sin77 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Γνωρίζω οτι ίσως έχει ξανατεθεί παραπλήσιο θέμα, αλλά αν γνωρίζει κάποιος ή έστω εκ πείρας θα ήθελα να ξέρω πόσα ΠΕΡΙΠΟΥ MBs καταναλώνονται αν λεπτό (ή ώρα) με μια κλήση ΧΩΡΙΣ βίντεο μέσω messenger στο facebook. Έχω ένα κανονικό πρόγραμμα σύνδεσης με Cosmote. Μου δίνει 450mbs/μήνα. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε εκτίμηση!
polaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέσω όρο από τις δοκιμές που έχω κάνει γύρω στα 300-350kb ανά λεπτό, δηλαδή χοντρικά 1mb ανά 3λεπτο κλήσης. 1
saruman123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορείς να το δεις και με το 3G Watchdog pro
bele Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι, περιπου 1-2 mb το τριλεπτο είναι. Περιπου τόσο είναι και σε viber, ενημερωτικά
ELTASSOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Πείτε και για το σκαιπ να έχουμε πληρη ενημέρωση...αν υπάρχει πίνακα κι κατανάλωσης μη / λεπτο με ήχο μονο και εικόνα/ήχο ανα εφαρμογή θα ηταν σουπερ...θα ψαξω και εγώ αν βρω θα ξανά ποσταρω. Είναι σημαντικό να μην ξοδευουμε τα πολύτιμα Ντάτα μας. Μιλάμε όμως για ομιλία όχι μουσική τύπου σποτιφαι κλπ οπου η ποιότητα είναι υψηλοτερη και προφανώς η ανάλυση ήχου χ 3
isay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει κάτι πολυ πιο απλο. Να κάνεις δοκιμή με τον τρόπο που κανεις εσυ κλήσεις (ποιοτητα, εικονα, κλπ) και να μετρήσεις ποσο βγάινει με το 3G Watchdog pro που προτεινε νωριτερα ο saruman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα