TikiTaka23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα . Ειμαι φοιτητης και μολις μετακομισα σκωτια για σπουδες. Εχω κρατησει το ελληνικο μου νουμερο και μπορουν να με καλουν μονο. Η απορια μου ειναι αν γινεται να κανω δωρεαν κλησεις προς ελλαδα με την προυποθεση οτι εγω εχω ιντερνετ και το ατομο που καλω οχι. Να μπορεσω να τον καλεσω δηλαδη με καποιον τροπο offline
SeNNinhA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Κανονικα η χρηση του κινητου σου εντος Ε.Ε. εχει απελευθερωθει και δεν χρεωνεσαι επιπλεον για κλησεις μεταξυ χωρων Ε.Ε.
stsamp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό συμβαίνει όταν πηγαίνεις εξωτερικό περιοδικά, όχι όταν διαμένεις μόνιμα.
SeNNinhA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, stsamp είπε Αυτό συμβαίνει όταν πηγαίνεις εξωτερικό περιοδικά, όχι όταν διαμένεις μόνιμα. Δεν υπαρχει περιορισμος. Εαν ναι παρακαλω να μου τον υποδειξεις που αναφερεται
stsamp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Δεν υπαρχει περιορισμος. Εαν ναι παρακαλω να μου τον υποδειξεις που αναφερεται Σε περίπτωση που παραμένεις περισσότερο χρόνο σε χώρα εντός ΕΕ και χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο στην περιαγωγή περισσότερο από ότι στην Ελλάδα σε μια περίοδο κυλιόμενου 4μήνου, τότε θα λάβεις γραπτό μήνυμα που θα σε ενημερώνει και θα σου δίνει περιθώριο 14 ημερών μέχρι να ισχύσουν επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής. Αν συνεχίσεις με χρήση περιαγωγής περισσότερο απ’ ότι όταν παραμένεις στην Ελλάδα, τότε για να καταναλώσεις την δωρεάν ενσωματωμένη χρήση του προγράμματος σου θα χρεώνεσαι με τις παρακάτω επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής: 0,0397€/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις 0,0124€/SMS για αποστολή γραπτού μηνύματος 0,0074€/ΜΒ για χρήση πλοήγηση στο Internet 0,0113€/λεπτό για εισερχόμενες κλήσεις. Ξέχασα να αναφέρω ότι το ανωτέρω κείμενο είναι πιστή αντιγραφή από το site της coosmote για τις καινούργιες συνθήκες roaming Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από stsamp 1
TikiTaka23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι σωστα αλλα αλλο ανεφερα δεν με ενδιαφερουν αυτα
stsamp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε Ναι σωστα αλλα αλλο ανεφερα δεν με ενδιαφερουν αυτα Δεν υπάρχει Τρόπος. Υπάρχουν πιο φθηνές λύσεις. Πχ viber out με 4,99 € μιλάς 58 λεπτά σε κινητό και 245 σε σταθερό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα