Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω το xiaomi mi8...Αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα αγορας μεσω κινας διαβασα το ποστ απλα θελω να δω αν καταλαβα καλα 

Αρχικα θα το παρω μεσω bangood (το ποιο αξιοπιστο site διαβασα),επιλεγω το μοντελο που λεει στο kimovil GLOBAL xiaomi mi8 σωστα?(για μου ερθει η ευρωπαικη ρομ κατευθειαν+με ευρωπαικο φορτιστη )+ οταν μπω να παραγγειλω παταω μονο εξτρα επιλογη priority direct mail(που κανει γυρω στα 13$) και ΜΕΤΑ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΦΟΒΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ Ε???Και το εχω σε 3 εβδομααδες μεσω ελτα?

Και ειδα το xiaomi mi8 εχει λιγοτερες μπαντες απο xiaomi mi mi2s λετε να εχω θεμα στην δανια με σημα?(Παλι διαβασα τα ποστ σας που δεινατε ενα Link που βλεπεις αλλα δεν υπαρχει μεσα το xiaomi mi8,)Που μπορω να το βρω αυτο?

Ευχαριστω τους  για  τις απαντησεις!!

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.

Καλησπέρα, το link είναι αυτό:

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi8-Mi-8-Global-Version-6_21-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1325618.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK

Ναι το Banggood ειναι αρκετα αξιοπιστο.. προτεινω να βαλεις στη μεση και το Paypal ομως.. αλλιως χρεωστικη..

Tο μονο που εχεις να κανεις ειναι κατα τη διαδικασια της παραγγελιας στη επιλογη Shipping να διαλεξεις να ερθει οπως ειπες

με Priority Direct Mail  (Βασικο μη το ξεχασεις) ετσι θα σου ερθει μεσω Ολλανδιας και δε θα πληρωσεις τελωνειο.

Σου δινουν και tracking number για να βλεπεις τη πορεια του. 

(Στα ΕΛΤΑ θελει χρονο να εμφανιστει. μη φρικαρεις) Ερχεται περιπου σε 10 εργασιμες υπολογιζε 2.5 Εβδομαδες.

Για ανταπτορα καλο ειναι να τους θυμισεις να βαλουν  μετατροπεα σε ευρωπαικο γιατι καμια φορα το ξεχνανε.. (Live chat Μετα τη παραγγελια με order number)

αλλιως περνεις απο εδω αν δεν εχεις ηδη απο προηγουμενα κινητα με 2 ευρω. 

Αμα παθει κατι το στελνεις πισω και περιμενεις επισκευη η αντικατασταση εφοσον βεβαια δε ευθύνεσαι εσυ... 

Ειναι ομως χρονοβορο να ξες.. μεχρι να παει να το παραλαβουν να το στειλουν σε Xiaomi Service να κανουν διαγνωση.. και επισκευη..και να στο στειλουν

πισω απο το Banggood θα περασει κανας μηνας.  Εκτος και αν σπασεις κατι εσυ πχ Οθονη - Back Cover κλπ και το στειλεις πουθενα εδω.. καπου θα βρεις

να εχουν ανταλλακτικα και να επισκευαζουν.. 

Για σημα οχι δε νομιζω να εχεις κανενα θεμα.

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ φιλε για την αμμεση απαντηση σου ειλικρινα!Αρα κομπλε τα ειπα απλα μολις κανω παραγγελια να τους θυμισω να μου βαλουν ευρωπαικο φορτιστη στο live chat!Και ξερεις κανα site να μπορω να ελεγξω το σημα?Αν παραγγειλω και θηκη μαζι και ακουστικα πρεπει να βαλω και σε αυτα priority direct mail ή φτανει το ενα του κινητου?Ευχαριστω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ευχαριστω παρα πολυ φιλε για την αμμεση απαντηση σου ειλικρινα!Αρα κομπλε τα ειπα απλα μολις κανω παραγγελια να τους θυμισω να μου βαλουν ευρωπαικο φορτιστη στο live chat!Και ξερεις κανα site να μπορω να ελεγξω το σημα?Αν παραγγειλω και θηκη μαζι και ακουστικα πρεπει να βαλω και σε αυτα priority direct mail ή φτανει το ενα του κινητου?Ευχαριστω

Συμπεριλαμβανεται μια θηκη σιλικονης μαυρη μαζι με το κινητο.. η οποια νομιζει φτανει.. Αλλα αν θες κι αλλη οκ.

Oποτε βαλε στο καλαθι και οτι αλλο θες και παρτα ολα μαζι με Priority direct mail μια κ καλη!!! (Δε θα κανεις 3 διαφορετικες παραγγελιες)

Σημα εννοεις τι bands Πιανει ;

Technology GSM / CDMA / HSPA / LTE
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
  CDMA 800 & TD-SCDMA
3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 17(700), 20(800), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (4CA) Cat16 1024/150 Mbps
GPRS Yes
EDGE Yes

Δημοσ.

Ναι τα εχω δει αυτα απλα δεν ξερουν αν αρκουν για δανια...γινεται να το βαλεις το priority direct mail ολο μαζι στο καλαθι στο τελος?Δεν το ηξερα!

Δημοσ.

Το Global Version από όσο ξέρω έρχεται με ευρωπαϊκό φορτιστή, άρα δεν χρειάζεται να ζητήσεις αντάπτορα. Θα το επιβαιώσω σε μια βδομάδα που παραλαμβάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλανε μια έκδοση Κινέζική (με περασμένο global ROM) στα 333 € βγαίνει με έξοδα αποστολής.

Κουπόνι: 9BGM864GB

Εγώ το πήρα, καλά δεν έκανα ρε παιδιά ή παίζει κάνα θέμα με την ROM λέτε;

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi8-Mi-8-6_21-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1303931.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=HK

Επεξ/σία από synthercat
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, synthercat είπε

Βγάλανε μια έκδοση Κινέζική (με περασμένο global ROM) στα 300$ βγαίνει με έξοδα αποστολής.

Κουπόνι: 9BGM864GB

Εγώ το πήρα, καλά δεν έκανα ρε παιδιά ή παίζει κάνα θέμα με την ROM λέτε;

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi8-Mi-8-6_21-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1303931.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=HK

Πως καταλήγει αυτή η τιμή; με DRM έχει 335€ τιμή,η οποία ειναι Fixed από 29 Αυγούστου,δηλαδή σχεδόν τριβδόμαδο. Εγώ προτείνω άμεσο Refund και αγορά της Global Version λόγω του χαμού που έχει επικρατήσει με τις Roms.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δικό μου λάθος η τιμή, το έκανα edit to post μου. (το έγραφα σε δολάρια)

1. Τι είναι DRM

2. Ποίος χαμός; Απο ότι εχω δει μέχρι τώρα η μόνη διαφορά είναι ο φορτιστής. Παίζει πιθανό πρόβλημα με την ROM?

Επεξ/σία από synthercat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, synthercat είπε

Δικό μου λάθος η τιμή, το έκανα edit to post μου. (το έγραφα σε δολάρια)

1. Τι είναι DRM

2. Ποίος χαμός; Απο ότι εχω δει μέχρι τώρα η μόνη διαφορά είναι ο φορτιστής. Παίζει πιθανό πρόβλημα με την ROM?

1.Γράψε λάθος PDM ήθελα να γράψω που είναι το Priority Direct Mail,η μέθοδος δηλαδή που 99,9% δεν έχεις τελωνείο(ούτε το δικό μου πέρασε). 

2.

Spoiler

China Version
- Θα έρθει με ξεκλείδωτο bootloader και περασμένη Global Rom
- Ο bootloader θα είναι ξεκλείδωτος ή με κάποιον unoficial τρόπο ή με λογαριασμό του Κινεζομάγαζου από το οποίο το αγόρασες.
- Όταν ο bootloader ξεκλειδώνει , η συσκευή συνδέεται απευθείας με τον λογαριασμό που τον ξεκλείδωσε. Όπερ σημαίνει ότι θα έχεις ένα κινητό το οποίο στους servers της Xiaomi ΔΕΝ θα ανήκει σε εσένα αλλά στο Κινεζομάγαζο.
- Εάν σε οποιαδήποτε φάση και για οποιονδήποτε λόγο (αναβάθμιση π.χ) κλειδώσει ο bootloader τότε το κινητό σου θα πάθει hard brick και δεν θα ανοίγει γιατί θα ζητάει να το συνδέσεις με τον λογαριασμό του Κινεζομάγαζου που ΔΕΝ γνωρίζεις. 
- Υπάρχει τρόπος να ανοίξει αλλά θέλει Xiaomi authrized account τον οποίον έχουν μόνο οι developers τις Xioami. Θα βρεις λύση (από Κϊνα μεριά) αλλά θα σου φύγει κάνα 40άρι ευρώ και η μισή καρδιά
- Για να αποφύγεις το hard brick (λόγο διαφορετικού λογαριασμού), θα πρέπει μόλις έρθει να περάσεις china dev fastboot rom με flashtool και να κλειδώσεις τον bootloader.
- Στην συνέχεια συνδέεσαι και ζητάς ξεκλείδωμα. Περιμένεις 360 ώρες (όλες αυτές τις ώρες είσαι με China rom) και ξεκλειδώνεις.
- Πλέον το κινητό φαίνεται δικό σου και στους servers της Xiaomi
- Μόλις ξεκλειδώσεις περνάς με flashtool μια fastboot Global rom ΧΩΡΙΣ να κλειδώσεις τον bootloader. Εάν τον κλειδώσεις θα ξαναφάς hardbrick.
- Από εδώ και πέρα μπορείς να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο με ΟΤΑ updates αλλά :
1) Δεν περνάς την πιστοποίηση της google επειδή έχεις ξεκλείδωτο bootloader
2) Δεν δουλεύει το Android Pay
3) Δεν δουλεύει το NFC

Global Version 
Έρχεται και το χρησιμοποιείς όπως είναι χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα....και φυσικά δουλεύουν τα πάντα επειδή περνάει την πιστοποίηση της Google

Επίσης https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33190-ΠΡΟΣΟΧΗ-Νέα-ανακοίνωση-της-Xiaomi-φέρνει-τα-πάνω-κάτω-σε-ότι-αφορά-το-Flash-των/?pageNo=1

Επεξ/σία από stavros750
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην παρεα εγω τωρα προκειται να παρω ενα xiaomi mi 8 global rom απο gearbest θα το κανω ανταλλαγη με ενα που εχω εγω και επειδη το εψαξα το θεμα το συγκεκριμενο χθες πηρε κανονικα update μεσω ΟΤΑ και πηρε την 10.0.2 και αυτο που λενε ειναι οτι τα κινεζικα κινητα που ειναι για κινα ΔΕΝ θα παιζουν με την global rom και τωρα δεν καταλαβα αυτο. Τα κινητα που ειναι για κινα αλλα τα εχουν πουλησει εξω και εχουν φλασαρει μια ευρωπαικη ρομ η θα παιζουν ΜΟΝΟ με την global οποτε δεν θα μπορεις να το flasharis και αμα εχει κατσει καλα η global rom δεν θα εχεις θεμα η θα πρεπει να βαλεις την σωστη ευρωπαικη ρομ που δινουν απο το σαιτ τους αλλα ΔΕΝ μπορεις να βαλεις την ΚΙνεζικη την γνησια

Επεξ/σία από armaros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...