Absolute77 Δημοσ. Σάββατο στις 11:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:14 μμ Αγόρασα 500 κομμάτια στο 1.7 και πούλησα στο 2.1 για να πάρω πίσω το κεφάλαιο. Αρχικά έβαλα τιμή πώλησης 2.3 αλλά δεν το έβλεπα σύντομα. Περίπου 80 κομμάτια πρόσθεσα δωρεάν στο wallet από το χθεσινό μακροβούτι. Μπορούσα και καλύτερα αλλά δεν είμαι και προφήτης. 1
sphinxgr Δημοσ. Κυριακή στις 12:34 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:34 πμ Στα πόσα $ αγοράζουμε αδέρφια για να πάμε για ένα γρήγορο δυνατό κέρδος? Που θα παίξει ο βυθός?
Ψευδώνυμo Δημοσ. Κυριακή στις 05:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:59 μμ Στις 11/10/2025 στις 10:41 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε Ειχαν μπεί πολλοί με λόγκ γιατί ήταν στο παραπέντε για σπάσιμο και σου λέει έτσι και το αφήσουμε το μάρκετ θα μας ξαφρίσουν, και έτσι η binance και όλοι οι συνεργάτες τους κρατάσαν το μαρκετ. τώρα όμως που είχαμε το Celsius moment έστω και καθυστερημένα..οπότε τώρα "ενδεχομένος" θα ξεκκινήσει ο δρόμος για πάνω...ωραίο προωρο δωράκι γενεθλείων μου έκανε το μαρκετ.....αντι για τα +5$ Δάσκαλε. Όποτε έχω ειδοποίηση για σχολιασμό σου με πιάνει χαρμολυπη. Χαρά που εξακολουθείς να ενημερώνεις τον κόσμο τόσα χρόνια (εγώ τα παράτησα) και λύπη γιατί δεν είσαι ακόμα στην Καραϊβική 🥲 Να σε υπολογίζω στα 10$ ότι θα πάψω να βλέπω ενημερώσεις απο frommyasses; Το εύχομαι για όλους σας βέβαια. 5
akispara2 Δημοσ. Κυριακή στις 11:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:35 μμ Για αυτή τη βουτιά ήταν υπεύθυνες οι δηλώσεις του Τραμπ για τους δασμούς στην Κίνα όσο είναι και το κλάσιμο των αγελάδων για την κλιματική κρίση 1 1 3
FromMyAshesRRR Δημοσ. Δευτέρα στις 02:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:17 μμ 8 hours ago, Ψευδώνυμo said: Δάσκαλε. Όποτε έχω ειδοποίηση για σχολιασμό σου με πιάνει χαρμολυπη. Χαρά που εξακολουθείς να ενημερώνεις τον κόσμο τόσα χρόνια (εγώ τα παράτησα) και λύπη γιατί δεν είσαι ακόμα στην Καραϊβική 🥲 Να σε υπολογίζω στα 10$ ότι θα πάψω να βλέπω ενημερώσεις απο frommyasses; Το εύχομαι για όλους σας βέβαια. Όλοι θα πάμε εκεί , υπομονή και γερά καρούλια θέλει....τα δικά μου έχουν ζαρώσει αλλα κρατάω δέν τα παρατώ. Η Binance απο το 2023 δέν έχει άδεια και δέν κάνει μπίζνες με ολλανδούς. Εγώ έχει χρόνια που μυρίστηκα Binance Bitrue Bitstamp βρωμάνε... άσε τα πιό μικρά εναλακτήρια που δουλεύουν μονο με μποτάκια.... Και τώρα και καλά ο Τράμπ το έκανε...ρε όλοι οι insiders το ξέραν...Ήταν μια εντυπωσιακά περίπλοκη, σχολαστικά σχεδιασμένη, άψογα εκτελεσμένη και σχεδόν καλλιτεχνικά οργανωμένη απάτη . Hθικά απαράδεκτη φυσικά, αλλά ήταν ένα πραγματικό μάθημα στρατηγικής, συγχρονισμού και ακρίβειας. Ξέρεις, οι εντολές αγοράς δέν εκτελέστηκαν γιατί είχε glitch....και εκτελέστηκαν μόνο οι αγορές των insiders.... 5
thomasG4 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 πμ Ας ελπίζουμε ότι θα επαναληφθεί η ιστορία: 3
NikosKallithea Δημοσ. Τετάρτη στις 03:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:49 μμ Πιθανότερο ειναι να επανέλθει παρά να ανέβει πάνω από τα τρια δολάρια. 1
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Οσο παει αδειαζει το μαγαζί, μήπως μεχρι εδώ ήταν το παραμυθαλάκι Λεω εγω τωρα🥱
thomasG4 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Όπως πάντα ωραίο timing διαλέγει η αγορα... Btw από τα πιο σημαντικά acquisitions ever παίζει να αποδειχθεί αυτό. Μαζί με Hidden Road. 1
panosbel Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Όπως πάντα ωραίο timing διαλέγει η αγορα... Btw από τα πιο σημαντικά acquisitions ever παίζει να αποδειχθεί αυτό. Μαζί με Hidden Road. Μόλις τώρα θα ανέβαζα αυτό… Από ανακοινώσεις, συνεργασίες και όλα αυτά εν αναμονή etf αλλά και bank license καλά τα πάμε. Η τιμή όμως κάνει τα δικά της… ρε με αυτά που βλέπω να γίνονται και να συνδέονται τόσα κομμάτια του παζλ από πίσω είμαι πιο bullish από ποτέ. Δεν μπορώ να διανοηθώ με αυτά που βλέπω ότι απλά θα φτάσει τα 20$… παίζεται χοντρό παιχνίδι από την ripple. Προσωπικά Hold για 2030 και αν… ούτε καν partials. 2
miklas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Θα τα φάνε τα εγγόνια μας …έτσι όπως πάει ,εμείς τσάι κ χαμομήλι 😂🤣😂🤣 Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από miklas 2
Kostas808080 Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Πάντως για να μοιραστώ και αυτό όπως λεει και ενας έλληνας που παρακόλουθω εν ονόματι gas Petrou(Βασίλης)…οι τιμές που παρακολουθούμε στα ανταλλακτήρια είναι fake καθώς δεν ελέγχονται και δηλώνουν ότι market cup θέλουν όπως και κόβουν όσο tether θέλουν για να μεγαλώσουν τα market cup ενώ αυτοί εξαργυρώνουν αληθινά χρήματα από τα δικά μας…και ότι μόλις τελειώσει αυτό το πανηγύρι των 15 ετών και μπουν νομοθεσίες τότε θα δούμε και την πραγματική αξία των token και δει του XRP…αυτό για την ιστορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις