Etherovamon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους! Παιδιά τα φώτα σας. Χρειάζομαι οπωσδήποτε μια καλή εφαρμογή ξυπνητηριού για android. Όσες εφαρμογές κι αν δοκίμασα, δε με ικανοποίησαν από playstore. Δύο πράγματα ζητάω από μια τέτοια εφαρμογή: 1. Τα ξυπνητήρια να είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμα (π.χ. να μπορώ να ορίσω το κουδούνισμα ενός ξυπνητηριού να διαρκεί μόνο 5 δευτερόλεπτα) και 2. Να υπάρχει η λειτουργία backup/restore για όλα τα ξυπνητήρια και τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Δεν έχω πρόβλημα, εάν δεν είναι δωρεάν. Εάν έχετε κάτι δοκιμασμένο, θα με βοηθούσατε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Etherovamon
fingolfingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, Etherovamon είπε Γεια σε όλους! Παιδιά τα φώτα σας. Χρειάζομαι οπωσδήποτε μια καλή εφαρμογή ξυπνητηριού για android. Όσες εφαρμογές κι αν δοκίμασα, δε με ικανοποίησαν από playstore. Δύο πράγματα ζητάω από μια τέτοια εφαρμογή: 1. Τα ξυπνητήρια να είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμα (π.χ. να μπορώ να ορίσω το κουδούνισμα ενός ξυπνητηριού να διαρκεί μόνο 5 δευτερόλεπτα) και 2. Να υπάρχει η λειτουργία backup/restore για όλα τα ξυπνητήρια και τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Δεν έχω πρόβλημα, εάν δεν είναι δωρεάν. Εάν έχετε κάτι δοκιμασμένο, θα με βοηθούσατε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Xρησιμοποιώ χρόνια το allarm clock extreme. Από όσο βλέπω σε καλύπτει για το 1. Για το 2 δεν εχει επιλογή αλλα προσωπικά κανω back up αλλιως. Το free από όσο θυμαμαι εχει καποιες διαφημίσεις. Το pro (πανε χρόνια αλλα θυμαμαι γυρω στο ευρώ) απλά δεν εχει. Αναβαθμιστηκε σε νεα εκδοση με νεο ui πριν λίγες μερες
Etherovamon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, fingolfingr είπε προσωπικά κανω back up αλλιως Το ξέρω το extreme. Σε παλιές εκδόσεις είχε το backup/restore, αλλά το έχει αφαιρέσει εδώ και μήνες. Τις παλιές αυτές εκδόσεις δεν τις ξαναβάζω γιατί μου έχουν βγάλει bugs με το miui 9. Μπορείς να μου αναφέρεις τον τρόπο που κάνεις backup όλα τα ξυπνητήρια και τις ρυθμίσεις; Ίσως να ξαναδοκιμάσω μια πιο σύγχρονη έκδοση του extreme.
fingolfingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Etherovamon είπε Το ξέρω το extreme. Σε παλιές εκδόσεις είχε το backup/restore, αλλά το έχει αφαιρέσει εδώ και μήνες. Τις παλιές αυτές εκδόσεις δεν τις ξαναβάζω γιατί μου έχουν βγάλει bugs με το miui 9. Μπορείς να μου αναφέρεις τον τρόπο που κάνεις backup όλα τα ξυπνητήρια και τις ρυθμίσεις; Ίσως να ξαναδοκιμάσω μια πιο σύγχρονη έκδοση του extreme. bakcup προσωπικά κανω γενικότερα στα παντα μεσω titamium backup. Αν δεν εχεις rooted συσκευή υπαρχει και το helium 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα