spracing Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα έχω πάρει μια αδιαβροχη θήκη για το κινητο (xiaomi redmi note 5 με έκδοση 9.6.4.0) και έχω θέμα με την οθόνη του, δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω από το stand by,, βγαζει το κλασσικό μήνυμα μη καλύπτετε τη θέση των ακουστικών, αν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα δουλεύουν, προσπάθησα να βρω συγκεκριμένη θέση κάτω από τη διαφάνεια αλλά δεν τα κατάφερα, επίσης η θήκη πωλείται για 'εως 6,5 ίντσες, οπότε θεωρητικά είναι ΟΚ, η ερώτηση είναι φταίει τελικά η θηκη σε κάτι ή κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου? πριν πάρω τηλ στο κατάστημα που την αγόρασα, η θήκη είναι η παρακάτω https://www.profitstore.gr/products/baseis-fortistes-mixanis/adiabroxi-basi-thiki-mixanis-podilatou-gia-kinita-smartphone-gps-iphone-eos-65in/624-34614 παρακαλώ όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλικά Δημήτρης
sakis92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω μια από αυτές τις ρυθμίσεις είναι. SMART cover η τσέπης που λέει. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από sakis92
spracing Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 OK Sakis, ευχαριστώ πολύ, θα τις δοκιμάσω να δω τι γινεται Φιλικά Δημήτρης
spracing Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 τελικα δεν γινεται τιποτα, μηπως υπάρχει κάποιο bug από το λογισμικό? βάζω άλλο κινητό και δουλεύει, βρήκα ότι αν έχεις ένα εμπόδιο πάνω από τον αισθητήρα πχ δάχτυλο ακόμη και σε μία απόσταση περίπου 15mm δεν δουλεύει το βλέπει ως εμπόδιο και για υτό δεν θέλει να δουλέψει, μήπως υπάρχει κάποιο Tip για αυτό? πχ κάτι με αλλαγή ευαισθησίας αισθητήρα? Φιλικά Δημήτρης
saruman123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μεταβείτε στις ' Ρυθμίσεις ' -> Κλείδωμα οθόνης & κωδικού πρόσβασης -> Ορισμός οθόνης κλειδώματος> Ορίστε 'Παράβλεψη σάρωσης οθόνης' => εκτός λειτουργίας Μεταβείτε στις ' Ρυθμίσεις ' -> Κλείδωμα οθόνης & κωδικός πρόσβασης -> Ρυθμίσεις για προχωρημένους> Ρυθμίστε τη λειτουργία 'Pocket Mode' => off
spracing Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 καλημερα, δυστυχως τα έχω δοκιμάσει και δεν δουλευει, απλά βάζοντας το δάχτυλο επάνω από τον αισθητήρα -δεν ακουμπάω ως εμπόδιο, στα 10 περίπου χιλιοστά μακρυά- δεν ενεργοποιείται, το βλέπει ως εμπόδιο, αν αυξήσψ την απόσταση του δάχτυλου 2-3 χιλιοστά ακόμη τότε δουλεύει, μου φαίνεται λογικό επομένως που δεν μπορεί να δουλέψει μέσα στη θήκη, αφού φυσιολογικά η διαφανής ζελατίνα είναι στα λιγότερα από 10 χιλιοστά απόσταση, γιαυτό είπα αν υπάρχει κάτι με την ευαισθησία του αισθητήρα, δύο άλλα που έχω δοκιμάσει ένα huawei και ένα samsung δουλεύουν δεν κάνουν αυτό το θέμα Φιλικά Δημήτρης
saruman123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις. 2. Κλείδωμα οθόνης & κωδικών πρόσβασης. 3. Εντοπίστε το Prevent Pocket dials και ενεργοποιήστε το (για χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία) ή απενεργοποιήστε το (για χρήστες που δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν). Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
spracing Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχώς, δεν κάνει τίποτα, είτε ενεργοποιημένο είτε όχι, βάζοντας το δάχτυλο επάνω από τον αισθητήρα δεν μαφ'ηνει να ενεργοποιήσω την οθόνη, γιαυτό μίλησα εξαρχής μήπως είναι κάποιο bug, θα προσπαθήσω να ψάξω να δω αν συμβαίνει και σε άλλους Φιλικα Δημήτρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα