Προς το περιεχόμενο

Κινητο 250 - 350

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά το κινητό (pocophone) πότε προλάβατε και το βγάλατε προβληματικό. Χάλια κάμερα, χάλια οθόνη για πέταμα δηλαδή. Ας έρθει πρώτα να το χρησιμοποιήσει κόσμος και μετά πείτε τα αυτά. Για την κάμερα πάντως διάβασα οτι είναι ΙΔΙΑ με του Mi 8 , δεν ξέρω εσείς απο που έχετε πληροφορηθεί.

• Thanks 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, aeljim είπε

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά το κινητό (pocophone) πότε προλάβατε και το βγάλατε προβληματικό. Χάλια κάμερα, χάλια οθόνη για πέταμα δηλαδή. Ας έρθει πρώτα να το χρησιμοποιήσει κόσμος και μετά πείτε τα αυτά. Για την κάμερα πάντως διάβασα οτι είναι ΙΔΙΑ με του Mi 8 , δεν ξέρω εσείς απο που έχετε πληροφορηθεί.

Η κάμερα του είναι μέτρια,οπότε όποιος δίνει βάση στην κάμερα απλούστατα δεν του κάνει.

Σαν κινητό δεν είπαμε ότι δεν αξίζει.... ιδικά σε games.

Και επίσης του δώσαμε ένα link που έχουν αναφέρει αρκετή χρήστες κάποιο πρόβλημα.

Όλα αυτά δεν πρέπει να τα λέμε?

• Like 1
Δημοσ.

Ένα επιβεβαιώμενο κρούσμα υπάρχει για την οθόνη όσο για κ για το note 9 που ανατινάχτηκε ...πάει να πει ότι ότι το. Ν9 θα έχει τα ίδια θέματα με το 7 ;

Δημοσ.

mate 10 pro στα 410€ απο bestprice ή xiaomi mi8 στα 390€ 6/128 βαση καμερας και βιντεο ποιο λετε??saruman αν θες πες μια γνωμη!Ευχαριστω!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Η κάμερα του είναι μέτρια,οπότε όποιος δίνει βάση στην κάμερα απλούστατα δεν του κάνει.

Σαν κινητό δεν είπαμε ότι δεν αξίζει.... ιδικά σε games.

Και επίσης του δώσαμε ένα link που έχουν αναφέρει αρκετή χρήστες κάποιο πρόβλημα.

Όλα αυτά δεν πρέπει να τα λέμε?

Είναι η βεβαιότητα που παρουσιάζετε την γνώμη σας και το ύφος που τα λέτε. Δεν αναφέρετε απλά οτι διάβασα αυτό εκεί, σκέψου και αυτό. Τέλος πάντων για την κάμερα ειδικά που λέτε είναι κακή όσα reviews διάβασα συμφωνούν οτι είναι καλύτερη απο το Mi A2. Ελπίζω να ισχύει. Και ενα ακόμα πλεονέκτημα που είδα εγώ σε σχέση με τα άλλα κινητά της xiaomi είναι οτι εδώ υπάρχει μόνο μια έκδοση λογισμικού Global η οποία είναι και σχεδιασμένη για διεθνείς αγορές οχι για κίνα. Παρόλα αυτά περιμένουμε επίσημη κυκλοφορία και Ελλάδα και περισσότερα reviews απο απλό κόσμο να δούμε τι πραγματικά παίζει με αυτή την συσκευή.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, aeljim είπε

Είναι η βεβαιότητα που παρουσιάζετε την γνώμη σας και το ύφος που τα λέτε. Δεν αναφέρετε απλά οτι διάβασα αυτό εκεί, σκέψου και αυτό. Τέλος πάντων για την κάμερα ειδικά που λέτε είναι κακή όσα reviews διάβασα συμφωνούν οτι είναι καλύτερη απο το Mi A2. Ελπίζω να ισχύει. Και ενα ακόμα πλεονέκτημα που είδα εγώ σε σχέση με τα άλλα κινητά της xiaomi είναι οτι εδώ υπάρχει μόνο μια έκδοση λογισμικού Global η οποία είναι και σχεδιασμένη για διεθνείς αγορές οχι για κίνα. Παρόλα αυτά περιμένουμε επίσημη κυκλοφορία και Ελλάδα και περισσότερα reviews απο απλό κόσμο να δούμε τι πραγματικά παίζει με αυτή την συσκευή.

Εγώ που τα ειχα κ τα δυο από το mi a2 έχει ξεκάθαρα καλύτερη κάμερα το f1.  Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω  κ δεν Μ ενδιαφέρει κιόλας . Στις λιγες μέρες που το χω νομίζω ότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη συσκευή που εν υστερεί πουθενά . Πρόσεξε δεν λέω ότι είναι κορυφαίο αλλά κάτι που να χαλάει τον εκάστοτε αγοραστή δεν έχει , στα μάτια μου πάντα 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, aeljim είπε

314€ κάνει το 64αρη και 338€ το 128αρη από Ελλάδα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, saruman123 είπε

314€ κάνει το 64αρη και 338€ το 128αρη από Ελλάδα.

Για το pocophone λες; Και αν ναι εννοείς μάλλον τα σκρουτζομάγαζα. Εγώ περιμένω την Infoquest να δω σε τι τιμή θα το φέρει "επίσημα".

Δημοσ.

Δεν αξιζει αν θελει καποιος καμερα ή βιντεο... καλυτερα σε αυτα τα λεφτα xiaomi mi8 ή huawei mate 10 pro.... να δωσεις για κινητο 400€ για pocophone και να μην εχει OIS τραγικο απλα εκτος αν εισαι gamer τοτε οκ...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, kp1 είπε

Δεν αξιζει αν θελει καποιος καμερα ή βιντεο... καλυτερα σε αυτα τα λεφτα xiaomi mi8 ή huawei mate 10 pro.... να δωσεις για κινητο 400€ για pocophone και να μην εχει OIS τραγικο απλα εκτος αν εισαι gamer τοτε οκ...!

Εγώ πάντως που τράβηξα βίντεο χτες το βράδυ η κάμερα του είναι πολύ παραπάνω από μέτρια .  Άλλωστε έχει ίδια καμερα με το mi 8 κ αντι για ois  έχει eis.. Σίγουρα το mi 8 έχει καλύτερη κάμερα  αλλά με όχι τόσο μεγάλη διαφορά όσο νομίζετε . Πάρε το mi 8 όμως να σαι καλλυμενος . Η Χαβάη δεν μπαίνει καν στην εξίσωση , όταν κ υπερθέρμανση έχει κ χαμηλότερες επιδόσεις  κ frame drop . Απλά την ειδε apple κ πουλάει marketing . A και τα 420 που λες είναι απo best price  , άρα έχουμε διαφορα με το f1 70 ευρώ ... Στα επίσημα μαγαζιά το mate  έχει τιμή διπλασια ... οπότε μάλλον κ στα 400 με εγγύηση info το f1 θα είναι σίγουρα πιο vfm επιλογη

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Εγω ειμαι αναμεσα σε xiaomi mi8 6/128 390 απο εξω και Huawei mate 10 pro 420 απο best price αυτο σκεφτομαι..βαση καμερας και βιντεο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Εγω ειμαι αναμεσα σε xiaomi mi8 6/128 390 απο εξω και Huawei mate 10 pro 420 απο best price αυτο σκεφτομαι..βαση καμερας και βιντεο

Ψαχνοντας αρκετά για κινητο με καλη καμερα κατα κυριο λόγο σε αυτα τα λεφτά,κατέληξα σήμερα στο Mi8,το οποίο και παρήγγειλα.Και στο Public που πηγα και το είδα,μου εκανε εντύπωση η κάμερα (δεν φημιζεται εξαλλου η Xiaomi για την κάμερα).Κάτοχος LG G4 τα τελευταία δυο χρόνια.

Δημοσ.

Καλα ναι εχει κανει φοβερη δουλεια με το mi8 στην καμερα σε σχεση με τα αλλα μοντελα της και ειδικα η selfie camera,,,απλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερη και η καμερα +το βιντεο σε σχεση με huawei mate 10 pro...!Γιατι βιντεο αν δεις εχει ενα σκορ σαν του s7!Ευχομαι να το χαρεις!Εγω σε κανα μηνα λεω να παρω ενα απο τα 2 αναλογα ποιο θα βρω καλυτερη τιμη!

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, aeljim είπε

Για το pocophone λες; Και αν ναι εννοείς μάλλον τα σκρουτζομάγαζα. Εγώ περιμένω την Infoquest να δω σε τι τιμή θα το φέρει "επίσημα".

Ναι για Σκρουτζάδικο.

7 ώρες πριν, kp1 είπε

mate 10 pro στα 410€ απο bestprice ή xiaomi mi8 στα 390€ 6/128 βαση καμερας και βιντεο ποιο λετε??saruman αν θες πες μια γνωμη!Ευχαριστω!

Σου απάντησα στο ποστ που άνοιξες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...