Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έτσι το κόβω

On 24/07/2025 at 16:25, Sakis_Spooky said:

Ότι λέει ο @FromMyAshesRRR...

Στο προηγούμενο bull 🐂 έπρεπε να ήμασταν στα 10$ και στο τωρινό 🐂  να περιμέναμε το 20$... 

Εδώ θα είμαστε το 2030... περνάνε γρήγορα τα χρόνια!

Αυτό που με χαλάει είναι οτι ο BlockchainBacker λέει για 8 με 9 . Πολύ με χαλάει αυτό. Φόμο πάντως δέν είδα ακόμα. 

Επεξ/σία από FromMyAshesRRR
  • Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Γιά να ξαναθυμηθούμε λιγάκι το τσάρτ αυτό. 

image.png.a8a5d526f0bbc449b4a9be0499edb45b.png

image.png.f064ab2eb50e26305e58912c1db6e563.png

Αν κατάλαβα σωστά, το Bitcoin θα κάνει all time high κάποια στιγμή από μέσα Σεπτεμβρίου έως μέσα Οκτωβρίου.

Μετά οι φάλαινες θα πάρουν τα κέρδη τους και θα τα κάνουν alt coins, οπότε θα ξεκινήσει και η alt season.

Το θέμα είναι όμως αν θα επιλέξουν το xrp ή θα φάμε ακόμα μια ήττα...

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, panosbel said:

Δεν ξέρω ποιος είναι ο τύπος αλλά αυτό το ποστ μαρεσε πολύ. Είναι πολύ κοντά σε αυτά που έχω στο μυαλό μου…

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτός ο κύκλος να έχει πολύ μεγάλες αποδόσεις, λόγω του ότι πολλοί έχουν PTSD από το προηγούμενο κύκλο που ήταν πετσοκομμένος (όχι μόνο για το XRP, αλλά γενικά). Να υπενθυμίσω ότι δεν είχαμε μεγαλύτερο top, όπως πολλοί περίμεναν το Νοέμβριο του 2021. Οπότε αρκετοί θα πουλήσουν πολύ νωρίτερα για να πάρουν κέρδη και μετά παίζει να έχουμε πολύ μεγαλύτερο δεύτερο top.

Όλα αυτά είναι βέβαια υποθέσεις και κανονικά δεν πρέπει να επηρεάζουν τους στόχους που έχει θέσει κάποιος. Εγώ προσωπικά θα πουλήσω ένα μεγάλο κομμάτι (70%-80%) των XRP μου, κατά τη διάρκεια όλου του bullrun. Αλλά φυσικά τα on-chain metrics θα παίξουν πολύ ρόλο για να δω που ακριβώς θα αρχίσω να πουλάω τμηματικά μέσα στο χαμό που θα γίνεται, αν έχουμε parabolic κινήσεις.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 26/7/2025 στις 5:19 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε

έτσι το κόβω

Αυτό που με χαλάει είναι οτι ο BlockchainBacker λέει για 8 με 9 . Πολύ με χαλάει αυτό. Φόμο πάντως δέν είδα ακόμα. 

Σε γενικές γραμμές ο bcb πέφτει μέσα στα chart …και σίγουρα τον λαμβάνω υπόψιν…αν εγκριθούν τα spot etf που έχουν καταληκτική ημερομηνία τα περισσότερα τέλος Οκτωβρίου, θεωρώ θα αλλάξουν πολλά …όπως έγινε στο btc και τώρα στο eth…αυτά μεσοπρόθεσμα 2025-2026 …μακροπρόθεσμα το utility του XRP θα ξεπεράσει πολλές προσδοκίες…το θέμα είναι αν αφήσουν τους retail επενδυτές να το έχουν στην κατοχή τους γιατί τα ινστιτούτα φαίνεται πως θα το  υιοθετήσουν πλήρως με ότι αυτό συνεπάγεται για την τον τιμή του 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω παντως επειδη εχω λιγα κομματια, οριακα πανω απο 1.000, αλλα τα εχω παρει σε αρκετα καλο μεσο ορο αγορας στα 0.5 ευρω, δεν τα δινω μεχρι να φτασει τα 10$ (ελπιζω να γινει). Αλλα ακομα και τοτε θα το σκεφτω πολυ σοβαρα.

Το μονο πραγμα που μετανιωνω ειναι, οτι λιγο πριν ξεκινησει τον χειμωνα η ανοδος που ηταν στο 0.5 ακομα, σκεφτομουν να βαλω αλλα 1.000 ευρω απο κατι αλλα κρυπτονομιαμστα που ειχα, αλλα τελικα δεν το εκανα. Λαθος μεγαλο.

Απο κει και περα δεν εχω αγορασει αλλα για να μην χαλασω τον μεσο ορο. Δεν ξερω αν εχει λογικη αυτο, αλλα ετσι το σκεφτομαι.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ardi21 είπε

Eγω παντως επειδη εχω λιγα κομματια, οριακα πανω απο 1.000, αλλα τα εχω παρει σε αρκετα καλο μεσο ορο αγορας στα 0.5 ευρω, δεν τα δινω μεχρι να φτασει τα 10$ (ελπιζω να γινει). Αλλα ακομα και τοτε θα το σκεφτω πολυ σοβαρα.

Το μονο πραγμα που μετανιωνω ειναι, οτι λιγο πριν ξεκινησει τον χειμωνα η ανοδος που ηταν στο 0.5 ακομα, σκεφτομουν να βαλω αλλα 1.000 ευρω, απο κατι αλλα κρυπτονομιαμστα που ειχα αλλα τελικα δεν το εκανα. Λαθος μεγαλο.

Απο κει και περα δεν εχω αγορασει αλλα για να μην χαλασω τον μεσο ορο. Δεν ξερω αν εχει λογικη αυτο, αλλα ετσι το σκεφτομαι.

Με τις προϋποθέσεις ότι α) η τιμή του xrp θα πολλαπλασιαστεί και β) ότι θα ξανά αγοράσεις κοντά στα 0,5€, σε συμφέρει. Ναι μεν θα χάσεις σε απόδοση, αλλά θα έχεις μεγαλύτερο κέρδος.

Μπακαλίστικα:

Παράδειγμα 1.

Έχεις 1.000 xrp με αγορά στα 0,5€, δηλαδή αρχικό κεφάλαιο 500€.

Αν το xrp φτάσει τα 5€, τότε η αξία του αρχικού σου κεφαλαίου αυξάνεται στα 5.000.

Έχεις δηλαδή 4.500€ κέρδος και 900% αύξηση αρχικού κεφαλαίου.

Παράδειγμα 2.

Αν αγόραζες ξανά στα 2,5€ 400 xrp, το κεφάλαιό σου θα ήταν 1.000€ + 500€= 1.500€ που αντιστοιχούν σε 1.400xrp.

Αν φτάσει στα 5€, θα έχουν πλέον αξία 7.000€.

Δηλαδή έχεις 5.500€ κέρδος, αλλά αύξηση 367%.

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος οικονομικός-μαθηματικός τύπος με μεταβλητές, αλλά δεν τον γνωρίζω.

Επεξ/σία από Peugeot208
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, Peugeot208 said:

Με τις προϋποθέσεις ότι α) η τιμή του xrp θα πολλαπλασιαστεί και β) ότι θα ξανά αγοράσεις κοντά στα 0,5€, σε συμφέρει. Ναι μεν θα χάσεις σε απόδοση, αλλά θα έχεις μεγαλύτερο κέρδος.

Μπακαλίστικα:

Παράδειγμα 1.

Έχεις 1.000 xrp με αγορά στα 0,5€, δηλαδή αρχικό κεφάλαιο 500€.

Αν το xrp φτάσει τα 5€, τότε η αξία του αρχικού σου κεφαλαίου αυξάνεται στα 5.000.

Έχεις δηλαδή 4.500€ κέρδος και 900% αύξηση αρχικού κεφαλαίου.

Παράδειγμα 2.

Αν αγόραζες ξανά στα 2,5€ 400 xrp, το κεφάλαιό σου θα ήταν 1.000€ + 500€= 1.500€ που αντιστοιχούν σε 1.400xrp.

Αν φτάσει στα 5€, θα έχουν πλέον αξία 7.000€.

Δηλαδή έχεις 5.500€ κέρδος, αλλά αύξηση 367%.

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος οικονομικός-μαθηματικός τύπος με μεταβλητές, αλλά δεν τον γνωρίζω.

Ναι ετσι παει και η λογικη πολλων λεει οτι αν πιστευεις οτι θα παει πολυ παραπανω και δεν κανεις trading αλλα κοιτας μακροπροθεσμα, τοτε αγοραζεις σε οποιαδηποτε τιμη.

Ισως αν και οταν ξαναπεσει κατω απο 1.9-2 να ξαναπαρω.

Επεξ/σία από ardi21

• Δημιουργία νέου...