Zenevaki21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο κινητο μου και ξεχασα να κρατησω τις επαφες που ηταν περασμενες στο κινητο κι οχι στην sim και σβηστηκαν. Υπαρχει καποιος τροπος να της ανακτησω?! Οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω !
isay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Πριν το factory reset είχες κάποιο περασμένο κάποιο google play account; Πριν το factory reset είχες αφήσει on το συγχρονισμό επαφών με το λογαριασμό σου στο google play; Αν οχι, μήπως ειχες κάνει χειροκίνητο συγχρονισμο επαφών τις τελευταίες 30 ημέρες; Αν στα παραπάνω είναι εχεις θετικές απαντήσεις, τοτε στο κινητό βάλε το ιδιο google play account και θα σου κατεβάσει πάλι τις επαφές που ειχες. Απο εκει και πέρα υπάρχουν και κάποια προγράμματα που υποτιθεται κοιτάνε τον αποθηκευτικό χώρο και επαναφέρουν τις επαφές, αλλα υπάρχουν προϋποθέσεις, οπως rootαρισμενο κινητό, να μην εχει γραφτεί κάτι αλλο πάνω στο χώρο που ήταν οι επαφές, να μην ειναι corrupted η βάση, κ.α που πρακτικά οι πιθανότητες ειναι κατά σου.
Zenevaki21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχως δεν εχω κανει συγχρονισμο επαφων γενικα ουτε με google play. Κι εγω διαβαζα για τετοια προγραμματα , υπαρχει καποιο που να δουλευει χωρις ροοτ ?!
isay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω, δεν τα εχω δοκιμάσει προσωπικά. Δες τα specifications των προγραμματων. Πάντως χωρίς προτερο backup/συγχρονισμο και χωρίς root, καλύτερα να αρχισεις να ψάχνεις πάλι τα τηλεφωνα απο αλλες πηγές.
saruman123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις κάτι αν δεν έχεις κάνει έστω ένα από αυτά που σου είπε ο isay . Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123 1
themis_17 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Συγνωμη κιολας και χωρις παρεξηγηση, αλλα εδωσες ~800€ για κινητο και ακομα εχεις τις επαφες στην σιμ ή στην συσκευη? μετα απο factory reset μονο απο backup ή google μπορεις να βρεις επαφες κτλ. 1
BadBoy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Τι σχέση έχει το κόστος με το που αποθηκεύει τις επαφές του κάποιος;
donblunts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει τρόπος, οχι. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από donblunts
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, BadBoy είπε Τι σχέση έχει το κόστος με το που αποθηκεύει τις επαφές του κάποιος; Ισως δεν το εξεφρασε σωστα... Android phone χωρις gmail ή iphone χωρις apple account = feature phone.... Δεν εχει σχεση το κοστος.... Απλα η γνωση του τι κρατας στα χερια σου.... Μετα,αυτα τα θεματα περι επαφων κτλ θα εκλειψουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα