Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω το αναφερομενο κινητο και τις τελευταιες 2-3 μερες αργει απιστευτα να φορτισει ,το αφηνω ολο το βραδυ να φορτισει και το πρωι ζητημα να χει παει απτο 25% στο 45-50% για παραδειγμα ενω τοσο καιρο που το εχω φορτιζε κανονικα σε μερικες ωρες...δοκιμασα διαφορετικο καλωδιο και φορτιστη δεν αλλαξε κατι,εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις παλι τα ιδια.. εγκατεστησα την εφαρμογη accubattery  καιμου βγαζει οτι η μπαταρια ειναι 1000 mah ενω κανονικα ειναι 4150 mah συμφωνα με τα χαρακτηριστικα του κινητου...απτην αλλη η μπαταρια διαρκει σε κανονικα οπως πριν εμφανιστει το προβλημα ...τι λετε να φταιει ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Μπαταρία,από την στιγμή που έβαλες άλλον φορτιστή και εξακολουθεί τα ίδια.

Κι εγω εκει φαινεται να καταληγω γιατι απο το μεσημερι ειναι στην φορτιση και εχει κολλησει στο 47% δεν ανεβαινει αλλο... απλα μου φαινεται παραξενο που εφοσον φταιει η μπαταρια δεν εξαντλειται γρηγορα αλλα κραταει κανονικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μια ματια στο Google σκοτεινο το τοπιο για το συγκεκριμενο κινητο.

(Αρκετοι με το ιδιο προβλημα)

Καποιοι λενε οτι φορτιζει οταν ειναι απενεργοποιημενο.

Δοκιμασες κανενα Battery Calibrate απο Playstore ; 

Επεξ/σία από sakis92
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, sakis92 είπε

Με μια ματια στο Google σκοτεινο το τοπιο για το συγκεκριμενο κινητο.

(Αρκετοι με το ιδιο προβλημα)

Καποιοι λενε οτι φορτιζει οταν ειναι απενεργοποιημενο.

Δοκιμασες κανενα Battery Calibrate απο Playstore ; 

Ναι οντως ειδα οτι ειχαν κι αλλοι το ιδιο προβλημα αλλα δεν ανεφερε κανενας μια λυση να πει ξερω γω εβαλα νεα μπαταρια και λειτουργει κανονικα γιαυτο φοβαμαι να παρω καινουρια γιατι μια νεα μπαταρια απο ελλαδα για το συγκεκριμενο κινητο κοστιζει γυρω στα 20-30€ σχεδον το 1/3 της τιμης που το ειχα παρει...οσο για το calibration κατεβασα το battery calibration ετρεξε το τεστ μου βγαζει οτι η υγεια της μπαταριας ειναι καλη ομως και αυτο λεει οτι τα mah ειναι 1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...