AppleOnly Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, markoliaz είπε εκανα αιτηση για μεταφορα τηλεφωνικης γραμμης στις 30 ιουλιου και μαντεψτε...ΑΚΟΜΑ δεν εχει ερθει κανεις τεχνικος της cosmote, ειμαι στο νεο σπιτι απο 1 αυγουστου, εστειλα και email πριν κανα μηνα και μου απαντησαν οτι θα προχωρησει το θεμα μου....αμ δε προχωρησε τιποτα...με πηραν και τηλεφωνο οτι θα ερθει τεχνικος χθες...αμ δεν ηρθε κανεις παλι..και το καλυτερο απο ολα, μου στειλαν κανονικα τον λογαριασμο να πληρωσω...ο,τι να ναι...δεν ξερω τι γινεται εκει στην cosmote πλεον, απο την πλευρα μου εκανα ο,τι χρειαζοταν, αλλα απο ο,τι φενεται με κοροιδεουν κανονικοτατα!!!!!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Cosmote... Δεν μου φαίνεται κάτι περίεργο σε αυτά που λες!!! Δεν είναι μόνο η cosmote. Έχω περάσει τα ίδια, ήρθε και δεύτερος λογαριασμός και με πήραν ότι θα μου το κόψουν κιόλας!!! 😜 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, markoliaz είπε μαγκες το ανεφερα εξαρχης "απο την πλευρα μου εκανα ο,τι χρειαζοταν" δηλαδη και πηρα τηλεφωνο και εκλεισα ραντεβου και τα παντα...αλλα τζιφος ολα..εγω τα ειπα ολα αυτα απλα για να ξερετε τι παιζει με την cosmote, δεν τα ειπα για να μου πει καποιος λυση..!!!!!! Δηλαδή για να καταλάβουμε, πήρες τηλέφωνο, έκλεισες ραντεβού, περίμενε στη συγκεκριμένη μέρα και δεν ήρθε κανείς σωστά; Αν ναι ίσως η περίπτωση σου ειναι μοναδική αλλα και άτυχος 1
leandros60 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 το ίδιο και σε μένα έκλεισα τεχνικό περιμένω ακόμα για το internet
Alexandros7474 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Αν δεν έχει χώρο στο καφαο παίζει να πάρει και μήνες . Αλλά νομίζω ότι αυτό στο λένε όταν κανείς την αίτηση
lightsout Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Φίλος, στα μέσα Ιουλίου, δέχθηκε προσφορά από την Cosmote για πακέτο VDSL. Αποδέχθηκε την προσφορά, υπέγραψε τα χαρτιά (σύμβαση και αίτηση φορητότητας) και περίμενε. Προτού υπογράψει, τον ενημέρωσαν πως από την μέρα της υπογραφής, σε δέκα μέρες θα είχε μεταφερθεί από τον προηγούμενο πάροχο και θα είχε ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Προχτές, ένα μήνα και κάτι από την τελευταία επικοινωνία κι ενώ τον έχουν στο κλ@σιμο, τους πήρε τηλέφωνο και τους ρώτησε αν σκοπεύουν να τον συνδέσουν και μήπως θα ήθελαν να του στείλουν και μια αίτηση υπαναχώρησης, ώστε να συνεχίσει στον πάροχο στον οποίο ήδη βρίσκεται. Του κανόνισαν ραντεβού με τεχνικό για αύριο.
duende Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 μιας και το θεμα ειναι η απαραδεκτη Cosmote να γραψω και γω τη δικη μου επειρια Πολλα χρονια πελατης, με 2 σταθερα και κινητα, ειχε ληξει εδω και 2 μηνες η συμβαση του ενος σταθερου και ηθελα να βαλω vdsl. καθως απο τη cosmote δεν εκαναν καμια προσφορα απο το 13888 ουτε ενα ευρω κατω για τους παλιους πελατες και παραλληλα ειχα βρει καλη τιμη απο wind και ειχα στο μυαλο να μεταφερω και καποιο απο τα κινητα για να πετυχω ακομα καλυτερη τιμη, μιλαω με το τμημα ακυρωσεων να ρωτησω τι ποινη κλπ προβλεπεται για το κινητο μιας και ειχε ακομα χρονο μπροστα. Πανω στη κουβεντα μου προτεινουν να μου κανουν μια λιγο καλυτερη τιμη για το σταθερο μονο (μιλαμε για λιγα ευρω), κοντα σε αυτη της wind αλλα και παλι πιο ακριβη. Τεσπα για να μη μπλεξω με φορητοτητες κλπ και αφου αξιωθηκαν να κοψουν κατι συμφωνω να το προχωρησουμε να τελειωνουμε. Αυτα στις 21/8 Απο τοτε δεν εχω κανενα νεο για την πορεια της ανανεωσης, το τμημα ακυρωσεων (που τις πρωτες 2 εβδομαδες μεχρι να μου δωσουν απευθειας τηλ επικοινωνιας περιμενα καθε φορα 3 εργασιμες να με καλεσει πισω) με κανει μπαλακι στο 13888, το 13888 στα καταστηματα, αυτοι παλι πισω στο τμημα ακυρωσεων/προωθησεων (2 διαφορετικα τμηματα οπου κανενας δε γνωριζε η εβλεπε κατι για τη συγκεκριμενη συνδεση). Με τα πολλα, αφου εχω χρεωθει δε ξερω ποσα 2ευρα με κλησεις στο 13888, καμποσες ωρες στα καταστηματα οπου δε βγαινει ακρη, μιλαω τελικα με τη συγκεκριμενη υπαλληλο που ειχε κανει τη προσφορα και μου λεει οτι εχει καταχωρηθει εδω και καιρο αλλα για καποιο λογο δε προχωραει και μου ζηταει λιγο χρονο να το δει. Λεω οκ αντε να δουμε. Τελικα, με παιρνουν σημερα 12/9 και μου λεει οτι αν και ειχε καταχωρηθει η αιτηση ανανεωσης στο ταδε πακετο, δεν ηταν δυνατο να προχωρησει για λογους που δε μπορει να μαθει η να μου πει οποτε προχωρησε στην ακυρωση της αιτησης για να μην υπαρχει ως εκρεμμοτητα. Εφαγα 3 εβδομαδες να με δουλευει ψιλο γαζι η Cosmote για μια ανυπαρκτη τελικα προσφορα, με μια εκπτωση της πλακας που και αυτη τελικα την ακυρωσανε χωρις να μου πουν καν το γιατι. Τετοια ξεφτιλικα δεν εχω συναντησει πουθενα αλλου.
keravnos21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτοι το εχουνε τερματισει τελειως εκει στην cosmote, σημερα ειναι η τριτη φορα που ειδα την συνδεση μου υποβαθμισμενη σε adsl απο vdsl 50 και εντελως τυχαια γινεται παντα νυχτα, μετα απο τηλεφωνο την επανεφεραν και οταν τους ρωτησα γιατι συμβαινει αυτο μου ειπαν διαφορες π@παριες,φανταστειτε ανθρωποι που δεν ξερουν να μπουν στο μενου του ρουτερ τους τι συνδεση εχουν.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 On 11/09/2018 at 20:30, Alexandros7474 said: Αν δεν έχει χώρο στο καφαο παίζει να πάρει και μήνες . Αλλά νομίζω ότι αυτό στο λένε όταν κανείς την αίτηση αν δεν εχει ζευγαρια ειτε απερχομενα ειτε κεντρικα ναι το λενε On 12/09/2018 at 00:12, lightsout said: Φίλος, στα μέσα Ιουλίου, δέχθηκε προσφορά από την Cosmote για πακέτο VDSL. Αποδέχθηκε την προσφορά, υπέγραψε τα χαρτιά (σύμβαση και αίτηση φορητότητας) και περίμενε. Προτού υπογράψει, τον ενημέρωσαν πως από την μέρα της υπογραφής, σε δέκα μέρες θα είχε μεταφερθεί από τον προηγούμενο πάροχο και θα είχε ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Προχτές, ένα μήνα και κάτι από την τελευταία επικοινωνία κι ενώ τον έχουν στο κλ@σιμο, τους πήρε τηλέφωνο και τους ρώτησε αν σκοπεύουν να τον συνδέσουν και μήπως θα ήθελαν να του στείλουν και μια αίτηση υπαναχώρησης, ώστε να συνεχίσει στον πάροχο στον οποίο ήδη βρίσκεται. Του κανόνισαν ραντεβού με τεχνικό για αύριο. οταν ειναι να χασεις πελατη σε οποιονδηποτε παροχο ξαφνικα τρεχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα