Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σχεδον τεσσερα χρονια το oneplus one και μεχρι τωρα δεν ειχε παρουσιασει το παραμικρο προβλημα,αλλα απο προχθες μου κανει το εξης κουφο. Δεν μπορω να παρω τηλεφωνο και να στειλω μηνυματα.Οταν επιλεγω την αντιστοιχη λειτουργια με βαζει για ενα δευτερολεπτο στο αντιστοιχο μενου και μετα αυτο εξαφανιζεται!!!!! Ολα τα αλλα στο τηλεφωνο δουλευουν κανονικα,ολες οι εφαρμογες και η συνδεση στο ιντερνετ ειτε με 3g ειτε με wi-fi.Το πιο κουφο ειναι οτι αν επιλεξω απο το μενου της συσκευης ενα αλλο προφιλ χρηστη (επισκεπτης),τοτε μπορω να παω τηλεφωνο. Εκανα διαφορες προσπαθειες να το φτιαξω με reboot ή βγαζωντας τη sim ή επιλεγοντας απο τις ρυθμισεις το δικτυο τηλεφωνιας αλλα τιποτα.Να σημειωσω οτι το τηλεφωνο εχει το λειτουργικο oxygen (η εκδοση βασισμενη στο android 5.1),αν και τα πρωτα 2,5 χρονια ειχα το 12 της cyanogen,αλλα οταν αυτη περσι εκλεισε επανεφερα το λειτουργικο της εταιρειας. Καμια γνωμη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα την εχω αλλαξει σχεδον εναμιση χρονο και δεν ειχα θεμα,ασε που μπορω να πω οτι ηταν και πιο γρηγορο το τηλεφωνο και δεν κολλησε ποτε,γιατι ειναι και η κανονικη της oneplus . Bεβαια αν τελικα δεν βρεθει λυση αυτο θα κανω,αλλα να πω την αληθεια βαριεμαι και την διαδικασια ενω κακα τα ψεμματα για ενα τηλεφωνο παλιο πλεον,ειναι και λιγο αμφιβολο τι αλλο μπορει να προκυψει μετα την οποια αλλαγη.

Επεξ/σία από visitor2014
Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια σου ......λοιπον δοκιμασα αλλη εφαρμογη για κλησεις και κανει ακριβως το ιδιο,με με πεταει εξω.Μαλλον παμε για στησιμο απο την αρχη.

Δημοσ.

Oσο και αν εψαξα (και στο λινκ που εδωσε ο saruman123) δεν μπορεσα να βρω μια rom που να μην εχει καποιο θεμα..Κολληματα,καποιες βασικες εφαρμογες δεν δουλευαν με αυτες,ενω σχεδον ολες ζοριζαν την μπαταρια. Δεν κρυβω οτι ηθελα να βαλω αυτη του λινκ που ειναι βασισμενη στο android 9 pie,αλλα ενω κατεβασα ολα τα αρχεια τελικα δεν το επιχειρησα .Ετσι εβαλα παλι την μαμισια oxygen (βασισμενη στο lollipop ομως) και ολα οκ.Απλα νομιζω οτι ηρθε το πληρωμα του χρονου να παω σε καινουργιο τηλεφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...