verylife78 Δημοσ. Τρίτη στις 05:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:22 μμ Γιαυτο και εγω ειδικα εκεινη την περιοδο ΔΕΝ αγορασα ΚΑΝΕΝΑ!!! ιχιχιχ
thomasG4 Δημοσ. Τρίτη στις 08:37 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 08:37 μμ Να τα βλέπουν αυτά αυτοί που προωθούν SUI, MUI , Psolana κτλ Ο κόσμος μίλησε... Και αυτό είναι μια καλή απάντηση σε έναν εκεί στη Van Eck (εκδότης ETF) που συνέχεια έλεγε μαλακίες ότι δεν κάνουν αίτηση για XRP ETF, επειδή δεν υπάρχει ζήτηση. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 μμ 8 hours ago, thomasG4 said: Εμένα όλο αυτό το bullrun που μοιάζει ψιλοψεύτικο (και με το δίκιο τους) στους περισσότερους, μου δείχνει ότι μάλλον θα έχουμε πολύ απότομη άνοδο σε μικρό διάστημα και επειδή οι περισσότεροι θα έχουν μετατραυματικό στρες από το bullrun του 2021, θα πουλήσουν νωρίς και στο τέλος θα έχουμε ένα δεύτερο κομμάτι που οι τιμές θα εκτοξευθούν σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα. τέτοια θέλω να ακούω παίραδε......αχχχχχχ πές μου και άλλα.... αχαχαχαχαχαχαχαχ 4
thomasG4 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:48 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:48 μμ Νομίζω ήρθε η ώρα πάλι 1 5
gbras Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα On 29/08/2025 at 21:48, thomasG4 said: Νομίζω ήρθε η ώρα πάλι συνεχιζει να ισχυει το "status" απο την τριτη που το αλλαξα 😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις