Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πως λέτε να νιώθω που αγόρασα στο 1.89 ενα μηνα και μια βδομάδα πριν και πούλησα στο 2,17 που είχα θέσει στόχο?! Μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια?!

Δημοσ.

Δικαίωση για όλους που μετά από τόσα χρόνια μέσα από αντίξοες συνθήκες συνέχισαν να πιστεύουν ότι η αγορά είναι παράλογη και ότι κάποια στιγμή θα αντιστραφεί αυτό και θα δικαιωθούμε.

Μια μικρή συγκίνηση τη νιώθει κάποιος να λέμε την αλήθεια.

Και ακόμα είμαστε στην αρχή!

ΥΓ: Είμαι διακοπές και δεν μπορώ να κοιτάω τα onchain metrics, αλλά μην νομίζετε ότι έχω ξεχάσει την υπόσχεση για τα updates. Έτσι κι'αλλιως νομίζω έχουμε μέχρι τα 4-5 δολάρια ψιλό εύκολο έργο.

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Παμε πολυ καλα! Δεν μπορει ομως να συνεχισει να ανεβαινει συνεχως. Καπου πρεπει να γινει και μια διορθωση. Το σωστο timing του trading ειναι το θεμα.

Δημοσ.
3 hours ago, AggTs said:

Παμε πολυ καλα! Δεν μπορει ομως να συνεχισει να ανεβαινει συνεχως. Καπου πρεπει να γινει και μια διορθωση. Το σωστο timing του trading ειναι το θεμα.

Πα πα πα πα ....τι πράγμα βρε παιδί μου....να μην μας αφήσουν με την ψευδαίσθηση ότι θα πάμε μια και έξω στα 20$...... ορίστε....διόρθωση ήθελες,  πάρε τώρα....😭😭😭

• Haha 2
Δημοσ.
12 hours ago, paralogistis said:

Πως λέτε να νιώθω που αγόρασα στο 1.89 ενα μηνα και μια βδομάδα πριν και πούλησα στο 2,17 που είχα θέσει στόχο?! Μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια?!

Αφου πετυχες τον στοχο σου μια χαρα πρεπει να εισαι. Take the win.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Πα πα πα πα ....τι πράγμα βρε παιδί μου....να μην μας αφήσουν με την ψευδαίσθηση ότι θα πάμε μια και έξω στα 20$...... ορίστε....διόρθωση ήθελες,  πάρε τώρα....😭😭😭

image.png.f0f116f908b2bb1ae9ce84b2a66d27af.png

Τι ωραία εικόνα...

Τώρα από εδώ και στο εξής... τα $3.89, $4.89, $5.89... $20.89... 😂🤑🚀🌕

image.png.bc8d54186f5928c8a1f1b7d3fb4fb161.png

@FromMyAshesRRR

Επεξ/σία από Sakis_Spooky
  • Haha 1
Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο βλέποντας κάποια ποστ στο τουιτερ… θα μπορούσε λέτε να κάνει ένα ραν ασταμάτητο για χρόνια (εννοείται και με διορθωσεισ Μεγάλες)όπως έκανε η TSLA ή NVDIA? 
:p 

Δημοσ.
9 hours ago, panosbel said:

Εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο βλέποντας κάποια ποστ στο τουιτερ… θα μπορούσε λέτε να κάνει ένα ραν ασταμάτητο για χρόνια (εννοείται και με διορθωσεισ Μεγάλες)όπως έκανε η TSLA ή NVDIA? 
:p 

Ο Πόρτνοϊ έβαλε βίντεο οτι πούλησε τα ΧΡΠ του 2 εβδομάδες πρίν το μεγα πάμπ. Οπότε έρχετε διαφήμηση που θα μας κάνει ένα τρελοπάμπ εύχομαι όπως το 2017 και να πάμε σε μιά νύχτα στα 20$......αχ.....δέν μπορώ να το σκέφτομαι....φτερουγίζει η καρδιά μου....

• Haha 1

• Δημιουργία νέου...