StefStam Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αξιότιμο Forum!! Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις εξελίξεις με ότι έχει σχέση για το pc building-gaming (βλέπε κυκλοφορία GeForce RTX) και δεδομένου το μπάχαλο που γίνεται και η αναμονή για πτώση τιμών, θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Είμαι κάτοχος μιας Gigabyte Windforce GTX1060 3GB Version (αναγκάστηκα λόγο υψηλών τιμών εξαιτίας mining) και γενικά μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ικανοποιητικές οι επιδόσεις της σε διάφορα παιχνίδια (PUBG κτλπ). Όμως με αγχώνει η μικρή VRAM.....ίσως αντιμετωπίσω αρκετά θέματα σε perfomance μελλοντικών παιχνιδιών. Να αναφέρω ότι τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ και για 3D CAD Design (Solidworks,Creo,NX) αλλά επιπλέον και για Finite Element Analysis (Ansys Fluent,CFX,Hyperworks κτλπ) Σκέφτομαι να δώσω αυτήν την κάρτα και να κινηθώ σε μια 1060 με 6GB VRAM (δεδομένου ότι έχει 10-15% περισσότερα CUDA cores). Αξίζει αυτή η κίνηση? μιλάμε για έξοδα μέγιστα 30€ επιπλέον (αν αγοράσω μέσω insomnia). Ή να κινηθώ για 1070???? Ευχαριστώ πολύ!
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 δεν πιστεύω πως αξίζει να αλλαξεις την 3gb για 6gb τώρα..... περίμενε να βγουν οι 2060, 2070 και βλέπεις τότε για αλλαγή
razorblade334 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, StefStam είπε Αξιότιμο Forum!! Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις εξελίξεις με ότι έχει σχέση για το pc building-gaming (βλέπε κυκλοφορία GeForce RTX) και δεδομένου το μπάχαλο που γίνεται και η αναμονή για πτώση τιμών, θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Είμαι κάτοχος μιας Gigabyte Windforce GTX1060 3GB Version (αναγκάστηκα λόγο υψηλών τιμών εξαιτίας mining) και γενικά μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ικανοποιητικές οι επιδόσεις της σε διάφορα παιχνίδια (PUBG κτλπ). Όμως με αγχώνει η μικρή VRAM.....ίσως αντιμετωπίσω αρκετά θέματα σε perfomance μελλοντικών παιχνιδιών. Να αναφέρω ότι τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ και για 3D CAD Design (Solidworks,Creo,NX) αλλά επιπλέον και για Finite Element Analysis (Ansys Fluent,CFX,Hyperworks κτλπ) Σκέφτομαι να δώσω αυτήν την κάρτα και να κινηθώ σε μια 1060 με 6GB VRAM (δεδομένου ότι έχει 10-15% περισσότερα CUDA cores). Αξίζει αυτή η κίνηση? μιλάμε για έξοδα μέγιστα 30€ επιπλέον (αν αγοράσω μέσω insomnia). Ή να κινηθώ για 1070???? Ευχαριστώ πολύ! Δεν γίνεται μπάχαλο. Είχε πάνω από 2 χρόνια να βγει νέα γενιά. Η AMD εν τω μεταξύ δεν έχει βγάλει σχεδόν τίποτα. Μόνο η καινούρια τεχνολογία με machine learning και rtx μπέρδεψε τον κόσμο που έχει άγνοια. Τον καθημερινό χρήστη μόνο. Κοίταξε αν πιστεύεις πως μια 1060 είναι futureproof σαν τσιπ και πως θα είσαι ικανοποιημένος με 5% αύξηση στην αποδώση με αυτά τα 30 ευρώ, δωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα