Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, επειδή έψαξα και δεν βρήκα απάντηση σε ότι αφορά:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

πριν λίγο καιρο είχα στείλει με συστημένο, 2 κινητά επιστροφή στην Κίνα και μου τα επέστρεψαν με μηνυμα: περιέχει απαγορετικό υλικό κλπ κλπ (κάτι τέτοιο)

Γνωρίζει κανείς ή μηπως εχει στείλει κανεις αεροπορικώς κάποιο κινητό με μπαταρία μέσα προς Κίνα ?

Γνωρίζετε αν τα επιτρέπουν?

Ευχαριστω εκ των προταίρων

Δημοσ.
Μόλις τώρα, isay είπε

Τα στέλνεις 1-1 και θα πάνε. 

σε ευχαριστω για την άμεση απάντηση, εννοείς ενα κινητό καθε δεμά? μα το θέμα δεν ειναι ποσα κινητά αλλά η μπαταρία σε αεροπλάνο

παλια έστελνα και 3 και 4 δίχως πρόβλημα, το προβλημα προέκυψε μετα τον Ιούνιο

Δημοσ.

Ναι, ενα σε κάθε δεμα. Εγιναν αλλαγές στους κανονισμους και επιτρέπουν μια μπαταρια λιθιου ανα δέμα. Αν πχ βάλεις ένα κινητό και μια ανταλλακτική μπαταρία στο ιδιο πακέτο θα γυρισεις πισω, ενω αν βάλεις μονο το κινητό (που εχει μπαταρία λιθιου) θα παει κανονικα. Ετσι εμπλεξαν πολλοι αγοραστές drones που αγορασαν το drone και μια εφεδρική μπαταρία. Ολα βεβαια αυτα αν ελεγθεί το πακέτο και ανιχνευτεί η μπαταρία. 

Συνοπτικά : Στειλε τα 1-1 και θα πάνε.

Εγω ελπίζω μονο να μην κάποια σφίξουν και αλλο την πολιτική ειναι ειναι καθολου μπαταριες λιθιου, οποτε ολα θα στελνονται με τρένο-καραβι, οποτε φαντάζεσαι τους χρόνους παράδοσης

Δημοσ.
8 ώρες πριν, isay είπε

Ναι, ενα σε κάθε δεμα. Εγιναν αλλαγές στους κανονισμους και επιτρέπουν μια μπαταρια λιθιου ανα δέμα. Αν πχ βάλεις ένα κινητό και μια ανταλλακτική μπαταρία στο ιδιο πακέτο θα γυρισεις πισω, ενω αν βάλεις μονο το κινητό (που εχει μπαταρία λιθιου) θα παει κανονικα. Ετσι εμπλεξαν πολλοι αγοραστές drones που αγορασαν το drone και μια εφεδρική μπαταρία. Ολα βεβαια αυτα αν ελεγθεί το πακέτο και ανιχνευτεί η μπαταρία. 

Συνοπτικά : Στειλε τα 1-1 και θα πάνε.

Εγω ελπίζω μονο να μην κάποια σφίξουν και αλλο την πολιτική ειναι ειναι καθολου μπαταριες λιθιου, οποτε ολα θα στελνονται με τρένο-καραβι, οποτε φαντάζεσαι τους χρόνους παράδοσης

καλημέρα και καλή εβδομάδα, 

για να το λές σίγουρα εχεις διαβάσει τους κανονισμους των ΕΛΤΑ για να λές 1-1, αλλά για να μην γίνει λάθος εγω εννοώ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ έτσι? (και όχι απο Κίνα για Ελλάδα)

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, teckgeek είπε

καλημέρα και καλή εβδομάδα, 

για να το λές σίγουρα εχεις διαβάσει τους κανονισμους των ΕΛΤΑ για να λές 1-1, αλλά για να μην γίνει λάθος εγω εννοώ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ έτσι? (και όχι απο Κίνα για Ελλάδα)

Αυτό σου γράφει εξ αρχής...

»Τα στέλνεις 1-1 και θα πάνε.»

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...