thomasG4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου On 06/10/2025 at 22:49, Peugeot208 said: Θεωρώ ότι και την επόμενη 5ετια θα έχει την καλύτερη απόδοση Για την ώρα πάντως το XRP φαίνεται ότι στο τέλος αυτού του bullrun θα έχει τα περισσότερα gains από retail. Αν βάλεις και τη ζήτηση των CME futures που έκαναν ρεκορ όγκου συναλλαγών, τα δείγματα φαίνονται αρκετά bullish.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου On 06/01/2025 at 21:56, FromMyAshesRRR said: παίδες.....πολύ μα πάρα πολύ αρχίζω να ανησυχώ....όλο και πιό πολύ.... Λυπάμαι που θα σπηλώσω και θα αμαυρώσω το ΧΡΠ φόρουμ με τσάρτ απο το ακατανόμαστο..... Στο ημερίσιο είμαστε στα μισά. .... Στο εβδομαδιαίο όμως το ΤΟΠ έχει σημειωθεί.... Ελπίζω οι φόβοι μου να βγούν αναληθείς....(και να συνεχιστεί το μπούλραν)....και να πάμε στα 25$.... Ακούω τον BCB και του έχουν πέσει τα αυτιά και επιβεβαιώνει τους φόβους μου όταν είχα γράψει το σχόλιο αυτό.... οτι έχουμε ήδη κάνει το τόπ και για να πάμε πιό πάνω θα πρέπει κάτι δραστικό να γίνει.....δυστυχώς άργησε να το παραδεχτεί....αλλα για να βγάλουν αυτοί λεφτά , πρέπει κάποιοι άλλοι (εμείς) να μείνουμε με τις μάρκες στα χέρια...
thomasG4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 21 minutes ago, FromMyAshesRRR said: Ακούω τον BCB και του έχουν πέσει τα αυτιά και επιβεβαιώνει τους φόβους μου όταν είχα γράψει το σχόλιο αυτό.... οτι έχουμε ήδη κάνει το τόπ και για να πάμε πιό πάνω θα πρέπει κάτι δραστικό να γίνει.....δυστυχώς άργησε να το παραδεχτεί....αλλα για να βγάλουν αυτοί λεφτά , πρέπει κάποιοι άλλοι (εμείς) να μείνουμε με τις μάρκες στα χέρια... Ο καθένας έχει την άποψη του, αλλά όταν βλέπω τα πιο σημαντικά on chain metrics, δεν έχει κάνει top o κύκλος. Πχ
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου μακάρι εγώ βλέπω πως το ακατανόμαστο θα κάνει τον διπλό του τοπ και μετά φούντα. Δέν ξέρω το κατα πόσο οι μαξιμαλιστές του θα αφήσουν το μαρκετ να κάνει το δικό του ράλλυ η θα συνεχίσουν την αιχμαλωσία μας.
thomasG4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 49 minutes ago, FromMyAshesRRR said: μακάρι εγώ βλέπω πως το ακατανόμαστο θα κάνει τον διπλό του τοπ και μετά φούντα. Δέν ξέρω το κατα πόσο οι μαξιμαλιστές του θα αφήσουν το μαρκετ να κάνει το δικό του ράλλυ η θα συνεχίσουν την αιχμαλωσία μας. Δίνω πολύ μικρή πιθανότητα να μην υπάρξει έστω ένα μικρό ράλυ στα altcoins, γιατί όταν γίνει το top του Bitcoin θα υπάρξει κόσμος που κλασσικά θα τραβάει τα μαλλιά του γιατί δεν μπήκε νωρίτερα στην αγορά και μετά έχουμε το κλασσικό FOMO στα alts, λόγω του ότι το Bitcoin είναι ακριβό. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπινης ψυχολογίας. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό νομίζω.
AggTs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Τοσα χρονια ειχαμε τα δικατηρια με το SEC και πηγαιναμε απο αναβολη σε αναβολη. Τωρα εχουμε τον εμπορικο πολεμο μεταξυ Κινας και ΗΠΑ. Δεν θα ηρεμησουμε ποτε..
Kostas808080 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Τι αιματοκύλισμα είναι αυτό…. μια ψύχραιμη φωνή θα βγει να μας καλμάρει; 2
Peugeot208 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Kostas808080 είπε Τι αιματοκύλισμα είναι αυτό…. μια ψύχραιμη φωνή θα βγει να μας καλμάρει; https://tenor.com/bhDsZ.gif 1 2
thomasG4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 6 hours ago, Kostas808080 said: Τι αιματοκύλισμα είναι αυτό…. μια ψύχραιμη φωνή θα βγει να μας καλμάρει; 4
Sakis_Spooky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Κάποια στιγμή το είδα στο 1.88$... εκεί που κατρακυλούσε απότομα!
thomasG4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Sakis_Spooky said: Κάποια στιγμή το είδα στο 1.88$... εκεί που κατρακυλούσε απότομα! Τρομερό το τι μπορεί να κάνει το μεγάλο leverage στην αγορά πάντως. Ήταν το μεγαλύτερο liquidation event στην ιστορία των crypto το σημερινό. Και η πηγή που το επιβεβαιώνει: https://www.bloomberg.com/news/articles/2025-10-10/crypto-sees-more-than-3-billion-in-liquidations-in-past-hour χωρίς το paywall: https://archive.is/PmHA8 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από thomasG4 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Ειχαν μπεί πολλοί με λόγκ γιατί ήταν στο παραπέντε για σπάσιμο και σου λέει έτσι και το αφήσουμε το μάρκετ θα μας ξαφρίσουν, και έτσι η binance και όλοι οι συνεργάτες τους κρατάσαν το μαρκετ. τώρα όμως που είχαμε το Celsius moment έστω και καθυστερημένα..οπότε τώρα "ενδεχομένος" θα ξεκκινήσει ο δρόμος για πάνω...ωραίο προωρο δωράκι γενεθλείων μου έκανε το μαρκετ.....αντι για τα +5$
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Το ειχα προβλέψει πριν καιρό, οτι αν βγει ο ντόναλντ και πει καμία μλκια πάλι θα πάνε ολα φουντο Εεεε έγινε😁
FromMyAshesRRR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Δημοσ. 11 Οκτωβρίου έχω βάλει το youtube short και το ακούω ξανά και ξανά για να το χαρώ. Τα λέω αυτά ΕΙΔΙΚΑ για την binance και bitrue εδώ και χρόνια. On 22/09/2025 at 16:17, FromMyAshesRRR said: καθαρό μανιπουλέησον ήταν για να κάψουν τους λογκακιδες μήν τα ξεχνάμε... On 13/09/2025 at 00:44, FromMyAshesRRR said: Εδώ το γράφημα το θυμάστε ; Γιά προσέξτε την μώβ γραμμή κάτω αριστερά .... Άσε που όταν κάποιος σε ζητάει να κλείσεις τα κρύπτο σου πάει να πεί πως κάτι ετοιμάζετε....κλείνεις τα κρύπτο σου, έχουν εκείνοι το liquidity και κρασάρουν την αγορά με τα δικά μας τα κρύπτο....οπότε δέν είναι μονο οι traders που παίζουν με leverage, αλλα και αυτοί που δίνουν το ΟΚ στους κλέφτες να κρασάρουν την αγορά....συμπτωματικά πρίν κάποιες ημέρες η ΧΡΠ κοινότητα ζητήθηκε να κλείσει τα ΧΡΠ της σε κάποια πλατφόρμα.....liquidity και ο Μπράντ παντρεύτηκε και προίκα είχε τα ΧΡΠ του....ολα αυτά είναι liquidity.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις