Vasillhs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 παιδιά πρόσφατα έχω χασει το ΑΦΜ το Αμκα και την φωτοτυπία της ταυτότητας μου.. Αν τα βρει κάποιος μπορεί να μου κάνει ζημιά? Σας παρακαλω έχω αγχωθει παρα πολύ... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Να πας να το δηλωσεις στην αστυνομια και δεν ξερω αν σου πουν να πας και στο ικα-εφορια.. Αν εισαι τυχερος και τα παει καποιος αστυνομια εχε καλώς αν ομως πεσουν σε "κακα" χερια, τουλαχιστον θα εισαι καλυμμενος.. Κανε και μια βολτα ολη την διαδρομη που τα εχασες και ρωτα μηπως σου τυχει καποιος με φιλοτιμο και τα βρηκε..
Vasillhs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Να πας να το δηλωσεις στην αστυνομια και δεν ξερω αν σου πουν να πας και στο ικα-εφορια.. Αν εισαι τυχερος και τα παει καποιος αστυνομια εχε καλώς αν ομως πεσουν σε "κακα" χερια, τουλαχιστον θα εισαι καλυμμενος.. Κανε και μια βολτα ολη την διαδρομη που τα εχασες και ρωτα μηπως σου τυχει καποιος με φιλοτιμο και τα βρηκε.. Απο οτι έχω μαθει αμα έχουν μονο ΑΦΜ και Αμκα δεν μπορούν να σου κανουν κάτι γιατί θέλουν και την προτοτυπη ταυτότητα.. Το ΑΦΜ και Αμκα τα έβγαλε κατευθείαν.. Απλα ζήτησα επανεκτυπωση τίποτα άλλο.. Οσο για την φωτοτυπία ταυτότητας τελικά δεν νομιζω να ηταν μέσα στα χαρτιά τα οποία έχασα.. Δηλαδή μάλλον έχω χασει το ΑΦΜ και αμκα..
Zerg13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλωσε απωλεια και ακυρωσε την ταυτοτητα σου. Την παλια καντη κομματια με ψαλιδι. Το ξερω ειναι μαλακια αλλα τι να κανεις; ψαξε μπας και την βρεις δυστηχως το ειχα παθει παλια, μετα απο 5 μηνες βρεθηκε η ταυτοτητα μου, ειχα βγαλει αλλη. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
HALF EVIL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Πώς είναι δυνατόν να χάσει κάποιος το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ του Δηλαδή τι έχασε ο ts??
christos4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Πώς είναι δυνατόν να χάσει κάποιος το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ του Δηλαδή τι έχασε ο ts?? κάποιο χαρτί που τα έγραφε.. 1
HALF EVIL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας νομίζω. Το τι προσωπικά δεδομένα κυκλοφορούν δε φαντάζεσαι. Τι να σου κάνουν;
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 On 11/09/2018 at 23:42, Vasillhs said: Σας παρακαλω έχω αγχωθει παρα πολύ... Nα ηρεμησεις.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει τώρα θα ηρέμησε Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από cthulhucarbide 1
gokuthelegend Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Από μόνες τους αυτές οι πληροφορίες δεν νομίζω ότι αξίζουν κάτι. Συνήθως πάνε πακέτο με μια υπεύθυνη δήλωση, η οποία πρέπει να είναι υπογεγραμμένη και με σφραγίδα, με την οποία κάποιος δίνει το δικαίωμα σε κάποιον άλλο να κάνει κάτι στο όνομα του πρώτου (πχ εγώ δίνω το δικαίωμα στον λογιστή μου να ασχοληθεί με τα φορολογικά μου, ή με τον δικηγόρο μου να κάνει τα δικηγορικά μου). Δε νομίζω κάποιος υπάλληλος (πχ της εφορίας) να κινδυνεύσει να χάσει τη δουλειά του αν κάνει κάτι χωρίς να έχει λάβει κάποια υπεύθυνη δήλωση πρώτα. 1
ELTASSOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Σε συνεργασια με τραπεζικο υπαλληλο καλιστα βγαζουν καρτες στο ονομα σου με δικα τους κωδικα, αναληψη μετρητων, δανειακι που το χρωστας εσυ, μεχρι και διαμερισμα η αυτοκινητο...βεβαια μην ανησυχεις διοτι ολα θα αγοραστουν στο ονομα σου και θα εισαι κατοχος τους και φυσικα φορολογικα υπευθυνος. Φιλε ακυρωσε τα ολα ΧΘΕΣ. ...εισαι φυλακη ηδη και δεν το ξερεις....καλο σ/κ Γκουντλακ
Προτεινόμενες αναρτήσεις