Kostas808080 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Έβαλα ήδη τα XRP που κρατάω long term σε mXRP. Ωραίο post του @Panosmek1 στο X που εξηγεί πως λειτουργεί: Μπορείς να τα πουλήσεις οτι ώρα θες και να πάρεις τα XRP σου;
thomasG4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Kostas808080 said: Μπορείς να τα πουλήσεις οτι ώρα θες και να πάρεις τα XRP σου; Ναι δεν είναι κλειδωμένα*. Απλά το θέμα είναι ότι επειδή είναι σε αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο, μπορεί να χάσει το peg που έχει με το XRP (1:1), αν η τιμή του XRP ανεβεί πολύ απότομα και άρχισουν και πουλάνε όλοι τα mXRP τους. Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό, μη σε πάρω στο λαιμό μου. Για αυτό το λόγο έβαλα και εγώ μόνο τα XRP που κρατάω πολύ μακροπρόθεσμα. Edit: * = Τώρα είδα ότι υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτό σε περίπτωση που υπάρχει bank run. Δηλαδή αν για κάποιον λόγο προσπαθούν όλοι να πουλήσουν τα mXRP, τότε γράφουν ότι μπορεί να πάρει δύο μέρες το redemption σε XRP. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από thomasG4 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δεν το έχω ερευνήσει ακόμα αλλά θα το κοιτάξω. Θέλω να δω αν πες οτι θες να πουλήσεις τα mXRP θα είναι όντως 1 προς 1 η θα πουλήσουμε με χασούρα?
thomasG4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, FromMyAshesRRR said: Δεν το έχω ερευνήσει ακόμα αλλά θα το κοιτάξω. Θέλω να δω αν πες οτι θες να πουλήσεις τα mXRP θα είναι όντως 1 προς 1 η θα πουλήσουμε με χασούρα? Αυτή τη στιγμή είναι 1:1 Βεβαία έχει και 0,5% fee λόγω του pool που παίρνει ένα ποσοστό για το transaction. 1
Peugeot208 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν σας φτάνει το καθημερινό "άγχος" για τη τιμή του XRP, θέλετε και 2ο μπελά στο κεφάλι σας; Ήρεμα ρωτάω.... 🤣 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από Peugeot208 2
NikosKallithea Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Εγω βλέπω αποδυνάμωση και μεγαλύτερη αστάθεια του xrp με αυτά που κάνουν. 1
thomasG4 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:53 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 05:53 πμ 16 hours ago, NikosKallithea said: Εγω βλέπω αποδυνάμωση και μεγαλύτερη αστάθεια του xrp με αυτά που κάνουν. Όσο μεγαλύτερη χρήση υπάρχει του mXRP, τόσο XRP θα πρέπει να αγοράζουν (η εταιρεία που το εκδίδει), οπότε δεν βλέπω που θα φέρει αποδυνάμωση και αστάθεια. Δεν πουλάνε XRP σε κάποια περίπτωση. Αυτό μακροπρόθεσμα μόνο θετικό μπορεί να είναι.
thomasG4 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:50 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 06:50 μμ Επιτέλους το Flare μπορεί να δώσει και αυτό yield σε αυτούς που κρατάνε XRP. Δεν το δοκίμασα ακόμη. 1
Kostas808080 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:11 μμ 19 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Επιτέλους το Flare μπορεί να δώσει και αυτό yield σε αυτούς που κρατάνε XRP. Δεν το δοκίμασα ακόμη. Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε και εδώ μήπως το εκμεταλλευτούμε …
Sakis_Spooky Δημοσ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Στις 23/9/2025 στις 9:24 ΠΜ, thomasG4 είπε Έβαλα ήδη τα XRP που κρατάω long term σε mXRP. Να ρωτήσω... μέσω Xaman γίνεται η διαδικασία; Βλέπω ότι στο https://dex.anodos.finance/ σε αφήνει να συνδεθείς με Xaman. Μπορείς να μας δώσεις 1-2 βήματα που ακολούθησες; Επίσης εμπιστεύεστε wallets τύπου Xaman που είναι εφαρμογές στα κινητά σας;
thomasG4 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:09 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:09 μμ 56 minutes ago, Kostas808080 said: Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε και εδώ μήπως το εκμεταλλευτούμε … Θα ενημερώσω όταν προχωρήσω και εγώ. Θα πρέπει να περιμένουμε μάλλον δεύτερο γύρο, γιατί είχαν βάλει όριο στο πόσα FXRP θα εκδοθούν και ήδη σχεδόν έφτασαν τα 9 εκ δολάρια κλειδωμένα. 25 minutes ago, Sakis_Spooky said: Να ρωτήσω... μέσω Xaman γίνεται η διαδικασία; Βλέπω ότι στο https://dex.anodos.finance/ σε αφήνει να συνδεθείς με Xaman. Μπορείς να μας δώσεις 1-2 βήματα που ακολούθησες; Επίσης εμπιστεύεστε wallets τύπου Xaman που είναι εφαρμογές στα κινητά σας; Ναι μπορείς κανονικά μέσω του Anodex. Το Xaman είναι μια χαρά αν εξασκείς σωστές πρακτικές (όχι εγκατάσταση apk, προσοχή τι κατεβάσεις στο κινητό κτλ, αναβαθμίσεις ασφαλείας κτλ) στη συσκευή σου. Για να είσαι σίγουρος απλά βάζεις ένα δεύτερο wallet με τα XRP που θέλεις να πειραματιστείς. Εδώ έχει ένα βιντεάκι που δείχνει τη διαδικασία. Είναι πολύ εύκολο. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να βάλεις 0.1 slippage χειροκίνητα, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αλλάξει αρκετά από το 1 XRP = 1 mXRP η ισοτιμία όταν κάνεις το trade. 1 1
panosbel Δημοσ. Τετάρτη στις 11:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:21 μμ Εγώ μάλλον πειραματικά θα ξεκινήσω με τα fxrp.. θα βάλω κάποια λίγα που τα είχα σκόρπια όπως στο xaman ή σε ανταλλακτήρια στο bifrost. Εχω καλή εμπειρία εκεί με τα flr και sgb 1
thomasG4 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:25 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:25 πμ 7 hours ago, panosbel said: Εγώ μάλλον πειραματικά θα ξεκινήσω με τα fxrp.. θα βάλω κάποια λίγα που τα είχα σκόρπια όπως στο xaman ή σε ανταλλακτήρια στο bifrost. Εχω καλή εμπειρία εκεί με τα flr και sgb Απλά να ξέρεις ότι σε αντίθεση με το mXRP, αν απλά κάνεις mint τα FXRP και δεν κάνεις κάτι άλλο, δεν παίρνεις κάποιο yield. Πρέπει να μπεις σε κάποια DeFi πλατφόρμα για το Flare που θα συμμετέχεις σε κάποιο pool με το FXRP. To Firelight ξέρω ότι είναι έμπιστη πλατφόρμα που το έχει υποστηρίξει και το επίσημο account του Flare. Ακόμα όμως δεν είναι live. Επίσης συμπληρώθηκε ο 1ος γύρος. Ο επόμενος από ότι λένε θα είναι την επόμενη εβδομάδα.
thomasG4 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:21 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:21 μμ (επεξεργασμένο) 😂😂😂 Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:22 μμ από thomasG4 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. Πέμπτη στις 12:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:56 μμ 18 hours ago, thomasG4 said: Επιτέλους το Flare μπορεί να δώσει και αυτό yield σε αυτούς που κρατάνε XRP. Δεν το δοκίμασα ακόμη. Γιαυτό πέσανε τα rewards από το περασμένο τριήμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις