Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, εχω σκοπο να φταιξω ενα κανουριο Pc και θα ηθελα τη βοηθεια σας  1)   500 ευρω

2) gaming

3) pubg,call of duty black ops 4

4) Στη συνθεση να μη περιεχεται οθονη.Εχω αυτην viesonic VA9036  αλλα προκειται να αγορασω καινουρια

5) Να μην περιεχονται ποντικι και πληκτρολογιο και ηχειο

6) Αλεξανδρουπολη αλλα δεν εχω προβλημα να παραγγειλω απο οπουδηποτε(eshop,skroutz,amazon κτλ)

7) Διαφορετικα καταστηματα

8)Το συστημα θα συναρμολογηθει απο εμενα

9) Windows 10

Επεξ/σία από kasp123
Δημοσ.

τελικα κατεληξα στα παρακατω.Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

G.Skill - Ripjaws V Series 8GB (2 x 4GB) DDR4-2400 Memory                                                                                                 

Corsair - CXM (2015) 450W 80+ Bronze Certified Semi-Modular ATX Power Supply                            

MSI - GeForce GTX 1050 Ti 4GB Video Card

Deepcool - DUKASE V2 ATX Mid Tower Case

Intel - Core i3-8100 3.6GHz Quad-Core Processor         Ή              AMD - Ryzen 3 1200 3.1GHz Quad-Core Processor

MSI - B350M GAMING PRO Micro ATX AM4 Motherboard       Ή     Gigabyte - B360M DS3H Micro ATX LGA1151 Motherboard       Ή       ASRock - B360M Pro4 Micro ATX LGA1151 Motherboard

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί κοιτάζεις στο pcpartpicker ? Αμερική μένεις ?

Cougar MX330-X

MSI B450M Pro-VDH (Και με VGA για να συνδεθεί στην οθόνη που έχεις)

AMD Ryzen 5 1600 Box (8100 ή 2200 είναι στο όριο του stuttering για τα παιχνίδια που θέλεις).

Intenso SSD SATA III Top 128GB (Αν δεν έχεις ssd).

G.Skill RipjawsV 8GB DDR4-2800MHz

Αυτά κοστίζουν ~370€

Κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό απο εδώ: https://eu.evga.com/products/featured-bundles.aspx 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα θα παρω τα κομματια που προτεινες.Σχετικα με τους drivers,μετα τη συναρμολογηση του υπολογιστη ποιοι πρεπει να εγκατασταθουν?

Αρκουν της μητρικης ή πρεπει ξεχωριστα για τον επεξεργαστη,τη καρτα γραφικων κτλ  ??

Επεξ/σία από kasp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...