ThodorisFel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα στην παρεα. Θελω να φτιαξω ενα pc για τον αδερφο μου και χρειαζομαι την βοηθεια σας και την γνωμη σας. Ποσό που διαθέτουμε : 900€ μεγιστο Χρήση υπολογιστή : gaming αλλα να μπορει να τρεξει και κανα προγραμματακι αν θα χρειαστει Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθονη: ναι tv monitor. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: Πληκτρολογιο και ποντικι ηχεια λόγο tv monitor οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( γιατην επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βρισκομαι Κιλκις και δεν εχω θεμε με καποιο συγκεκριμενο καταστημα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Τα κομματια θελω να ειναι απο το ιδιο καταστημα γιατι θελω να το συναρμολογήσουν εκει εκτος απο την οθονη που δεν εχω θεμα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι
tanasen01 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν είναι ό,τι καλύτερο τα tv monitors για χρήση pc υπάρχουν όμως κάποια της samsung που συνδυάζουν και τα 2 σε PLS panel https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/5529_187048_385142/24-toulachiston-fhd-1920-x-1080-TV-Monitor.html 1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε Χρήση υπολογιστή : gaming αλλα να μπορει να τρεξει και κανα προγραμματακι αν θα χρειαστει Γίνε συγκεκριμένος. Τι παιχνίδια και ποια προγράμματα;
leros2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Καλησπερα στην παρεα. Θελω να φτιαξω ενα pc για τον αδερφο μου και χρειαζομαι την βοηθεια σας και την γνωμη σας. Ποσό που διαθέτουμε : 900€ μεγιστο Χρήση υπολογιστή : gaming αλλα να μπορει να τρεξει και κανα προγραμματακι αν θα χρειαστει Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθονη: ναι tv monitor. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: Πληκτρολογιο και ποντικι ηχεια λόγο tv monitor οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( γιατην επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βρισκομαι Κιλκις και δεν εχω θεμε με καποιο συγκεκριμενο καταστημα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Τα κομματια θελω να ειναι απο το ιδιο καταστημα γιατι θελω να το συναρμολογήσουν εκει εκτος απο την οθονη που δεν εχω θεμα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι Πάρε κανονικό μονιτόρ και κανα τέτοιο άμα θες να βλέπεις τηλεόραση https://www.skroutz.gr/s/2581507/Omega-HDTV-Tuner-T900.html
ThodorisFel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, tanasen01 είπε Δεν είναι ό,τι καλύτερο τα tv monitors για χρήση pc υπάρχουν όμως κάποια της samsung που συνδυάζουν και τα 2 σε PLS panel https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/5529_187048_385142/24-toulachiston-fhd-1920-x-1080-TV-Monitor.html Γίνε συγκεκριμένος. Τι παιχνίδια και ποια προγράμματα; Παιχνιδια αυτα τα κλασικά pubg fortnite κλπ. Ειναι πιτσιρικας ακομα οποτε καταλαβαινεις. Και επειδη τωρα μεγαλωνει δεν ξερω τι είδους προγραμματα θα χρειαστουν στο μελλον απο το σχολειο ισως που θα θελει να τρεξει αυτο. 13 ώρες πριν, leros2004 είπε Πάρε κανονικό μονιτόρ και κανα τέτοιο άμα θες να βλέπεις τηλεόραση https://www.skroutz.gr/s/2581507/Omega-HDTV-Tuner-T900.html Επειδή το pc θα στηθει σε ξενώνα και εχουμε κοσμο θα ηθελα να ειναι tv monitor καλυτερα. Αυτος ειναι ο λογος. Και εγω σε tv monitor παιζω και ολα κομπλε
timcook Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναλυση 1080p? Ειδα οτι θες με TV Monitor αλλα θα κανεις τηλεοραση μια οθονη 24"? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από timcook
tanasen01 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Επειδή το pc θα στηθει σε ξενώνα και εχουμε κοσμο θα ηθελα να ειναι tv monitor καλυτερα. Αυτος ειναι ο λογος. Oκ πήγαινε τότε σε κάτι τέτοιο https://www.multi-home.gr/index.php?act=viewProd&productId=24869 To κουτί από το visionstudio. Kάνε του και ένα overclock τον επεξεργαστή στα 3,7GHz και τη μνήμη στα 2933 ή 3066ΜΗz και θα είναι μια χαρά. Μόνο ένας δίσκος λείπει που θα μπορεί να τον πάρει τα Χριστούγεννα από τα κάλαντα
ThodorisFel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tanasen01 είπε Oκ πήγαινε τότε σε κάτι τέτοιο https://www.multi-home.gr/index.php?act=viewProd&productId=24869 To κουτί από το visionstudio. Kάνε του και ένα overclock τον επεξεργαστή στα 3,7GHz και τη μνήμη στα 2933 ή 3066ΜΗz και θα είναι μια χαρά. Μόνο ένας δίσκος λείπει που θα μπορεί να τον πάρει τα Χριστούγεννα από τα κάλαντα Παρεμπιπτόντως να αναφερω οτι oc δεν εχω κανει ποτε και δεν ξερω οποτε δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Επισης αν ηταν ευκολο θα ηθελα ενα πληρες πακετο που να περιλαμβανει ποντικι πληκτρολόγιο ισως καποιους προσθετους ανεμιστηρες κλπ οπως εχω αναφερει πιο πανω για να μην ψαχνομαι. Οσον αφορα την tv monitor θα προτιμουσα μια 24αρα Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από ThodorisFel
tanasen01 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Παρεμπιπτόντως να αναφερω οτι oc δεν εχω κανει ποτε και δεν ξερω οποτε δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Επισης αν ηταν ευκολο θα ηθελα ενα πληρες πακετο που να περιλαμβανει ποντικι πληκτρολόγιο ισως καποιους προσθετους ανεμιστηρες κλπ οπως εχω αναφερει πιο πανω για να μην ψαχνομαι. Οσον αφορα την tv monitor θα προτιμουσα μια 24αρα Καλά δεν χρειάζεται φοβερές γνώσεις, υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί αν το ψάξεις λίγο (3 κλικ είναι και δοκιμές) αλλά οκ το αφήνεις και όπως είναι δεν θα χει πρόβλημα να παίξει σχεδόν τα πάντα. Μόνο ζήτα από αυτούς που θα στήσουν το μηχάνημα να χρονίσουν από το bios τις μνήμες στην ονομαστική τους ταχύτητα (ή αν μπορούν και λίγο παραπάνω) γιατί διαφορετικά θα τρέχουν πολύ χαμηλά στα 2133MHz και στους amd παίζει πολύ ρόλο η ταχύτητα της ram. Πάρε και άλλους 2 ανεμιστήρες http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=41231&cat=7&sub=210&pmanuf=101&sort=3&step=undefined και ζήτα να τοποθετηθούν ένας μπροστά και ένας πάνω. Και ένας μπροστά αρκεί πάντως. Η οθόνη που σου έβαλα παραπάνω είναι tv-monitor με PLS panel 24" με ηχεία 10W. Πληκτρολόγιο-ποντίκι από το κατάστημα που είναι και η οθόνη https://www.multi-home.gr/ypologistes/pliktrologia/redragon-gaming-set-pontiki-and-pliktrologio-s101-mayro-kokkino-p-22609.html ή από το visionstudio http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54869&cat=28&sub=203&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined (αλλά φαίνεται πολύ φθηνό)
ThodorisFel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μηπως ειναι ευκολο να βαλεις κατευθειαν το λινκ με ολα τα προϊόντα που ειναι να αγορασω γιατι την εικονα που μου εβαλες δεν μου την ανοίγει. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και τις γνωμες σας παντως
Tantalord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτά και μία κάρτα γραφικών Nvidia 1050 ή 1060 με κόστος από 150-220€ + case υπολογιστή που σου αρέσει. + Monitor 24" απο 120€ - 170€ + extra σκληρό αν χρειάζεσαι Συνολικό κόστος μεταξύ 700€ - 750€ και καθάρισες για 4-5 χρόνια τουλάχιστον. Αν χρειαστείς κάποια στιγμή καλύτερο CPU αναβαθμίζεις καθώς η AMD εχει ανακοινώσει ότι θα κρατησεί αυτό το socker μερικά χρόνια. Στις 13/9/2018 στις 11:22 ΠΜ, ThodorisFel είπε Μηπως ειναι ευκολο να βαλεις κατευθειαν το λινκ με ολα τα προϊόντα που ειναι να αγορασω γιατι την εικονα που μου εβαλες δεν μου την ανοίγει. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και τις γνωμες σας παντως έχω την εντύπωση πως ο φίλος έχει κάνει το built στο eshop.gr οι δικές μου είναι απο το you.gr Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Tantalord
ThodorisFel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Tantalord είπε Αυτά και μία κάρτα γραφικών Nvidia 1050 ή 1060 με κόστος από 150-220€ + case υπολογιστή που σου αρέσει. + Monitor 24" απο 120€ - 170€ + extra σκληρό αν χρειάζεσαι Συνολικό κόστος μεταξύ 700€ - 750€ και καθάρισες για 4-5 χρόνια τουλάχιστον. Αν χρειαστείς κάποια στιγμή καλύτερο CPU αναβαθμίζεις καθώς η AMD εχει ανακοινώσει ότι θα κρατησεί αυτό το socker μερικά χρόνια. έχω την εντύπωση πως ο φίλος έχει κάνει το built στο eshop.gr οι δικές μου είναι απο το you.gr Τέλεια ευχαριστω πολυ να ρωτησω κατι αλλο τωρα. Ολα αυτα θα ειναι συμβατα αναμεταξυ τους.? Επειδη υπαρχει το ενδεχόμενο να το συναρμολογησω εγω δεν πιστευω στο τελος να παθω καμια έκπληξη και να χρειαζεται να πειραζω πραγματα απο bios ε.? Σε αυτην την περιπτωση θα χρειαστω και παστα.?
Tantalord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Τέλεια ευχαριστω πολυ να ρωτησω κατι αλλο τωρα. Ολα αυτα θα ειναι συμβατα αναμεταξυ τους.? Επειδη υπαρχει το ενδεχόμενο να το συναρμολογησω εγω δεν πιστευω στο τελος να παθω καμια έκπληξη και να χρειαζεται να πειραζω πραγματα απο bios ε.? Σε αυτην την περιπτωση θα χρειαστω και παστα.? Παίρνεις συναρμολογείς-το στήνεις-παίζει,όλα τα παρελκόμενα έρχονται με τα προιόντα. Ρυθμίσεις στο Bios βεβαια χρειάζονται για βελτιώσεις και έλεγχο,ότι όλα παιζουν στα σωστά Bus και συχνοτήτες,και απενεργοποίηση περιτών ρυθμίσεων. Αν δεν έχεις μια λίγο καλή προσσέγγιση στο στήσιμο,καλό είναι να είσαι μαζί με κάποιον ποιό έμπειρο.... ...για παν ενδεχόμενο και περιττές ταλαιπωρίες.χαχαχ😄 Θα σου πρότεινα επισης στα τελικά πράγματα που θα επιλεξεις,γιατί μπορεί να θες άλλες custom επιλογές, να σιγουρευτείς με τα spec των προιόντων πριν την παραγγελία. Π.χ τύπος case,συχνοτητες μνήμες ακόμα καi dual channel συνδεσμολογία στην σύνδεση. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Tantalord
Zerg13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συναρμολογηση κανουν ολα τα καταστηματα δωρεαν. Τα περισσοτερα μεγαλα εστω.(vision studio eshop.gr e-gate) Ενα κουτι παρε μονο. δεν βλεπω να παιρνεις κατι καλυτερο παντως με αυτο της προσφορας πιο χαλια σε βλεπω απλα κανεις οικονομια. Πολυ μικρος ο SSD θα γεμισει. βαλε ενα 50αρικο πανω και παρε τον καλο τον Ruzen ρε φιλε... τον εχετε καψει τον ανθρωπο. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
Tantalord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμα ρωτάει στο insomnia, παίρνει και εξεiδεικευμένες απαντήσεις με αρκετές επιλογές.χεχε😄 Αλλα και στις απαντησεις χρειάζεται διάκριση και εμπιστοσύνη. Του λές τώρα πάρε Ryzen με +50€,υπάρχουν 2-3 μοντέλα...μπορεί να μπερδευτει πάλι. 23 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Συναρμολογηση κανουν ολα τα καταστηματα δωρεαν. Τα περισσοτερα μεγαλα εστω.(vision studio eshop.gr e-gate) Ενα κουτι παρε μονο. δεν βλεπω να παιρνεις κατι καλυτερο παντως με αυτο της προσφορας πιο χαλια σε βλεπω απλα κανεις οικονομια. Πολυ μικρος ο SSD θα γεμισει. βαλε ενα 50αρικο πανω και παρε τον καλο τον Ruzen ρε φιλε... τον εχετε καψει τον ανθρωπο. Με Ryzen 1200 + 1060 στo built μου τρέχω ακόμα και Witcher 3 Full HD σε μεγάλα frames σe medium-high quality. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Tantalord
ThodorisFel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 αυτη ειναι μια συνθεση απο ενα καταστημα. Λείπει μονο μονιτορ και σετ απο keyboard mouse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα