aligatorx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για σεμινάρια υπολογιστών κυρίως για hardware kαι software και απλά θα ήθελα κάποιες προτάσεις και συμβουλές. Ξέρω οτι υπαρχει το IT ESSENTIALS απο την CISCO και της CompTIA το Α+ υπάρχει κάποιο κέντρο εκπαίδευσης στην Αθήνα ? Τι κόστος έχουν και γενικά τι είναι " καλύτερο" για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με hardware και software ? Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από aligatorx
mickeyz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμα δεν μπορεις το self-study και τα online μαθηματα (π.χ. www.udemy.com κτλ) τοτε κοιτας για καμια σχολη ή IEK. Πριν καποια χρονια ειχα μιλησει με τον ιδιοκτητη της educert μιας και ηταν παλιος καθηγητης μου και μου φανηκε καλη η δουλεια που κανει. Αναφερομαι σε αυτο: http://www.educert.gr/seminaria_texnikos_diktyon_web_design_ecdl/seminario-texnikos-ypologiston-diktyon.html Φανταζομαι μπορεις να βρεις και αλλες παρομοιες σχολες αμα το ψαξεις λιγο. Πας μια βολτα να τις δεις απο κοντα και να μιλησεις, συγκρινεις και επιλεγεις. Προσωπικα, ο ορος 'hardware και software' με παραπεμπει σε τεχνικο υπολογιστων και τον θεωρο αρκετα γενικο/εισαγωγικο με σχετικα χαμηλο ταβανι. Γι αυτο πιστευω πως συνηθως ειναι το πρωτο βημα προτου καποιος ειδικευτει σε κατι οπως: - system engineer - Εργασια κυριως με λειτουργικα συστηματα (Linux, Microsoft κτλ) και λιγο με προγραμματισμο - network engineer - Εργασια κυριως με δικτυα. Εκει υπαρχουν πολλα παρακλαδια που μπορεις να φας ολη σου τη ζωη οπως R&S, Security, Voice, Wireless, SP κτλ. Επισης πιθανον να κανεις και λιγο προγραμματισμο (π.χ. Python) - programmer - Γραψιμο κωδικα κτλ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από mickeyz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα