airtrelomike13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω συνταξιούχους, ή ακόμη και νέους αν έχουν κάποια παρόμοια περίπτωση. Η θεία μου είχε θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα και το συνειδητοποίησε δυστυχώς πρόσφατα , διότι είχε διαδοχική ασφάλιση ( έχει ένσημα ΙΚΑ και ΟΓΑ, αλλά τα ένσημα του ΟΓΑ δεν τις τα μετρούσαν παλαιότερα). Μπορεί να βγει άμεσα στη σύνταξη ή να φύγει τον Ιανουάριο του 2019, σύμφωνα με το νόμο. Το ερωτημά μου είναι το εξής. ΑΝ δεν θέλει να φύγει ( γιατί όπως ξέρετε η συνταξη μπαινει μετά από 1 χρόνο και έχει οικονομική ανάγκη να δουλέψει) τώρα ή τον Ιανουάριο του 2019, ξέρετε αν φεύγει όποτε θέλει εκείνη στη σύνταξη αφου έχει θεσπίσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα ως παλαιά ασφαλισμένη? Μήπως αν δεν φύγει, αλλάξει κάποιος νόμος ή την πετάξουν στα 62 με μειωμένη? Αλλά και πάλι αφού είναι παλαια ασφαλισμένη, και έχει θεμελιώσει και έχει κατοχυρώσει τη πλήρη σύνταξη, δεν είναι παράλογο να την πετάξουν σε άλλη κλίμακα και να φύγει στα 62 με μειωμένη ? Ευχαριστώ
txcellas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Εργατολόγο ρωτά φίλε για τέτοια θέματα η τον όποιον αρμόδιο. 3
ELTASSOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 ΣΥΝΤΑΞΗ στα 65 πλεον μονο. Δεν υπαρχουν θεμελιωματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, ELTASSOS είπε ΣΥΝΤΑΞΗ στα 65 πλεον μονο. Δεν υπαρχουν θεμελιωματα. Με 40 χρονια εργασια και σε καποιες περιπτωσεις και με λιγοτερα υπαρχουν.
Hazuki Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για ρίξε μια ματιά εδώ https://eleftherostypos.gr/oikonomia/asfalisi-syntaxeis/222299-poioi-kleidonoyn-ti-syntaxi-sta-60-apo-ola-ta-tameia/ Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Hazuki
pontez2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 9/9/2018 στις 10:46 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Με 40 χρονια εργασια και σε καποιες περιπτωσεις και με λιγοτερα υπαρχουν. Πολύ σωστά. 41 χρονια είχε γνωστός μου και μόλις βγηκε στα 62 του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα