Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και αρκετο καιρό έχω το εξής πρόβλημα! Με Nova vdsl το router χάνει συνέχεια την ταχύτητα. Μετα απο κάθε επανεκκίνηση  για κάποιες ώρες παραμένει σταθερή αλλά μετα σέρνεται και χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση για να επανέλθει. Σε επίσκεψη τεχνικού μου είπε ότι το πρόβλημα οφείλεται στην καλωδίωση του σπιτιού. Ομως σε έλεγχο δικου μου ηλεκτρολόγου όλα ήταν σωστά. Αν κάνω reset η ταχύτητα παραμένει σταθερή για περισσότερο διάστημα αλλά μετα πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι  να κάνω. Κάποια ιδέα

Δημοσ.

Ο ηλεκτρολόγος ακόμα και νέος να είναι δεν ξέρει συνήθως πως δουλεύει σωστά το dsl ,ούτε έχει τα κατάλληλα μηχανηματα . Σε συζήτηση με φίλο ηλεκτρολόγο που ήθελε ένα adsl tester μου λέει σιγά μην το αγοράσω και να κάθομαι να μετράω κτλ τραβάω νέα καλωδίωση και τέλος . 

Οι ηλεκτρικοί έχουν μείνει στην παλιά φάση , περνάει η τάση η όχι . 

Τι ακριβώς σου είπε εσένα από την φορθνετ κ τι σου είπε κ ο ηλεκτρολόγος ?

Δημοσ.

H forthnet μου ειπε ότι φθανει κανονικα μεχρι το κουτι της εισόδου της πολυκατοικίας και μετα στο στο κομμάτι απο την εισοδο στο σπίτι πέφτει η ταχύτητα. Με τον ηλεκτρολόγο που (στηνει δίκτυα( μου είπε ότι δεν βλέπει πρόβλημα. Αλλωστε δεν θα είχα ταχύτητα κανονικά για κάποιο διάστημ ακι μετα θα έπεφτε συνέχεια. Επίσης μετα απο reset διατηρείται για πολύ περισσότερο διάστημα.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλές συσκευές πάνω του κέχωρα απο το wifi, οπότε τα λάθη είναι πιθανά. Ποια είναι η λύση σε αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία πόσες συσκευές είναι συνδεμένες .ο ηλεκτρολόγος τι ενέργειες έκανε ? Έβαλε κανένα ρούτερ στην είσοδο πχ να δει ταχύτητα και χαρακτηριστικά της γραμμής ?

Δημοσ.

ναι τα δοκίμασε και εκείνη την ωρα όλα ήταν καλά. Οπως είπα μετα απο restart μπορεί να κρατησει και μία μέρα κανονικά. Ισως είναι υπερθέρμανση του router

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετα απο πολλες δοκιμές δεν καταφερα να βρω καποια λύση . Ανεβάζω φωτο κατα τη διάρκεια του προβλήματος και μετα απο reboot του ρούτερ. Κάθε βοήθεια πολύτιμη...

problhma.jpg

reboot.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...