Προς το περιεχόμενο

Εφοδιασμένο με in-display fingerprint reader θα είναι το OnePlus 6T


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάμερα για μένα σίγουρα δεν είναι θέμα, δεν είμαι πολύ της φωτογραφίας και σίγουρα η κάμερα που έχει το OnePlus 5T με καλύπτει πλήρως, άλλωστε για αυτό το επέλεξα κιόλας.
Όλα τα OnePlus τελικά ακόμα και οι "φθηνές" εκδόσεις κάθε μοντέλου που θα βγει είναι πρακτικά future-proof και ας βγάζει η εταιρία κάθε 6 μήνες νέα συσκευή.
Πριν από αυτό είχα το iPhone 6 το οποίο καλώς ή κακώς μετά ακόμα και από 4ετία μπόρεσα να το πουλήσω ώστε να κολλήσω άλλα τόσα και να πάρω το OnePlus 5T, όμως το iPhone είναι iPhone, μόνο και μόνο λόγω "μούρης" κάποιος που δεν έχει να διαθέσει 1000€ για καινούργιο θα βολευτεί με ένα αρκετά παλαιότερο!
Δεν ξέρω τι παίζει όμως με την OnePlus σε μερίδιο αγοράς στα μεταχειρισμένα και αν θέλω σε 2 χρόνια να πουλήσω το OnePlus 5T και μάλιστα όταν η εταιρία βγάζει δύο μοντέλο ανά έτος...
Σκέφτομαι δηλαδή να πουλάω ανά έτος (και όχι ανά 6μηνο είναι υπερβολή) την OnePlus συσκευή μου και προσθέτοντας απλά ένα ποσό να πηγαίνω στο καινούργιο μοντέλο. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό όμως με τα κινητά της OnePlus και φυσικά πολλές αναβαθμίσεις η αλήθεια είναι δεν μου γεμίζουν το μάτι, όπως και του επερχόμενου 6Τ οπότε και δεν μου πάει η καρδιά να δώσω το όντως τρομερό OnePlus 5T!

Επεξ/σία από SubGam3R
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Στις 10/9/2018 στις 9:45 ΜΜ, Antretng είπε

Αν το μοναδικο στοιχειο που εχει να ανακοινωσει διαφορετικο ειναι το δαχτυλικο, δεν το βλεπω πολυ καλα το 6T. 

Καινουργιο soc δεν θα εχει (εκτος αν εχει βγει νωριτερα ο 855 και δεν το ξερω)... διαφορετικη αναλογια στην οθονη (οπως ειχε το 5 με 5T) επισης δεν θα εχει... η καμερα ειναι ηδη πολυ καλη και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα χει βελτιωση (που υποτιθεται ειχε το 5T εναντι του 5). Περιμενω με πολυ περιεργεια να δω τι κινητρα θα δωσει για να παρεις 6T. Ισως να μικρυνουν το notch?

Υπάρχουμε και εμείς, με OnePlus One που το περιμένουμε! 😃

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 10/9/2018 στις 10:05 ΜΜ, madtheo είπε

Ρε παιδιά ποιον 855; παραδοσιακά η δεύτερη συσκευή της one plus βγαίνει κάπου το Νοέμβριο και μέχρι στιγμής αν θυμάμαι καλά το ίδιο soc κρατούσε! Αν έχει πάρει πάλι την παραγωγή η Samsung Όπως πέρυσι με τον 845, τον 855 Θα τον δούμε λογικά πρώτη φορά στα  galaxy s10

Έτσι ακριβώς... Ο 855 θα κυκλοφορήσει το '19...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν ερθει με 845 δυσκολα τα πραματα. Εγω αν και εχω το oneplus6 σε κοκκινο δε θα το αγόραζα με 845. Υπαρχουν εξίσου αξιολογα κινητα με 845 σε πολυ χαμηλότερη τιμη. Λογικα θα εχει δυνατοτερο επεξεργαστη μικροτερο notch , onscreen fingerprint unlock  βελτιωμενες καμερες και θα ειναι λιγο πιο παχυ απο το προηγούμενο (μεγαλύτερη μπαρατια πιθανον)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα με τα κινητά της oneplus είναι ότι άπαξ και πάρεις ένα μετά δεν βρίσκεις λόγο να το αλλάξεις, καθώς και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δουλεύουν μια χαρά! Εγώ έχω το oneplus X και κάθε φορά που βγαίνει καινούριο oneplus αν και το θέλω δεν μου πάει να αλλάξω αφού ακόμα κρατάει ρε γμτ! Ήμουν έτοιμος για το 6 και τώρα το 6T δεν  μου γλιτώνει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και βλέπεις τις "αναβαθμίσεις" στις νέες συσκευές της Apple, η οποία μάλιστα ανανεώνει τις συσκευές της ανά έτος και μέχρι και το in-display fingerprint σου φαίνεται μεγάλη υπόθεση για το 6Τ!
Βέβαια οι άνθρωποι είναι τελικά οι πρώτοι που ανακοίνωσαν συσκευή με επεξεργαστή στα 7nm αλλά ταυτόχρονα ανακοινώνουν και Dual SIM κάτι που οι υπόλοιπες εταιρίες δίνουν εδώ και 5-6 χρόνια για να μην πω παραπάνω!
Μόνο η Apple μπορεί να το κάνει αυτό, χωρίς βέβαια στα δικά μου μάτια τουλάχιστον να είδα κάτι τρομερό ειδικά σε αυτές τις τιμές που δεν μπορείς να το βρεις σε κινητό της OnePlus και μάλιστα με πολύ πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης, οπότε ναι πολλές φορές δεν μπορούμε να είμαστε αχάριστοι, γιατί και η OnePlus αν και βγάζει συσκευή ανά 6μηνο σίγουρα θα δώσει πάντα κάτι αξιόλογο και καινούργιο σε πολύ πολύ προσιτές τιμές!

Επεξ/σία από SubGam3R
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...