευχαριστούμε και εμείς για τη συμβολή σου και της ομάδας σου στο XRPL οικοσύστημα. Η Anodos είναι από τα σοβαρότερα project στο χώρο. Συνεχίστε έτσι! 2
Panosmek1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 56 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Καλησπέρα Πάνο (αν είσαι όντως αυτός 🙃), χαιρόμαστε που είσαι εδώ! Ερώτηση... Τι συνέβη με το $XIO; Δεν ήσουν στα ιδρυτικά μέλη; Αν θυμάμαι καλά! Εγώ είμαι χαχα, μπορώ να επιβεβαιώσω και από Χ. Για το ΧΙΟ / Blockzero δεν ήμουν στα ιδρυτικά μέλη, το προτζεκτ ξεκίνησε το 2019 και εγώ το έμαθα το 2021 όπου και μπήκα σαν επενδυτής αρχικά και αργότερα με προσέγκισε το core team και έκανα join ως community lead και advisor στο πρότζεκτ. Δυστυχώς, ενώ ήταν τρομερό πρότζεκτ με πολλές καινοτόμες ιδέες, δεν προχώρησε για αρκετούς λόγους, το οποίο θα μπορούσα να εξηγήσω άλλη στιγμή. Ήταν κάποιος από εδώ στο XRPL meetup που διοργανώσαμε στη Θεσσαλονίκη πριν 1 εβδομάδα; 1
panosbel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, Panosmek1 είπε Καλησπέρα παιδιά! Πάνος εδώ από Anodos Labs και long-time XRP community member. Χαίρομαι που βλέπω πως έχετε κρατήσει ενεργή την ελληνική XRP κοινότητα εδώ. Καλώς ήρθες! Θα χαρούμε πολύ να μας μοιράζεις τις γνώσεις σου εδώ μέσα!! 3
thomasG4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 7 hours ago, Panosmek1 said: Ήταν κάποιος από εδώ στο XRPL meetup που διοργανώσαμε στη Θεσσαλονίκη πριν 1 εβδομάδα; Ήμουν σχεδόν έτοιμος να έρθω να σου πω την αλήθεια, αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσα λόγω δουλειάς. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει και στην Αθήνα κάτι σε συνεργασία με το XRPL Commons. Μπορώ να βοηθήσω και εγώ στην οργάνωση, αν χρειαστεί. Στα νέα της ημέρας, δείτε άλλο ένα δείγμα που δείχνει ότι όταν εγκριθούν τα κανονικά Spot ETFs θα είναι αρκετά πετυχημένα: 3
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Sorry άσχετη ερώτηση....είναι κανείς εδώ ηλεκτρονικός/arduino programmer ? στείλτε πριβέ message θένκς
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου καθαρό μανιπουλέησον ήταν για να κάψουν τους λογκακιδες 2
Sakis_Spooky Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παντρεύτηκε και πουλάει... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από Sakis_Spooky 1
panosbel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Καλημέρα. Ηρθε ο καιρός νομίζω σιγά σιγά να βάλουμε τα xrp να δουλεύουν καθώς βγήκε το pool με το mxrp (του Πάνου) καθώς βλέπω μαγειρεύεται και το fxrp με το flare network…. Πρέπει να συντονιστούμε λίγο εδώ μέσα και να αλληλοβοηθηθούμε με πληροφορίες και ασφάλεια να το κάνουμε για να κερδίζουμε ενώ χολντ άρουμε… όσοι έχουν πολλά xrp ίσως να μην χρειαστεί να πουλήσουν και ποτέ….🤯 6
gbras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου https://www.binance.com/en/square/post/30030406380482 Αν ισχύει αυτό γιατί δεν έχει εκτοξευθεί το νόμισμα ;
panosbel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, gbras είπε https://www.binance.com/en/square/post/30030406380482 Αν ισχύει αυτό γιατί δεν έχει εκτοξευθεί το νόμισμα ; Το κοίταξα και αποτι βλέπω δεν ισχύει 1
thomasG4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, panosbel said: Καλημέρα. Ηρθε ο καιρός νομίζω σιγά σιγά να βάλουμε τα xrp να δουλεύουν καθώς βγήκε το pool με το mxrp (του Πάνου) καθώς βλέπω μαγειρεύεται και το fxrp με το flare network…. Πρέπει να συντονιστούμε λίγο εδώ μέσα και να αλληλοβοηθηθούμε με πληροφορίες και ασφάλεια να το κάνουμε για να κερδίζουμε ενώ χολντ άρουμε… όσοι έχουν πολλά xrp ίσως να μην χρειαστεί να πουλήσουν και ποτέ….🤯 Έβαλα ήδη τα XRP που κρατάω long term σε mXRP. Ωραίο post του @Panosmek1 στο X που εξηγεί πως λειτουργεί: 52 minutes ago, gbras said: https://www.binance.com/en/square/post/30030406380482 Αν ισχύει αυτό γιατί δεν έχει εκτοξευθεί το νόμισμα ; Γιατί πολύ απλά δεν ισχύει. Υπάρχουν πολλοί μαλάκες (θα το πω απλά) στο community που συνεχώς κάνουν engagement bait στο X, για να αποκτήσουν followers. Και μετά παίρνουν τα site ως πηγή αυτούς τους μαλάκες, για να αποκτήσουν clicks. Η μόνη λύση είναι να ακολουθείτε άτομα που δεν ποστάρουν τέτοιες μαλακίες. Εγώ τους άλλους που ποστάρουν τέτοια τους κάνω block (γιατί εμφανίζονται στο timeline έτσι κι'αλλιώς). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις