markoliaz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 εκανα αιτηση για μεταφορα τηλεφωνικης γραμμης στις 30 ιουλιου και μαντεψτε...ΑΚΟΜΑ δεν εχει ερθει κανεις τεχνικος της cosmote, ειμαι στο νεο σπιτι απο 1 αυγουστου, εστειλα και email πριν κανα μηνα και μου απαντησαν οτι θα προχωρησει το θεμα μου....αμ δε προχωρησε τιποτα...με πηραν και τηλεφωνο οτι θα ερθει τεχνικος χθες...αμ δεν ηρθε κανεις παλι..και το καλυτερο απο ολα, μου στειλαν κανονικα τον λογαριασμο να πληρωσω...ο,τι να ναι...δεν ξερω τι γινεται εκει στην cosmote πλεον, απο την πλευρα μου εκανα ο,τι χρειαζοταν, αλλα απο ο,τι φενεται με κοροιδεουν κανονικοτατα!!!!!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Cosmote...
overpower Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ, και εμεις τι να κανουμε? Παρε τηλεφωνο για να τους πεις οτι δεν εχεις συνδεση και οτι εχει ερθει ηδη λογαριασμος και θα στειλουν το αιτημα στο καταλληλο τμημα και θα ερθουν. Παντως συνηθως ερχονται μεσα στην εβδομαδα. Επιασες και Αυγουστο, οποτε... 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Για να έρθει κάποιος τεχνικός πρέπει να κλείσεις ραντεβού, δεν έρχεται έτσι απο μονος του. 1
txcellas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Με email δεν γίνεται δουλειά. Αν δεν τα πεις από το τηλ, να μαλώσεις λιγο η τουλάχιστον να ανεβεί η ένταση, να πεις ότι δεν πληρώνεις τίποτα και ότι θα πας σε άλλη εταιρία δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Τέλη Μαΐου είχα κάνει σε σπίτι εξοχικό και μετά από τα παραπάνω σε 1 μήνα είχαν γίνει όλα. Έπεσες σε περίοδο που είχαν άδειες..
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Όταν λες μεταφορά εννοείς να αποκτήσεις τον παλαιό αριθμό στην νέα σου γραμμή ή να ξυλωθεί ο αγωγός της γραμμής και να περαστεί αλλού; Αν είναι το πρώτο, δεν χρειάζεται να έρθει σπίτι τεχνικός για μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής, αυτά τα κανονίζουν από το τηλεφωνικό κέντρο. Πάντως είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που περίμενες.
Miracle Worker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Για να έρθει κάποιος τεχνικός πρέπει να κλείσεις ραντεβού, δεν έρχεται έτσι απο μονος του. Αλλά φαντάζομαι αυτός πρέπει να σε πάρει για το ραντεβού, δεν παίρνεις εσύ και ζητάς αν είναι κανένας τεχνικός διαθέσιμος την τάδε ημερομηνία.
overpower Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Αν είναι το πρώτο, δεν χρειάζεται να έρθει σπίτι τεχνικός για μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής, αυτά τα κανονίζουν από το τηλεφωνικό κέντρο. Πάντως είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που περίμενες. Εχω την εντυπωση πως αν το σπιτι δεν εχει ενεργη τηλ γραμμη, πρεπει να ερθει τεχνικος. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, overpower είπε Εχω την εντυπωση πως αν το σπιτι δεν εχει ενεργη τηλ γραμμη, πρεπει να ερθει τεχνικος. Πιθανόν, αλλά δεν νομίζω, π.χ σε σπίτι που κόψαμε το τηλέφωνο, όταν το επανασυνδέσαμε με άλλο νούμερο δεν ήρθε τεχνικός.
vasioula1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν κανεις αιτηση για συνδεση ερχεται υποχρεωτικα τεχνικος. Η μονη περιπτωση που δεν ερχεται (και αυτο εχει και τις εξαιρεσεις του) ειναι αν πας απο εναν παροχο σε αλλο με φορητοτητα (στο ιδιο σπιτι) οποτε η δουλεια γινεται μεσα στον γενικο κατανεμητη του ΟΤΕ 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Πιθανόν, αλλά δεν νομίζω, π.χ σε σπίτι που κόψαμε το τηλέφωνο, όταν το επανασυνδέσαμε με άλλο νούμερο δεν ήρθε τεχνικός. Κανονικα επρεπε να ερθει. Απλα αν του ειπατε το παλιο νουμερο και ειχε τα στοιχεια, τα χρησιμοποιησε (εφοσον δεν ηταν κατ/να απο αλλη συνδεση), σας ρωτησε τηλεφωνικα αν εφτασε το σημα εκει και δεν ηρθε Βεβαια αυτο ειναι ελαφρως παρατυπο καθως οταν κλεινει συστημικα την εργασια του πρεπει να υπογράψει στο ταμπλετ ο πελατης. Στην προκειμένη περίπτωση μαλλον εβαλε αυτος υπογραφη για εσας Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από vasioula1
Johnkeppas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά πιστεύω ότι απλά ο βρόγχος, κόμβος ή κάπως έτσι που είναι να συνδεθεί το παιδί που άνοιξε το θέμα, μπορεί να μην χωράει άλλες γραμμές. Το έπαθε πρόσφατα φίλος μου και περίμενε 3-4 μήνες... Θα πρέπει να περιμένει να ανοίξουν κι άλλες γραμμές στον συγκεκριμένο βρόγχο για να παρει κι αυτός με σειρά προτεραιότητας προφανώς κι από άλλους που έχουν κάνει αίτηση στο μέρος αυτό...
pontez2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 μηνα δε περίμενες τις εποχές που ηταν αναλογικά τα τηλέφωνα
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Johnkeppas said: Παιδιά πιστεύω ότι απλά ο βρόγχος, κόμβος ή κάπως έτσι που είναι να συνδεθεί το παιδί που άνοιξε το θέμα, μπορεί να μην χωράει άλλες γραμμές. Το έπαθε πρόσφατα φίλος μου και περίμενε 3-4 μήνες... Θα πρέπει να περιμένει να ανοίξουν κι άλλες γραμμές στον συγκεκριμένο βρόγχο για να παρει κι αυτός με σειρά προτεραιότητας προφανώς κι από άλλους που έχουν κάνει αίτηση στο μέρος αυτό... σε περιπτωση ελλειψης απερχομενου η κεντρικου παλι πρεπει να το πεις στον πελατη οτι υπαρχει ελλειψη δικτιου
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Αλλά φαντάζομαι αυτός πρέπει να σε πάρει για το ραντεβού, δεν παίρνεις εσύ και ζητάς αν είναι κανένας τεχνικός διαθέσιμος την τάδε ημερομηνία. Οχι Εσυ παιρνεις τηλεφωνο για ραντεβου, μιλα με ενα κατάστημα οτε
bill2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Σηνήθως όταν καλέις σε προγραματίζουν η σε καλούν την επόμενη το πολύ για να ορίσουν ραντεβού
markoliaz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 μαγκες το ανεφερα εξαρχης "απο την πλευρα μου εκανα ο,τι χρειαζοταν" δηλαδη και πηρα τηλεφωνο και εκλεισα ραντεβου και τα παντα...αλλα τζιφος ολα..εγω τα ειπα ολα αυτα απλα για να ξερετε τι παιζει με την cosmote, δεν τα ειπα για να μου πει καποιος λυση..!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα