paperscore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Πριν λίγο είδα ότι πέρασα στα ΙΕΚ στην 1η μου επιλογή. Με την κάρτα ανεργίας του Οαεδ τι γίνεται; Έχω 6 μήνες ανεργίας. Πήρα την τελευταία δόση της επιδότησης αυτό το μήνα. Αν γραφτώ στα ΙΕΚ θα μου κόψουν την κάρτα; Θα συνεχίζεται ο χρόνος ανεργίας κατα τη φοίτηση ή θα είναι άνεργος αλλά θα σταματήσει η ανεργία στους 6 μήνες; Πηρα πριν λιγο τηλ στο Ιεκ αλλα δεν ειχαν ιδεα.
alan2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Πηγαινε αμεσως στο ΙΕΚ στη γραμματεία και πάνε βεβαίωση εγγραφής. Πήγαινε τη βεβαίωση στο ΟΑΕΔ πριν αρχίσουν τα μαθήματα Δώσε τη βεβαίωση και πες ότι θα ξεκινήσεις να σπουδάζεις .για να μη σου κόψουν την κάρτα ανεργίας.
paperscore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, alan2 είπε Πηγαινε αμεσως στο ΙΕΚ στη γραμματεία και πάνε βεβαίωση εγγραφής. Πήγαινε τη βεβαίωση στο ΟΑΕΔ πριν αρχίσουν τα μαθήματα Δώσε τη βεβαίωση και πες ότι θα ξεκινήσεις να σπουδάζεις .για να μη σου κόψουν την κάρτα ανεργίας. Ευχαριστώ για την απάντηση. Η ανεργία δηλαδή θα συνεχίσει να μετράει κανονικά; Ή απλά θα έχω ενεργή κάρτα άλλα μόνο 6 μήνες ανεργίας;
alan2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Θα συνεχισει να μετράει. Απλώς πρέπει να το δηλώσεις από πριν ότι θα σπουδάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα