kogi4ever Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα εδώ και χρόνια δεν υπάρχει ελεύθερη γραμμή στην περιοχή μου όποτε έχω συνεννοηθεί με τον γείτονα και παίρνω Ίντερνετ από το ρούτερ του με καλώδιο . Όποτε σκέφτεται κανείς είμαι καλλυμενος από κεραυνούς σε γραμμές του ΟΤΕ εφόσον δεν έχω άμεση σύνδεση με τον ΟΤΕ . Λάθος.... Το καλώδιο αυτό έρχεται πάνω σε ένα mikrotik access point το οποίο προφανώς κάηκε.Στη συνέχεια από το AP πήγαινε καλώδιο στην τηλεόραση Samsung uhd curved 56 inches που και αυτή κάηκε . Μετά με άλλο καλώδιο πάλι από το mikrotik πήγαινε σε ένα switch tp link το οποίο επικοινωνούμε με το λαπτοπ και μια to link outdoor η οποία έστελνε Ίντερνετ στο χωριό, και ναι χρησιμοποιώ χρόνο αόριστο γτ ακόμη και αυτό κάηκε καθώς και το switch και η θύρα του λαπτοπ. Καπως έτσι λοιπόν ένα καλώδιο LAN καταστρέφει ότι είναι συνδεδεμένο καλωδιακά Μπορώ να κάνω τίποτα ?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Πιθανόν το πέρασες εξωτερικά και δεν ηταν το κατάλληλο καλώδιο;
dpolal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Nα αγοράσεις καινούργιες συσκευές ίσως ;;; Δυστυχώς συμβαίνει να περνάει ένα spike μέσα από ένα καλώδιο και να κάνει ζημιά από όπου και αν προέρχεται αυτό. Αν όμως ο γείτονας δεν έπαθε απολύτως τίποτα τότε πιθανότατα η ζημιά προήλθε από έξω, κάπου στην διαδρομή. Ή το πρόβλημα ήταν στο ρεύμα του σπιτιού σου και όχι στον δίπλα. Τσέκαρε και με τις εγγυήσεις τί παίζει, ίσως καταφέρεις να περάσεις κάτι εκεί. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από dpolal
kogi4ever Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Το καλώδιο έρχεται από τρύπα σε τοίχο δεν έχει εξωτερική επαφή με τίποτα παρά μόνο με το κεντρικό ρούτερ το οποίο ψηθηκε
dpolal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kogi4ever είπε Το καλώδιο έρχεται από τρύπα σε τοίχο δεν έχει εξωτερική επαφή με τίποτα παρά μόνο με το κεντρικό ρούτερ το οποίο ψηθηκε Αν το router του γείτονα είχε και άλλα καλώδια επάνω του αλλά ψήθηκε μόνο εκείνο και εσύ χωρίς να πάθει ζημιά άλλη συσκευή δίπλα τότε ίσως το πρόβλημα ξεκίνησε από σένα και πέρασε σε αυτόν. Αν δεν είχε άλλα καλώδια επάνω του μπορεί και να έγινε όπως τα λες αλλά μου φαίνεται περίεργο πώς από το μικρό σχετικά τροφοδοτικό του router πέρασε αρκετό ρεύμα που μπόρεσε να κάνει ζημιά σε τόσες άλλες συσκευές.
kogi4ever Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Από το καλώδιο που έρχεται από τον ΟΤΕ εγώ πιστεύω ότι πέρασε το ρεύμα όχι από το καλώδιο τροφοδοσίας.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα