orestis202 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω μεγαλο θεμα με τον χωρο αποθηκευσης.Εχω κατεβασει μονο ενα παιχνιδι, facebook, messenger και youtube .Εχω βαλει μια καρτα sd της lenovo τον 2GB αλλα δεν αποθηκευετε τιποτα εκει μεσα.Τη μπορω να κανω
stavros750 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κινητό δεν υποστηρίζει μεταφορά εφαρμογών στην sd, άρα μεταφέρεις ο,τι μπορείς και έχεις σε εκείνη από εικόνες, τραγούδια, αρχεία κτλπ. Σβήνε και συχνά cache και αν όλα αυτά δεν σου αρκουν,πας σε επιλογές τύπου Facebook Lite κλπ. Αν πάλι δεν ευχαριστηθεις,πας αναγκαστικά σε αλλαγή κινητού Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από stavros750
stefanosxaris10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Θα πας στα αρχεία και θα κανείς μεταφορά ότι μπορείς ( φωτογραφίες βίντεο μουσική ίσως και εφαρμογές ) και θα τα στείλεις στην sd
saruman123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, orestis202 είπε Εχω μεγαλο θεμα με τον χωρο αποθηκευσης.Εχω κατεβασει μονο ενα παιχνιδι, facebook, messenger και youtube .Εχω βαλει μια καρτα sd της lenovo τον 2GB αλλα δεν αποθηκευετε τιποτα εκει μεσα.Τη μπορω να κανω Δοκίμασε αυτόν τον τρόπο https://www.doctorandroid.gr/2016/12/move-apps-to-sd-android-7.html?m=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα