satafaka Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από μήνες που πήρα το J7 2017 (εδώ το post), αποφάσισα να το δώσω στην γυναίκα μου και να πάρω κάποιο άλλο... Δεν ξετρελάθηκα τελικά με το κινητό, κυρίως για το ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ LED ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ! Ναι, το κλασικό Led πάνω-πάνω στα κινητά που αναβοσβήνει όταν έχεις να δεις κάτι (αναπάντητη κλήση, mail και άλλα notifications). Μιλάμε η απόλυτη ξενέρα. Τουλάχιστον ήταν σταθερό στην λειτουργία του, δεν κόλλησε ποτέ, σχετικά γρήγορο (σχετικά) και γενικά ένα μέτριο κινητό. Πάμε τώρα για κάτι πιο καινούργιο, που ευελπιστώ να με εντυπωσιάσει! Θέλω μεγάλη αυτονομία, dual sim, όσο γίνεται πιο κομψό και να είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ! Όταν το χρειάζομαι να δουλεύει και να μην θέλει reboot κάθε μήνα! Α και LED ειδοποίηση στην μπροστινή οθόνη!!!! Να έχει σβηστή οθόνη το ριμάδι, αλλά να φαίνεται ότι έχεις notification!! Πάμε... 1) Το ποσό που διαθέτουμε: περίπου 400-450 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): web banking, surfing, emailing, google maps, social etc. γενική χρήση δηλαδή 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν με νοιάζει 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δαχτυλικό αποτύπωμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; δεν τρελένομαι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν τρελένομαι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν τρελένομαι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; μένω εξωτερικό 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android? 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; κάνα amazon.de ή αν υπάρχει τρόπος και από αλλού (μπορώ και από Κίνα? μένω Ολλανδία) 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); μένω εξωτερικό 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Να πάρω λέτε το mi 8? Διαβάζω καλά πράματα, τι λέτε? Αν ναι, τι χρειάζομαι για Ολλανδία? Global rom και τέτοια? Αν όχι mi 8 ποιο?
sakis92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μιας που δε εστιαζεις σε τελευταιες τεχνολογιες μπορεις να τη βγαλεις και πιο φτηνα. Για τσεκαρε το Xiaomi Mi Note 3. Πολυ καλη μπαταριά - ειναι dual sim και παει σφαιρα-σταθεροτατο και εχει ledaki ασπρο για κλησεις /sms κ ειδοποιησεις εφαρμογων... Κ ταχυτατο fingerprint unlock. Ειναι γυρω στα 260 απο Banggood. Αναφορά σε κείμενο https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-Note-3-5_5-Inch-Facial-Recognition-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1198804.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK
satafaka Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, sakis92 είπε Μιας που δε εστιαζεις σε τελευταιες τεχνολογιες μπορεις να τη βγαλεις και πιο φτηνα. Για τσεκαρε το Xiaomi Mi Note 3. Πολυ καλη μπαταριά - ειναι dual sim και παει σφαιρα-σταθεροτατο και εχει ledaki ασπρο για κλησεις /sms κ ειδοποιησεις εφαρμογων... Κ ταχυτατο fingerprint unlock. Ειναι γυρω στα 260 απο Banggood. Thanks φίλε μου. Το mi 8 μου αρέσει πιο πολύ όμως και δεν έχω τόσο πρόβλημα να το πληρώσω. Έχει ledaki το mi 8?
sakis92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, satafaka είπε Thanks φίλε μου. Το mi 8 μου αρέσει πιο πολύ όμως και δεν έχω τόσο πρόβλημα να το πληρώσω. Έχει ledaki το mi 8? Έχει ναι λευκό.
saruman123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, satafaka είπε Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από μήνες που πήρα το J7 2017 (εδώ το post), αποφάσισα να το δώσω στην γυναίκα μου και να πάρω κάποιο άλλο... Δεν ξετρελάθηκα τελικά με το κινητό, κυρίως για το ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ LED ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ! Ναι, το κλασικό Led πάνω-πάνω στα κινητά που αναβοσβήνει όταν έχεις να δεις κάτι (αναπάντητη κλήση, mail και άλλα notifications). Μιλάμε η απόλυτη ξενέρα. Τουλάχιστον ήταν σταθερό στην λειτουργία του, δεν κόλλησε ποτέ, σχετικά γρήγορο (σχετικά) και γενικά ένα μέτριο κινητό. Πάμε τώρα για κάτι πιο καινούργιο, που ευελπιστώ να με εντυπωσιάσει! Θέλω μεγάλη αυτονομία, dual sim, όσο γίνεται πιο κομψό και να είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ! Όταν το χρειάζομαι να δουλεύει και να μην θέλει reboot κάθε μήνα! Α και LED ειδοποίηση στην μπροστινή οθόνη!!!! Να έχει σβηστή οθόνη το ριμάδι, αλλά να φαίνεται ότι έχεις notification!! Πάμε... 1) Το ποσό που διαθέτουμε: περίπου 400-450 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): web banking, surfing, emailing, google maps, social etc. γενική χρήση δηλαδή 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν με νοιάζει 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δαχτυλικό αποτύπωμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; δεν τρελένομαι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν τρελένομαι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν τρελένομαι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; μένω εξωτερικό 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android? 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; κάνα amazon.de ή αν υπάρχει τρόπος και από αλλού (μπορώ και από Κίνα? μένω Ολλανδία) 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); μένω εξωτερικό 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Να πάρω λέτε το mi 8? Διαβάζω καλά πράματα, τι λέτε? Αν ναι, τι χρειάζομαι για Ολλανδία? Global rom και τέτοια? Αν όχι mi 8 ποιο? Πάρε το Pocophone F1 που είναι και πιο φτηνό αφού δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα και με μεγαλύτερη μπαταρία από το Mi8.
satafaka Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, saruman123 είπε Πάρε το Pocophone F1 που είναι και πιο φτηνό αφού δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα και με μεγαλύτερη μπαταρία από το Mi8. Βλέπω πρέπει να το κάνω preorder από banggood. Μπορώ να το πάρω από αλλού ή να τσιμπήσω το mi 8 να τελειώνουμε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, satafaka είπε Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από μήνες που πήρα το J7 2017 (εδώ το post), αποφάσισα να το δώσω στην γυναίκα μου και να πάρω κάποιο άλλο... Δεν ξετρελάθηκα τελικά με το κινητό, κυρίως για το ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ LED ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ! Ναι, το κλασικό Led πάνω-πάνω στα κινητά που αναβοσβήνει όταν έχεις να δεις κάτι (αναπάντητη κλήση, mail και άλλα notifications). Μιλάμε η απόλυτη ξενέρα. Τουλάχιστον ήταν σταθερό στην λειτουργία του, δεν κόλλησε ποτέ, σχετικά γρήγορο (σχετικά) και γενικά ένα μέτριο κινητό. Πάμε τώρα για κάτι πιο καινούργιο, που ευελπιστώ να με εντυπωσιάσει! Αυτό οντως είναι ένα πρόβλημα που με ενοχλησε κι εμενα που το εχω αλλα λυθηκε αψογα με την εφαρμογή noled από googleplay που μπορει να σου δειχνει και με άλλο χρωμα κάθε ειδοποιηση
satafaka Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτό οντως είναι ένα πρόβλημα που με ενοχλησε κι εμενα που το εχω αλλα λυθηκε αψογα με την εφαρμογή noled από googleplay που μπορει να σου δειχνει και με άλλο χρωμα κάθε ειδοποιηση 10 ώρες πριν, ziaba είπε Κατέβασε εφαρμογή no led Ευχαριστώ παιδιά, δεν το ήξερα! Αλλά το κινητό μου πρέπει να το δώσω στην γυναίκα μου γιατί το δικό της χάλασε, οπότε θα χρειαστεί να αγοράσω new. Καμία παρατήρηση στα παραπάνω για το mi 8 ή για κάποιο άλλο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με 400-500 ευρω γιατι δεν κοιτας την νεα σειρα Α της Samsung . Πολλα κινητα θεωρητικα εχουν καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα στην πραξη τα Samsung είναι καλυτερα .Μου το εχουν πει χρηστες που "τολμησαν" την αλλαγη . Παράδειγμα https://www.skroutz.gr/s/13621212/Samsung-Galaxy-A8-Dual-2018-64GB.html Με δυο χρονια εγγυηση και service μιας ωρας αν εισαι Αθηνα σε smartec. Υπαρχουν και φτηνοτερα . Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
ziaba Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με 400-500 ευρω γιατι δεν κοιτας την νεα σειρα Α της Samsung . Πολλα κινητα θεωρητικα εχουν καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα στην πραξη τα Samsung είναι καλυτερα .Μου το εχουν πει χρηστες που "τολμησαν" την αλλαγη . Παράδειγμα https://www.skroutz.gr/s/13621212/Samsung-Galaxy-A8-Dual-2018-64GB.html Με δυο χρονια εγγυηση και service μιας ωρας αν εισαι Αθηνα σε smartec. Υπαρχουν και φτηνοτερα . Είπαμε είμαστε στο τεχνολογικό φόρουμ για τέτοια πρόταση θα έπρεπε να σε πετροβολήσουμε το λιγότερο (φιλικά πάντα) 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, ziaba είπε Είπαμε είμαστε στο τεχνολογικό φόρουμ για τέτοια πρόταση θα έπρεπε να σε πετροβολήσουμε το λιγότερο (φιλικά πάντα) Εχω την εντυπωση ότι ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του χωρις φοβο...πετροβολησμου.
ziaba Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω την εντυπωση ότι ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του χωρις φοβο...πετροβολησμου. δεν το εννοούσα στην κυριολεξία ... εδώ παίζουν στο τραπέζι συσκευές μέχρι με υδρόψυξη (poco), σναπ 845 (poco, mi8), ois (mi8, mi note 3) και συ πετάς αυτή την πατάτα (για 460€)... επίσης που κολλάει smartec που παίζει να μην υποστηρίζουν το a8 plus 2018 λόγω ότι δεν εισάγεται επίσημα δω ... ο ΤΣ ζει στην Ολλανδία 1
saruman123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, satafaka είπε Βλέπω πρέπει να το κάνω preorder από banggood. Μπορώ να το πάρω από αλλού ή να τσιμπήσω το mi 8 να τελειώνουμε? Από Ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς τελωνείο. 309€ από Ιταλία εδώ https://www.topresellerstore.com/it/smartphone/1510-2122-xiaomi-poco-f1-664-gb-eu.html Και από Γερμανία 330€ https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-xiaomi-poco-f1-618-inch-4g-lte-smartphone-6gb-ramp-64gb-rom-snapdragon-845-ai-dual-cameras-graphite-black-778.html?sscid=91k2_a1gtk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα