Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Θέλω να πάρω καινούργιο κινητό και διαθέτω έως 400 ευρώ. Ενοείται όσα λιγότερα δώσω τόσο το καλύτερο. Οι βασικές μου επιλογές ήτανε το mate 10 pro, s8+, v30 και mi 8. Όλα αυτά είναι κοντά σχετικά σε τιμές. Φυσικά το pocophone f1 τράβηξε την προσοχή μου και απότι φαίνεται σε λίγο καιρό θα το βρίσκεις στα 200€. Εμένα με ενδιαφέρει πάνω απόλα να ειναι vfm αυτο που θα πάρω. Από κει και πέρα θεωρώ σημαντικά χαρακτηριστικά την μπαταρία, την ταχύτητα και να μην ανεβάζει θερμοκρασία γιατί θα χρησιμοποιείται συνέχεια. Βrowsing , mails, youtube ,gaming είναι οι βασικές λειτουργίες που θα εκτελεί. Τέλος θα ήθελα να τα πηγαίνει καλά σε ποιότητα κλήσης όσο γίνεται. Για ρίχτε καμια γνώμη!

Δημοσ.

σε ευχαριστώ για την απάντηση

1) Το ποσό που διαθέτουμε:400
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Βrowsing , mails, youtube ,gaming
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:αδιαφορο
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):αδιαφορο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;αδιαφορο
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;ναι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;αδιαφορο
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;και εξωτερικο
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινουργιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον θες να γλιτώσεις κάποια χρήματα το Pocophone για τις απαιτήσεις που ανέφερες θα σε καλύψει πλήρως. 

Επεξ/σία από sakis92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...