Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ το Hola VPN για αυτή τη δουλειά και δουλεύει μια χαρά. Τέλος του χρόνου που θα ανανεώσω θα δοκιμάσω το NordVPN που έχω αγοράσει πλέον.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον βγάζει μήνυμα οτι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη με τη χρήση VPN.

Screenshot_13.jpg

Επεξ/σία από vasilis_ts
  • Sad 1
Δημοσ.

Με ποιο VPN; Δοκίμασα τώρα με NordVPN και έκανα sign in κανονικά, μου δείχνει ότι μπορώ να διαλέξω plan διαφορετικό από αυτό που έχω τώρα κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Με ποιο VPN; Δοκίμασα τώρα με NordVPN και έκανα sign in κανονικά, μου δείχνει ότι μπορώ να διαλέξω plan διαφορετικό από αυτό που έχω τώρα κλπ.

Με Proton VPN (πληρωμένο) και free Urban VPN. Κανένα απο τα δυο δεν έπαιξε.

Τελικά δοκίμασα απο κινητό με VPN.lat και δούλεψε!

Έβαλα final four pass με 2,20€.

Επεξ/σία από vasilis_ts
Δημοσ.

Μάλιστα. Πάρα πολύ ωραία η φετινή σεζόν κι ας μην είχε ευτυχή κατάληξη για τις ελληνικές ομάδες (όχι ότι είναι μικρό πράγμα να φτάνουν και οι δύο στο F4). Του χρόνου ευελπιστούμε για ακόμα καλύτερα στη συναρπαστικότερη λίγκα του κόσμου.

Αρκεί να δουλεύουν ακόμα τα VPN και να πάρουμε το pass σε λογική τιμή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

Μάλιστα. Πάρα πολύ ωραία η φετινή σεζόν κι ας μην είχε ευτυχή κατάληξη για τις ελληνικές ομάδες (όχι ότι είναι μικρό πράγμα να φτάνουν και οι δύο στο F4). Του χρόνου ευελπιστούμε για ακόμα καλύτερα στη συναρπαστικότερη λίγκα του κόσμου.

Αρκεί να δουλεύουν ακόμα τα VPN και να πάρουμε το pass σε λογική τιμή.

Εγώ λέω ότι πρέπει να  κάνουμε τώρα την ανανέωση... μην πιάσουν όλα τα VPN και μείνουμε μπουκάλα 😁😁🤣🤣

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή έβαλα πρώτη χρονιά EL κλασικά μέσω VPN τώρα μπορούμε να κάνουμε με τον ίδιο τρόπο ανανέωση ή κάνουμε cancel και κλασικά από Σεπτέμβρη πάλι ? 

Ρωτάω επειδή είναι περασμένη η κάρτα μην γίνει καμία στραβή και μου τραβήξει το ετήσιο pass χωρίς τις τιμές του VPN 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...