d4mage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Αρχικά είμαι στην Πειραιώς λόγο εμπορικού λογαριασμού, όπου εκεί φυσικά είναι και το ταμιευτήριο. Μετά το πρόβλημα που είχα με την paypal από λάθος μου σε κινητό τηλέφωνο και έπειτα την αλλαγή της χρεωστικής κάρτας, άφησα στην άκρη το paypal + τις χρεώσεις που είχε και σκέφτηκα σε πρώτη φάση να ανοίξω έναν τρίτο λογαριασμό στην Πειραιώς όπου θα είναι συνδεδεμένη μία δεύτερη χρεωστική master card διότι visa είναι η πρώτη στους παραπάνω που αναφέρω και να τον χρησιμοποιώ μόνο για αγορές. Εφόσον έχω το ebanking μπορώ να μεταφέρω απευθείας στους λογαριασμούς μου τα χρήματα και έτσι γλυτώνω και έξοδα της paypal ή έξοδα μιας προπληρωμένης που είναι ότι μα ότι χειρότερο, εντελώς ότι να ναι να φορτίζεις και να αποφορτίζεις τέτοιες κάρτες ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ και δεν με νοιάζει να αν θα κρυφτούν όλα τα στοιχεία διότι ο λογαριασμός θα έχει μόνο τα χρήματα της αγοράς που θέλω να κάνω και τίποτα παραπάνω. Όμως προχθές μιλούσα με έναν γνωστό που ασχολείται με bitcoin και μου πρότεινε την Revolut. Ανοίγεις Online έναν λογαριασμό σε κάποια χώρα, σου στέλνουν την χρεωστική master card και κάνεις συναλλαγές χωρίς μπλοκαρίσματα σε capital κ.α και χωρίς χρεώσεις πέρα την αλλαγή ισοτιμίας του νομίσματος. Όμως, πόση ασφάλεια μπορεί να θεωρηθεί να στείλεις έτσι απλά τα προσωπικά σου δεδομένα σε μια υπηρεσία που δεν ξέρεις πως μπορεί να τα διαχειριστεί και τέλος τι θα απογίνει την επόμενη μέρα; Έκανα μια μικρή έρευνα άλλα είπα να πάρω μια γνώμη που σίγουρα πολλοί από εδώ θα χρησιμοποιείτε. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Αξίζει στην τελική; Η μεταφορά από και προς Revolut γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο; Τι παίζει γενικά;
billiboo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 αν δεν κάνω λάθος όσους λογαριασμούς και εάν έχεις σε μια τράπεζα έχεις 1 χρεωστική για όλους τους λογαριασμούς.
cb_papi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, billiboo είπε αν δεν κάνω λάθος όσους λογαριασμούς και εάν έχεις σε μια τράπεζα έχεις 1 χρεωστική για όλους τους λογαριασμούς. Εγώ στην πειραιώς έχω 1 λογαριασμό και 2 χρεωστικές (και οι 2 στο δικό μου όνομα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις