scorpios1980 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Έχω εγκαταστήσει (πριν αρκετά έτη) μηχανισμό στο συναγερμό του αυτοκινήτου όπου ειδοποιεί με κλήση στο κινητό και μήνυμα όταν ενεργοποιείται και χτυπάει. Το συγκεκριμένο δέχεται κάρτα sim όπου την προγραμματίζεις σε ποια κινητά θα καλεί όταν χρειαστεί. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει εδώ και καιρό και η κάρτα ακυρώθηκε. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον προγραμματισμό για να εγκαταστήσω άλλη κάρτα. Εκεί που εγκατέστησαν το μηχάνημα δεν μπορούν να με βοηθήσουν γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κλείσει και ο ιδιοκτήτης είναι άφαντος!!!! Υπάρχει κανείς να γνωρίζει πώς προγραμματίζεται η δική του τηλεειδοποίηση σε συναγερμό αυτοκινήτου μήπως και είναι το ίδιο? Θυμάμαι ότι καταχωρούσα # ή * νούμερο κινητού και μετά μάλλον πάλι # ή *, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο!!!! Κατανοώ ότι είναι υπερβολικά απίθανο να είναι ίδιος προγραμματισμός με κάποιο άλλο αντίστοιχο μηχάνημα αλλά, είπα να ρωτήσω μήπως και σταθώ τυχερός.
kallair Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 εδω δεν γραφεις καν το μοντελο, πως ακριβως να σε βοηθησουν με τον προγραμματισμο; γιατι δεν πας στον παροχο σου να σου ενεργοποιησουν παλι την καρτα με τον ιδιο τηλεφωνικο αριθμο για να τελειωνεις ευκολα κ χωρις κοπο;
ELTASSOS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενα καγκελο και 44 για ενεργοποιηση ον , καγκελο και 46 για κλεισιμο οφφ. Εχω το ιδιο μοντελλο. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από ELTASSOS
scorpios1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Φίλε ELTASSOS δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό (αλλά μία δοκιμή θα μας πείσει), όμως το νούμερο του κινητού που θα καλεί, το πληκτρολογείς πριν το 44 ή μετά?
ELTASSOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Καλεις νουμερ και μολις παρεις σημα απαντησης (μπιιιπ ) τοτε καγκελο και κωδικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα