Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kostasbar1 είπε

Εγώ προσωπικά για τον μόνο που θα μπορούσα να δοκιμάσω σε περίπτωση που τον έβαζε η EuroLeague TV είναι ο καινούργιος ο νεαρός της nova, διότι είναι ο μόνος από εκεί μέσα που δίνει ρυθμό στον τηλεθεατή… Και αυτόν με προϋποθέσεις θα τον δοκίμαζα όμως 

Ειδικα αυτος εχει εξελιχθει σε μεγαλο ξερολα. Οτι εχει καλο ρυθμο στη μεταδοση το δεχομαι αλλα ως εκει. Ειναι πολυ καλυτερος απο καρυδα , παντελη, ιωαννου κλπ? 1000%

Ειναι ομως χειροτερος απο τον χειροτερο σχολιαστη της euroleague. Ειδικα πχ ο αρλαουσκας που τον ακουω απο την 1η μερα εχει εξελιχθει απιστευτα , στην αρχη ηταν μετριος παρολο που το ξερει το αθλημα, δεν αρκει αυτο.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι για τον Θανο λέμε, συμφωνώ αρκετά ξερολας που αναφέρει άχρηστες πληροφορίες συνεχώς αλλά ίσως ο μόνος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα που μπορείς να τον παρακολουθήσεις έστω και για λίγο…. Γιατί οι υπόλοιποι…

Δημοσ.
Στις 22/4/2025 στις 3:23 ΠΜ, kostasbar1 είπε

Μόλις διάβασα ότι όσοι έχουν EuroLeague TV θα έχουν έλληνες speakers στα ελληνικά ματσάκια. Έχω περιέργεια να δω αν θα ισχύει και για εμάς τους «Τούρκους»

Τον στεφάνου έβαλαν τον γαύρο 

Ακόμα με αγγλική τα βλέπω όλα 🤝🏻

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην TV βλέπω μέσω android box που έχει εγκατεστημένο το euroleague TV app. Εχθές το βράδυ ξεκίνησα να βλέπω τον αγώνα Ρεάλ-Ολυμπιακός, έπαιζε όπως πάντα με αγγλική μετάδοση. Κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος και σήμερα το πρωί βάζω να δω το υπόλοιπο (στην ίδια TV) και έπαιζε στα ελληνικά...

Σκοτείνιασε ο ουρανός... Τραγικό... 

Δεν βρήκα τρόπο στο app να αλλάξω τη γλώσα...

ΠΟΛΥ τραγικό...

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων.

Μετά δοκίμασα στο laptop από web να δω τον ίδιο αγώνα παίζει στα αγγλικά...

άνοιξε και πάλι ο ουρανός και ένιωσα απέραντη ευτυχία...

Στο web έχει και επιλογή γλώσσας (πήγα να βάλω ελληνικά από περιέργεια και κόλλησε δεν θα το ξαναδοκιμάσω ποτέ δεν είμαι και τόσο περίεργος)

Επεξ/σία από Lasker
  • Haha 2
Δημοσ.
15 minutes ago, Panosss_2023 said:

Τον στεφάνου έβαλαν τον γαύρο 

Ακόμα με αγγλική τα βλέπω όλα 🤝🏻

στου παναθηναικου ποιον εχει;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, naimore είπε

στου παναθηναικου ποιον εχει;

Δεν ξέρω ήμουν εκτός και τα είδα και τα δύο στην νόβα σε μαγαζί 

Σήμερα θα δω ξανά σε EL Tv 

Αλλά υποθέτω τον ίδιο θα έχει σε όλα τα ματς , δεν ξέρω κιόλας 

• Confused 1
Δημοσ.

αυτος ειναι του ολυμπιακου ομως, στο τουιτερ κλπ, οκ ασχολειται με ευρωλιγκα και ειναι σχετικος,

αλλα ειναι σαν να βαζεις τον ζερβα να μεταδωσει παναθηναικο, ε, δεν νομιζω να ηθελε κι ο ιδιος..

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν έβαζαν κανα Βερβελέ να μεταδώσει Παναθηναϊκό ή Μπατή/Χατζηγεωργίου να μεταδώσει Ολυμπιακό, ευχαρίστως θα το έβλεπα. Θα έπεφτε το γέλιο του αιώνα.

Έγκλημα πάντως αυτό που το multiview δεν υποστηρίζεται στο Android TV app. Χθες μετά από ένα σημείο κουράστηκα να κάνω zapping ανάμεσα στους 2 αγώνες, αντί να μπορώ να τους παρακολουθώ ταυτόχρονα όπως στο PC.

• Like 3
Δημοσ.

Παίδες λόγω ταξιδιού μάλλον δε θα μπορέσω να δω τον τελικό on time.

Αν πάρω day pass Euroleague TV, έχει να το δω on demand αργότερα? Αλλά ιδανικά θέλω να μη ξέρω το αποτέλεσμα! Θα ναι ευκολο λέτε ή όταν πάω να ανοίξω το site/app θα μου πετάει news?

Δημοσ.

On demand έχει. Πιστεύω αν το ανοίξεις από την εφαρμογή του euroleague tv θα καταφέρεις αυτό που θέλεις. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Δοκίμασε κανεις τελευταία να κάνει συνδρομή με vpn Τουρκίας; Ξέρουμε ποιο vpn είναι οκ για να δοκιμάσω;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, _teo_ είπε

Καλησπέρα. Δοκίμασε κανεις τελευταία να κάνει συνδρομή με vpn Τουρκίας; Ξέρουμε ποιο vpn είναι οκ για να δοκιμάσω;

Urban vpn με 25 ευρω τον χρόνο μόλις το τσεκαρα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostasbar1 είπε

Urban vpn με 25 ευρω τον χρόνο μόλις το τσεκαρα

Ευχαριστώ πολύ Κώστα.

Από κινητό;

Μπορείς να μου πεις ακριβώς τα βήματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...