nikosmakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Members 0 315 μηνύματα Αναφορά ανάρτησης Δημοσ. 10 Μαϊου 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250- 350 ευρω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Φωτο, fb messanger, chat, γενικα ελαφρια χρηση (παιχνιδια δεν παιζω). 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.2 - 5.5 πιστευω ειναι αρκετη. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οχι κατι συγκριμενο, αν εχει καποιος να προτυνει κατι, καλοδεχουμενο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι θα ηθελα να εχει αρκετα καλα καμερα για φωτο και το βραδυ !!! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Γτ οχι. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Ουδετερο δεν εχω γνωση. 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν ξερω τι ειναι αυτο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι πανω απο 3000mAH. κατοχος LG G2 (3000mAH) 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυριως εξωτερικο, δεν μενω Ελλαδα, δεν θα πληρωσω τελωνειο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); - 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Καλησπερα, να συνοψισω, κατοχος LG G2 θα ηθελα να δοκιμασω καποια αλλη εταιρια αυτη την φορα. Δεν ξερω τι παιζει με τις καμερες στα Xioami, Huawei Honor 9. Το θελω για ελαφρια χρηση και ενδιαφερομαι να εχει αρκετα καλη καμερα οπως επισης η μπαταρια καλο θα ηταν να ειναι πανω απο 3000mHA. Μου εχω προτυνει το Xiaomi Mi Note 3 σε παλιοτερο ποστ που ειχα κανει. Παιδες αν γινεται οσο των δυνατων καλυτερη καμερα και για νυχτερινη ληψη. Υ.Γ. Εχω χασει τον μπουσουλα με τα xiaomi. (Redmi, note κτλ). Y.Γ2. Μηπως ζηταω πολλα ? Ευχαριστω
Dr.Tesla Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Xiaomi pocophone f1. Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτά τα χρήματα , και δυστυχώς δεν έχει ανταγωνισμό. Το πιο έμπιστο κατάστημα που γνωρίζω είναι το Banggood. Ειδικά με το priority line στο shipping , μπαίνουν Ευρώπη χωρίς τελωνείο. 2 1
kp1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπεραεγω θεωρω οτι το pocophone f1 ειναι καλο κθνητο για gaming αλλα οι καμερες του δεν φαινονται τοσο καλες,το καλυτερο κινητο για καμερα και vfm ειναι το xiaomi mi8 6/64 με την 5 καλυτερη καμερα απο ολα τα κινητα που κυκλοφορουν και στα 350€ απο εξωτερικο! 1
Panos_G2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Νομιζω οι επιλογες σου σε αυτα τα χρηματα ειναι Pocofone f1 και mi8. Αν εχεις να δωσεις τα επιπλεον για το Mi8 δεν θα πανε χαμενα καθος θα παρεις ενα πολυ ολοκληρωμενο premeium κινητο σε πολυ καλη τιμη. Βρες κουπονακι και χτυπατο. 1
saruman123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, nikosmakos είπε Members 0 315 μηνύματα Αναφορά ανάρτησης Δημοσ. 10 Μαϊου 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250- 350 ευρω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Φωτο, fb messanger, chat, γενικα ελαφρια χρηση (παιχνιδια δεν παιζω). 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.2 - 5.5 πιστευω ειναι αρκετη. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οχι κατι συγκριμενο, αν εχει καποιος να προτυνει κατι, καλοδεχουμενο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι θα ηθελα να εχει αρκετα καλα καμερα για φωτο και το βραδυ !!! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Γτ οχι. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Ουδετερο δεν εχω γνωση. 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν ξερω τι ειναι αυτο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι πανω απο 3000mAH. κατοχος LG G2 (3000mAH) 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυριως εξωτερικο, δεν μενω Ελλαδα, δεν θα πληρωσω τελωνειο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); - 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Καλησπερα, να συνοψισω, κατοχος LG G2 θα ηθελα να δοκιμασω καποια αλλη εταιρια αυτη την φορα. Δεν ξερω τι παιζει με τις καμερες στα Xioami, Huawei Honor 9. Το θελω για ελαφρια χρηση και ενδιαφερομαι να εχει αρκετα καλη καμερα οπως επισης η μπαταρια καλο θα ηταν να ειναι πανω απο 3000mHA. Μου εχω προτυνει το Xiaomi Mi Note 3 σε παλιοτερο ποστ που ειχα κανει. Παιδες αν γινεται οσο των δυνατων καλυτερη καμερα και για νυχτερινη ληψη. Υ.Γ. Εχω χασει τον μπουσουλα με τα xiaomi. (Redmi, note κτλ). Y.Γ2. Μηπως ζηταω πολλα ? Ευχαριστω Αν θες ένα ολοκληρωμένο κινητό θα πας στο Mi8. Αλλά το Mi note 3 με βάση στοιχείων έχει καλύτερη κάμερα την νύχτα. Mi8 Kimovil Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.2 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 7.7 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.9 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.6 DxOMark Score 99 MOBILE 105 PHOTO 88 VIDEO Mi note 3 Kimovil Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.7 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.0 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.9 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.5 DxOMark Score 90 MOBILE 94 PHOTO 82 VIDEO Υ.Γ Αυτή την στιγμή το Mi8 με κουπόνι έχει 355€ από το Banggood. (9BGMI864G)https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi8-Mi-8-Global-Version-6_21-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1325618.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB 1
vargas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω ως τα 350 το poco f1 είναι πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα. Κ όχι μόνο αυτό έχεις κ το πλεονέκτημα ότι είναι σίγουρα global οπότε δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με rom φλασαρισματα κλπ.Απλα κάνεις τα update σου. Εγώ το πήρα προχτές κ είναι εξαιρετικό για αυτά που ζητάει , κάμερες καλύτερες από mi a2 κ mi 6 που είχα, μέρα κ νύχτα . Α και 4000 mah...
kp1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vargas είπε Νομίζω ως τα 350 το poco f1 είναι πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα. Κ όχι μόνο αυτό έχεις κ το πλεονέκτημα ότι είναι σίγουρα global οπότε δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με rom φλασαρισματα κλπ.Απλα κάνεις τα update σου. Εγώ το πήρα προχτές κ είναι εξαιρετικό για αυτά που ζητάει , κάμερες καλύτερες από mi a2 κ mi 6 που είχα, μέρα κ νύχτα . Α και 4000 mah... Διαφωνω με 350 παιρνεις xiaomi mi8 που εχει μακραν καλυτερη καμερα απο pocophone και στο μενει που υστερει ειναι λιγο μπαταρια αντε και συστημα ψυξης(μονο αν εισαι gamer )
vargas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kp1 είπε Διαφωνω με 350 παιρνεις xiaomi mi8 που εχει μακραν καλυτερη καμερα απο pocophone και στο μενει που υστερει ειναι λιγο μπαταρια αντε και συστημα ψυξης(μονο αν εισαι gamer ) Στα 350 από Ελλάδα κ global δε νομίζω ότι το βρίσκεις το mi 8 . Κ ρωταω ξανά είσαι σίγουρος ότι θα είναι global version . Btw η κάμερα του poco δεν είναι κακη , προφανως δεν είναι σαν του mi 8 αλλά κακή δεν είναι Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από vargas
kp1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι θεωρω μπορω να ειμαι σιγουρος αν εχει απο εξω τα γραμματα με κοκκινα global version και ναι απο bangood το βρισκεις 350...και το παλικαρι δεν ζηταει να ειναι αναγκαστικα απο εξω...εξαλλου ητε απο σκρουτσομαγαζο το παρεις ητε απο εξω παλι 1 χρονο εγγυηση εχεις!Για μενα εφοσον δινεις για ενα κινητο τοσο μεγαλο μπατζετ καλο να εχεις την τοπ 7 καλυτερη καμερα κινητων αυτη την στιγμη παρα του pocophone που δεν λενε τα καλυτερα σχολια... 1
saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είπαμε σε καινούργιο το Mi8. Το poco δεν αξίζει η κάμερα του. Άσε που υπάρχει και πρόβλημα στην οθόνη του. Για μένα στα 370€ να πάρει ένα μεταχειρισμένο Mate 10 pro dual να δει εκεί σωστή κάμερα. Εδώ υπάρχει και μια καλή τιμή και με καλές κριτικές Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
vargas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, saruman123 είπε Είπαμε σε καινούργιο το Mi8. Το poco δεν αξίζει η κάμερα του. Άσε που υπάρχει και πρόβλημα στην οθόνη του. Για μένα στα 370€ να πάρει ένα μεταχειρισμένο Mate 10 pro dual να δει εκεί σωστή κάμερα. Εδώ υπάρχει και μια καλή τιμή και με καλές κριτικές Ναι βγήκε προβληματικό , πλάκα κάνουμε τώρα αλλά τεσπα. Light bleeding εγώ δεν έχω αλλά έχω δει σε άλλες συσκευές που είχα δεν δημιουργηθηκε ποτέ κάποιο θέμα με την λειτιυργια της συσκευης . Τεσπα αν όντως έχει τόση διαφορά η κάμερα τους εννοείται mi 8 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από vargas
saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, vargas είπε Ναι βγήκε προβληματικό , πλάκα κάνουμε τώρα αλλά τεσπα. Light bleeding εγώ δεν έχω αλλά έχω δει σε άλλες συσκευές που είχα δεν δημιουργηθηκε ποτέ κάποιο θέμα με την λειτιυργια της συσκευης . Τεσπα αν όντως έχει τόση διαφορά η κάμερα τους εννοείται mi 8 Δυστυχώς δεν το λέω εγώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33160-Xiaomi-POCO-F1-Αναφέρονται-προβλήματα-με-Screen-Bleeding-από-χρήστες/?postID=654286#post654286
mindtrapper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Το poco δεν έχει amoled και nfc. Αυτά τα δύο είναι οι λόγοι που εγώ προσωπικά δεν το προτιμώ.
vargas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δυστυχώς δεν το λέω εγώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/33160-Xiaomi-POCO-F1-Αναφέρονται-προβλήματα-με-Screen-Bleeding-από-χρήστες/?postID=654286#post654286 Δεν είπα ότι το λες εσύ απλά όπως πάντα υπερβολικος ντορος για το τίποτα . Όλες οι ips σε διάφορες συσκευές το βγάζουν δεν είναι κ κάτι τρομερό ξέρω γω . Έχω διαβάσει το θέμα ευτυχώς το δικό μου δεν το χει αλλά κ.να το είχε δε νομίζω ότι θα το καταλάβει εύκολα κάποιος . Κ ξαναλέω εννοείται στα 350 αν υπάρχει mi 8 δεν κοιτάς τπτ αλλο
kp1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/9/2018 στις 12:33 ΠΜ, saruman123 είπε Είπαμε σε καινούργιο το Mi8. Το poco δεν αξίζει η κάμερα του. Άσε που υπάρχει και πρόβλημα στην οθόνη του. Για μένα στα 370€ να πάρει ένα μεταχειρισμένο Mate 10 pro dual να δει εκεί σωστή κάμερα. Εδώ υπάρχει και μια καλή τιμή και με καλές κριτικές Saruman καινουριο το huawei mate 10 pro εχει καινουριο 410€ στο best price...Αξιζει λες αυτο ή xiaomi mi8 6/128 βαση καμερας και βιντεο μονο τι λες? Ξερω τις αλλες διαφορες οτι το mi8 υπερεχει σε amoled οθονη +επεξεργαστη ενα το huawei μονο σε μπαταρια+οτι ειναι αδιαβροχο.... Τωρα σε καμερα+βιντεο ποιο λες?Ευχαριστω Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από kp1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα