Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να δουμε μετα το επισημο shutdown στις ΗΠΑ, αρχικα ποσο θα κρατησει και κατα δευτερον τι θα προλαβει να επηρεασει.

Επεξ/σία από AggTs
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Πως να κάνει κάποιος mint FXRP:

Πως να μεταφέρει XRP στο Bifrost wallet:

Προσπαθώ αλλά δεν με αφήνει να κάνω redeem μάλλον έχει φορτώσει το σύστημα . Θα δοκιμάσω αργότερα. 
νομίζω θα γίνει κι άλλη μαγκιά αν δεν γίνεται τώρα ακόμα. Να κερδίζεις fxrp μέσω flr… μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο 

Δημοσ.
1 hour ago, panosbel said:

Προσπαθώ αλλά δεν με αφήνει να κάνω redeem μάλλον έχει φορτώσει το σύστημα . Θα δοκιμάσω αργότερα. 
νομίζω θα γίνει κι άλλη μαγκιά αν δεν γίνεται τώρα ακόμα. Να κερδίζεις fxrp μέσω flr… μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο 

Καλύτερα να περιμένεις να βγει το Firelight, οπου εκει θα βάλεις τα FXRP να δουλεύουν.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα XRP που θα κλείσεις για FXRP ή κάποια asset να γίνουν depegged απο 1:1, π.χ σε κάποιο crash της τιμής του Flare;; 

Δημοσ.
7 hours ago, Mic119 said:

Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα XRP που θα κλείσεις για FXRP ή κάποια asset να γίνουν depegged απο 1:1, π.χ σε κάποιο crash της τιμής του Flare;; 

Είναι DeFi οπότε πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει hack ή κάποιο failure στη τεχνολογία (πχ να χάσουν τα oracles τη τιμή ας πούμε). Γενικότερα το πιο safe yield είναι το staking που είναι εγγενές στο πρωτόκολλο, κάτι που δεν υπάρχει στο XRP.

Απο εκεί και πέρα ζυγίζεις τα οφέλη και τις πιθανότητες να γίνει κάτι και αποφασίζεις. Να προσθέσω ότι το Flare σαν project προσπάθησε πάρα πολύ να δοκιμάσει τη λύση με testing που πήρε χρόνια. Και έχουν γίνει και audit απο τρίτες εταιρείες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο BCB πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση του στο x ,πούλησε το 50%της θέσης του θεωρώντας ότι φτάσαμε στο top του κύκλου και από δω και πέρα ξεκινάει η κατρακύλα

Επεξ/σία από Kostas808080
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O BCB έχει κάνει άπειρα λάθη στο παρελθόν πάντως. Τα έχω ξαναγράψει αλλά η TA είναι μόνο ένα κομμάτι και αρκετά μικρό κατά τη γνώμη μου. Το onchain analysis είναι πιο σημαντικό.

Όλα τα market indicators δεν δείχνουν top στην αγορά. Τα περισσότερα market indicators βασίζονται σε onchain analysis.

Επίσης μακροοινομικά indicators όπως o ISM δείχνουν ότι έχουμε μέχρι το 2026 σίγουρα για να δούμε top.

https://coinmarketcap.com/charts/crypto-market-cycle-indicators/

H πλάκα είναι ότι o BCB έδινε για target για αυτό το bullrun στα 6-8$, που πήγε τελικά αυτό; 😂

Εδώ πχ έλεγε για top του Bitcoin που όλοι ξέρουμε τι έγινε μετά:

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.

Aυτή είναι η ανταγωνιστική λύση της Swift ενάντια στο XRP. Δεν είχαν καν MVP στημένο πριν κάνουν την ανακοίνωση.

Πιο δεινόσαυρος πεθαίνεις...

image.png.06994c7c925744174f545c7796097483.png

• Δημιουργία νέου...