Xenophongr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Πρόσφατα έκανα σύνδεση internet στην Cosmote και μου έδωσαν ένα router (Speedport Entry 2i) το οποίο ως γνωστόν είναι ψιλοάθλιο. Παλιότερα που ήμουν στη Forthnet είχα αγοράσει ένα της TP-LINK που λειτουργούσε άψογα. Ωστόσο, μου είπαν ότι στην Cosmote δεν μπορείς να αντικαταστήσεις το router που σου δίνουν με οποιοδήποτε άλλο του εμπορίου. Γνωρίζετε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Xenophongr 1
lek88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα Γερμανός. Εκεί έχει διάφορα ρουτερ να διαλέξεις.
Xenophongr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, lek88 είπε Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα Γερμανός. Εκεί έχει διάφορα ρουτερ να διαλέξεις. Όχι το προηγούμενο router της TP-LINK που είχα αγοράσει το έχω ακόμα. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να αντικαταστήσω το router της Cosmote με αυτό...
spell1977 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αν η γραμμή σου είναι VDSL και το tp-link ειναι, ναι, αλλά αν έχεις ευρυζωνική τηλεφωνία (VoIP) τότε δεν θα έχεις τηλέφωνο, εκτός και αν το tp-link έχει VoIP.
Xenophongr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, spell1977 είπε Αν η γραμμή σου είναι VDSL και το tp-link ειναι, ναι, αλλά αν έχεις ευρυζωνική τηλεφωνία (VoIP) τότε δεν θα έχεις τηλέφωνο, εκτός και αν το tp-link έχει VoIP. Η γραμμή μου είναι ADSL και το router μου είναι το TP-LINK TD-W8970.
spell1977 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο status του speedport τι mode λέει? Αν λέει VDSL2, άσχετα αν πληρώνεις ADSL 24/1, τότε δεν αξίζει να το αλλάξεις με το tp-link, αλλιώς άλλαξε το και δες πιο συγχρονίζει καλύτερα... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από spell1977 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα