Simos K Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, Πριν λίγες μέρες buildαρα ενα pc για τον αδερφό μου... από θέμα hardware δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, εγκατέστησα τα windows 10 έτρεξα τα απαραίτητα updates κατέβασα και fortnite. Ολα καλά μέχρι που κατά την χρήση διαφόρων προγραμμάτων το δεξί και αριστερό κλικ σταματούσαν να λειτουργούν..Πχ σπάνια όταν είμαι σε broswer και συνήθως όταν κλείνω το fortnite.. πότε όμως μέσα στο game..έκανα format το pc κατέβασα εκ νέου τα windows 10 έτρεξα τα updates και τα σχετικά και πάλι μου κάνει τα ιδια...δοκίμασα κάποιους τρόπους οπως να καταργήσω τους οδηγούς απο το mouse άλλα τίποτα άλλαξα ποντικι πάλι τα ιδια να επισημάνω ότι όποτε κολλάει το δεξί και αριστερό κλικ ο κέρσορας λειτουργεί κανονικά και μπορώ να κάνω ολες τις λειτουργειες με το πληκτρολογιο .Επίσης οταν ΄΄κολλαει΄΄ το κλικ αν κανω αλλαγη χρηστη και ξανα μπω στον ιδιο τοτε ειναι ολα κομπλε..γενικα δεν εχω παρατηρήσει κάποιο μοτίβο για το ποτε συμβαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω τι οφείλεται.Ειμαι ετοιμος να κανω παλι φορματ και να περασω σπασμενα τα win 7 .Eχει κανεις ιδεα αν μπορω και με ποιον τροπο να το διορθώσω? hardware msi b350 gaming plus ryzen 3 2200g corsair vengeance lpx 8gb ddr4-3000mhz toshiba 1tb coolermaster 600w
johnpopexi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Simos K είπε Καλησπερα, Πριν λίγες μέρες buildαρα ενα pc για τον αδερφό μου... από θέμα hardware δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, εγκατέστησα τα windows 10 έτρεξα τα απαραίτητα updates κατέβασα και fortnite. Ολα καλά μέχρι που κατά την χρήση διαφόρων προγραμμάτων το δεξί και αριστερό κλικ σταματούσαν να λειτουργούν..Πχ σπάνια όταν είμαι σε broswer και συνήθως όταν κλείνω το fortnite.. πότε όμως μέσα στο game..έκανα format το pc κατέβασα εκ νέου τα windows 10 έτρεξα τα updates και τα σχετικά και πάλι μου κάνει τα ιδια...δοκίμασα κάποιους τρόπους οπως να καταργήσω τους οδηγούς απο το mouse άλλα τίποτα άλλαξα ποντικι πάλι τα ιδια να επισημάνω ότι όποτε κολλάει το δεξί και αριστερό κλικ ο κέρσορας λειτουργεί κανονικά και μπορώ να κάνω ολες τις λειτουργειες με το πληκτρολογιο .Επίσης οταν ΄΄κολλαει΄΄ το κλικ αν κανω αλλαγη χρηστη και ξανα μπω στον ιδιο τοτε ειναι ολα κομπλε..γενικα δεν εχω παρατηρήσει κάποιο μοτίβο για το ποτε συμβαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω τι οφείλεται.Ειμαι ετοιμος να κανω παλι φορματ και να περασω σπασμενα τα win 7 .Eχει κανεις ιδεα αν μπορω και με ποιον τροπο να το διορθώσω? hardware msi b350 gaming plus ryzen 3 2200g corsair vengeance lpx 8gb ddr4-3000mhz toshiba 1tb coolermaster 600w Κανα άλλο θέμα με windows έχεις; Start menu πχ το ανοίγει με αριστερό με το bootαρεις στα windows ;
Simos K Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 συνηθως οταν bootαρω το πσ ολα ειναι νορμαλ αφου τρεξω καποιο προγραμμα πχ fortnite μολις το κλεισω εχω θεματα δεν μπορω να χρησιμοποιησω το ποντικι για βασικες λειτουργιες οπως start menu ενω το πληκτρολογιο ανταποκρινεται πληρως..οταν εχει ΄'λαγκαρει΄΄ το ποντικι παταω ctrl alt delete και στην συνεχεια αφου με βγαλει στις επιλογες επιλεγω ακυρωση τοτε γυρναω κανονικα στοn user και το ποντικι ανταποκρινεται πληρως...δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει..το ποντικι δεν παιζει γιατι εχω αλλαξει και θυρες εχω δοκιμασει και διαφορετικα ποντικια..θεμα τον windows πρεπει να ειναι
razorblade334 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Η θύρα usb ή υπολειτουργει ή έχεις θέμα με το ποντίκι-α. Να είναι bug των Windows α-π-οκ-λ-ε-ι-ε-τ-α-ι. Τσάμπα θα κάνεις φόρματ.καποιο μυστήριο μαλγουερ; μπορεί.. Τρέξε κάποιο antimalware μήπως. Επίσης μην χρησιμοποιείς drivers update programs. Ξεκίνα να ψάχνεις τις usb με κάποιο καινούριο ποντίκι.. Αν ήταν bug δεν είναι δυνατόν να το έχεις μόνο εσύ. Κώδικας είναι συγκεκριμένος είναι θα το είχαν πολλοί χρήστες. Μην τα ρίχνετε όλα στα έρμα τα win 10. Πέρα από τις ασυμβατότητες με αρχαίο hardware, κάποια bug μετά από τα Major updates και τη μη δυνατότητα επιλογής του update κατά το δοκούν ((και το θέμα με τη διαχείριση μνήμης στα παιχνίδια που είχαν οι πρώτες εκδόσεις.)) ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΒΓΕΙ. Ας μη του φορτώνουμε κάθε τυχαία βλάβη. Είναι άδικο.
Crybal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μήπως εχει βαλει κάποια εφαρμογή για το ποντίκι (ισως από παλαιότερο multi button) και επηρεάζει την λειτουργία αυτού? Επίσης μήπως υπάρχει καμια επιλογη στο Bios για Legacy usb devices? Τελος πήγαινε στο device manager επιλεγε την usb του ποντικου και δες να μην την απενεργοποιει για σωσιμο ενεργειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα