Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα αιτηση για μεταφορα τηλεφωνικης γραμμης στις 30 ιουλιου και μαντεψτε...ΑΚΟΜΑ δεν εχει ερθει κανεις τεχνικος της cosmote, ειμαι στο νεο σπιτι απο 1 αυγουστου, εστειλα και email πριν κανα μηνα και μου απαντησαν οτι θα προχωρησει το θεμα μου....αμ δε προχωρησε τιποτα...με πηραν και τηλεφωνο οτι θα ερθει τεχνικος χθες...αμ δεν ηρθε κανεις παλι..και το καλυτερο απο ολα, μου στειλαν κανονικα τον λογαριασμο να πληρωσω...ο,τι να ναι...δεν ξερω τι γινεται εκει στην cosmote πλεον, απο την πλευρα μου εκανα ο,τι χρειαζοταν, αλλα απο ο,τι φενεται με κοροιδεουν κανονικοτατα!!!!!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Cosmote...

Δημοσ.

Οκ, και εμεις τι να κανουμε?

Παρε τηλεφωνο για να τους πεις οτι δεν εχεις συνδεση και οτι εχει ερθει ηδη λογαριασμος και θα στειλουν το αιτημα στο καταλληλο τμημα και θα ερθουν.

Παντως συνηθως ερχονται μεσα στην εβδομαδα. Επιασες και Αυγουστο, οποτε...

• Like 1
Δημοσ.

Με email δεν γίνεται δουλειά. Αν δεν τα πεις από το τηλ, να μαλώσεις λιγο η τουλάχιστον να ανεβεί η ένταση, να πεις ότι δεν πληρώνεις τίποτα και ότι θα πας σε άλλη εταιρία δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Τέλη Μαΐου είχα κάνει σε σπίτι εξοχικό και μετά από τα παραπάνω σε 1 μήνα είχαν γίνει όλα. Έπεσες σε περίοδο που είχαν άδειες..

Δημοσ.

Όταν λες μεταφορά εννοείς να αποκτήσεις τον παλαιό αριθμό στην νέα σου γραμμή ή να ξυλωθεί ο αγωγός της γραμμής και να περαστεί αλλού; Αν είναι το πρώτο, δεν χρειάζεται να έρθει σπίτι τεχνικός για μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής, αυτά τα κανονίζουν από το τηλεφωνικό κέντρο. Πάντως είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που περίμενες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Για να έρθει κάποιος τεχνικός πρέπει να κλείσεις ραντεβού, δεν έρχεται έτσι απο μονος του.

Αλλά φαντάζομαι αυτός πρέπει να σε πάρει για το ραντεβού, δεν παίρνεις εσύ και ζητάς αν είναι κανένας τεχνικός διαθέσιμος την τάδε ημερομηνία.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Αν είναι το πρώτο, δεν χρειάζεται να έρθει σπίτι τεχνικός για μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής, αυτά τα κανονίζουν από το τηλεφωνικό κέντρο. Πάντως είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που περίμενες.

Εχω την εντυπωση πως αν το σπιτι δεν εχει ενεργη τηλ γραμμη, πρεπει να ερθει τεχνικος.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, overpower είπε

Εχω την εντυπωση πως αν το σπιτι δεν εχει ενεργη τηλ γραμμη, πρεπει να ερθει τεχνικος.

Πιθανόν, αλλά δεν νομίζω, π.χ σε σπίτι που κόψαμε το τηλέφωνο, όταν το επανασυνδέσαμε με άλλο νούμερο δεν ήρθε τεχνικός. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κανεις αιτηση για συνδεση ερχεται υποχρεωτικα τεχνικος. Η μονη περιπτωση που δεν ερχεται (και αυτο εχει και τις εξαιρεσεις του) ειναι αν πας απο εναν παροχο σε αλλο με φορητοτητα (στο ιδιο σπιτι) οποτε η δουλεια γινεται μεσα στον γενικο κατανεμητη του ΟΤΕ

3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Πιθανόν, αλλά δεν νομίζω, π.χ σε σπίτι που κόψαμε το τηλέφωνο, όταν το επανασυνδέσαμε με άλλο νούμερο δεν ήρθε τεχνικός. 

Κανονικα επρεπε να ερθει. Απλα αν του ειπατε το παλιο νουμερο και ειχε τα στοιχεια, τα χρησιμοποιησε (εφοσον δεν ηταν κατ/να απο αλλη συνδεση), σας ρωτησε τηλεφωνικα αν εφτασε το σημα εκει και δεν ηρθε

Βεβαια αυτο ειναι ελαφρως παρατυπο καθως οταν κλεινει συστημικα την εργασια του πρεπει να υπογράψει στο ταμπλετ ο πελατης. Στην προκειμένη περίπτωση μαλλον εβαλε αυτος υπογραφη για εσας

Επεξ/σία από vasioula1
Δημοσ.

Παιδιά πιστεύω ότι απλά ο βρόγχος, κόμβος ή κάπως έτσι που είναι να συνδεθεί το παιδί που άνοιξε το θέμα, μπορεί να μην χωράει άλλες γραμμές. Το έπαθε πρόσφατα φίλος μου και περίμενε 3-4 μήνες... Θα πρέπει να περιμένει να ανοίξουν κι άλλες γραμμές στον συγκεκριμένο βρόγχο για να παρει κι αυτός με σειρά προτεραιότητας προφανώς κι από άλλους που έχουν κάνει αίτηση στο μέρος αυτό... 

Δημοσ.
1 hour ago, Johnkeppas said:

Παιδιά πιστεύω ότι απλά ο βρόγχος, κόμβος ή κάπως έτσι που είναι να συνδεθεί το παιδί που άνοιξε το θέμα, μπορεί να μην χωράει άλλες γραμμές. Το έπαθε πρόσφατα φίλος μου και περίμενε 3-4 μήνες... Θα πρέπει να περιμένει να ανοίξουν κι άλλες γραμμές στον συγκεκριμένο βρόγχο για να παρει κι αυτός με σειρά προτεραιότητας προφανώς κι από άλλους που έχουν κάνει αίτηση στο μέρος αυτό... 

σε περιπτωση ελλειψης απερχομενου η κεντρικου παλι πρεπει να το πεις στον πελατη οτι υπαρχει ελλειψη δικτιου

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Αλλά φαντάζομαι αυτός πρέπει να σε πάρει για το ραντεβού, δεν παίρνεις εσύ και ζητάς αν είναι κανένας τεχνικός διαθέσιμος την τάδε ημερομηνία.

Οχι

Εσυ παιρνεις τηλεφωνο για ραντεβου, μιλα με ενα κατάστημα οτε

Δημοσ.

μαγκες το ανεφερα εξαρχης "απο την πλευρα μου εκανα ο,τι χρειαζοταν" δηλαδη και πηρα τηλεφωνο και εκλεισα ραντεβου και τα παντα...αλλα τζιφος ολα..εγω τα ειπα ολα αυτα απλα για να ξερετε τι παιζει με την cosmote, δεν τα ειπα για να μου πει καποιος λυση..!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...