ratatouis97 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:21 μμ Ε το btc θέλουμε δε θέλουμε είναι ο κυρίαρχος ακόμα και παρασέρνει κ τα υπόλοιπα. Είμαι κι εγώ πολύ επιφυλακτικός για το αν θα έχουμε ξανά μεγάλα top. Ίσως τελειώσει ο κύκλος και πριν το καλοκαίρι; Θα δείξει, πάντως ναι είμαστε κοντά στο τελευταίο peak και ίσως είναι ώρα να βγαίνουμε σιγά σιγά πουλώντας στους στόχους που έχει θέσει ο καθένας. Εγώ πχ για το χρπ στα 2.4€ θα ξεκινήσω να βγαίνω γτ δε ξέρω αν θα ξεπεράσουμε πάλι τα 3€. Flr είμαι αρκετά μείον και δε ξέρω αν θα ανακάμψει για να βγει κέρδος από κει. Solana στα 200 ξεκινάω να βγαίνω Έχω και κάτι ψιλά σε άλλα όπως avax και hbar και δε θα τα πειράξω αν δε δω σημαντικές κορυφές.
FromMyAshesRRR Δημοσ. Δευτέρα στις 09:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:17 μμ On 08/01/2025 at 01:51, FromMyAshesRRR said: Kάποιους μήνες πρίν, είχα πεί πως το κόβω να χτυπάμε τόπ και να μήν το πάρουμε χαμπάρι.... Θυμάμαι στο προηγούμενο τόπ μας λέγανε πως έχουμε ακόμα να πάμε ψηλά.... Όλο αυτό τον καιρό βλέπουμε να πάει για τα 100κ και με το που το περνάει, κάνει μιά χράτς....και ντάμπ οι φάλενες....ξεφορτώνουν και οι μαλάκες αγοράζουν νομίζοντας πως θα πάει πιό πάνω. Τα τρελά προγνωστικά του 250κ αυτό τον σκοπό έχουν. Για να αγοράσει ο κόσμος και να ξεφορτώσουν οι μεγάλοι. Στο γράφημα που έχω ανεβάσει, στο ημερίσιο δέν είναι τόοοοσο καθαρό όσο είναι στο μηνιαίο.... στο μηνιάιο φαίνετε πως έχουμε φτάσει στο τόπ και ξεκκινά ο δρόμος για την κατηφόρα. Το RSI ( οι κάτω γραμμές) κάνει δεύτερο τοπ και η τιμή πάει πιό πάνω. Αυτό είναι divergence πράγμα που δείχνει να γυρνάμε σε bear trend. H MACD στο πρότελευταίο γραφημα πάει να περάσει η πράσινη κάτω απο την κόκκινη(δέν έχει επιβεβαιωθεί) αλλα όταν γίνει η διασταύρωση θα έχουμε εποβεβαίωση για κάτω. ΑΟ και εκείνο αρχίζει για κάτω, δίχως να επιβεβαιώσει βέβαια. Μήν ξεχνάμε πως το προηγούμενο bullrun ηταν "supercycle"....... Άν φέτος δέν έχουμε αυτό το "supercycle" τότε μας βλέπω εντώς του μήνα να πέφτουμε κάτω (όπως είχα αναφέρει τον νοέμβρη. Οτι πάμε για τα 70κ (που ίσως να μην το αφήσουν να πέσει πιο κάτω απο το 80κ γιατί αλλιώς θα αποκαρδιόσουν τα κωθώνια και δέν θα αγοράσουν άλλο σε premium τιμές των 100κ..... Μακάρι να με έχει πειράζει το αργιάνι που ήπια και σε 1με 2 εβδομάδες αρχίσουν πάλι οι τελικές για τα +10$ για το ΧΡΠάκι μας.... @ratatouis97 Πήγαμε στα 70κ. Αποκαρδιώθηκαν τα κωθώνια και γιαυτό το λογο είχα πεί πως δέν το βλέπω να πηγαίνει πιό πάνω απο τα 150κ (στην καλύτερη περίπτωση....) Μπορεί να πάει πιό πάνω αλλα ποτέ δεν ξέρεις. 1
ratatouis97 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 μμ 53 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε @ratatouis97 Πήγαμε στα 70κ. Αποκαρδιώθηκαν τα κωθώνια και γιαυτό το λογο είχα πεί πως δέν το βλέπω να πηγαίνει πιό πάνω απο τα 150κ (στην καλύτερη περίπτωση....) Μπορεί να πάει πιό πάνω αλλα ποτέ δεν ξέρεις. Απίστευτη ανάλυση ειχες κάνει όντως. Γι αυτό κι εγώ είπα δε ξέρω αν θα ξανά φτάσουμε 3€ γτ με το που χτυπάει 100κ το άλλο πέφτει κατευθείαν. Ίσως κάνει ένα τελευταίο μπαμ κ φτάσει 150 κ φτάσουμε κ μεις πάνω από 3... Εγώ ξεκίνησα dca out να έχω ρευστό για χειμώνα 1
thomasG4 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες To XRP είναι μια κατηγορία από μόνο του: 3
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Η coinbase στον s&p 500, τρελό πάρτυ💃 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις